Kasım Ayı Araç Zam Oranları Beklentiniz
-
-
Markalar artık liste fiyatlarını daha yüksek tutmaya başladı. Kasım ayında da ciddi zam bekliyorum. Nasılsa satıyoruz modundalar. Kasım ayında yüksek tutup geçirelim, satamazsak aralıkta her türlü satarız diyebilirler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: commandxMarkalar artık liste fiyatlarını daha yüksek tutmaya başladı. Kasım ayında da ciddi zam bekliyorum. Nasılsa satıyoruz modundalar. Kasım ayında yüksek tutup geçirelim, satamazsak aralıkta her türlü satarız diyebilirler.
En erken çoğu araç için 2 ay gibi süre veriliyor. Ben egeayı aradım 9 bin bekliyoruz dedi. Büyük ihtimal ile yarin belli olur egea fiyatı. Bekleyen çok kişi var araç yetişmiyor
-
Ortalama %8.3 -
O zaman ikinci el fiyatlarında da ciddi bir artış olur. Bu ara 2. el artışları durdu gibiydi. Biranda büyük bir artış olur yine
-
Bence 2.el piyasasının daha fazla gidecek yeri kalmadı. Bu ay şok bir faiz artışı gelirse ortalık 56 olur. Zaten son 2 haftadır malum site çok durgun.
-
artış olsa ne yazar en erken premium ve vazgeçenler kotası hariç şuan sıfırdan araç almak isteyen kişi en erken şubat mart 2021 tarih veriyorlar fiat özellikle egea konusunda çok talep olduğu için nasıl bir strateji izler geçen ayı aratırmı bende merak ediyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.MisterrBence 2.el piyasasının daha fazla gidecek yeri kalmadı. Bu ay şok bir faiz artışı gelirse ortalık 56 olur. Zaten son 2 haftadır malum site çok durgun.
2 haftadır 2. el piyasası durgun haklısınız. Sıfır artar ise ciddi şekilde. 2. ele de yansir bence
-
quote:
Orijinalden alıntı: haykouzartış olsa ne yazar en erken premium ve vazgeçenler kotası hariç şuan sıfırdan araç almak isteyen kişi en erken şubat mart 2021 tarih veriyorlar fiat özellikle egea konusunda çok talep olduğu için nasıl bir strateji izler geçen ayı aratırmı bende merak ediyorum
Egea için 2 ay diyorlar en erken .Bence 3 4 ayı bulur bu gidişle. 1 ay önce Sivas Ford servisine gitmiştim. Ayda kav tane focus geliyor dedim .20 tane dedi. Kac kişi focusa yazıldı bekliyor dedim 120 demişti
-
quote:
Orijinalden alıntı: cemall058Egea için 2 ay diyorlar en erken .Bence 3 4 ayı bulur bu gidişle. 1 ay önce Sivas Ford servisine gitmiştim. Ayda kav tane focus geliyor dedim .20 tane dedi. Kac kişi focusa yazıldı bekliyor dedim 120 demişti
Alıntıları Gösterben asıl kasım ayından korkuyorum olası zamlar dahilinde 2.elde zaten durgun dönem kış mevsimi malum 2.ele talep her zaman azalır birde bu virüs etkisi avrupada 2.dalga olarak tekrar başladı haliyle birçok ithal araçlar yine üretime ara vermek durumunda ülkemizde egea fabrikada ara vermesede mutlaka onlarda önlem amaçlı üretimde bazı aksamalar yaşanır şubat - mart 2021 gibi gelecek egea lar makyaj lımı olacak yoksa eski kasa mı üretecekler oda muamma mesela benimde aracım ilanda 3 haftadır toplasak 10 kişi aramamıştır arayanlarda 1-2 bin lira yüzünden vazgeçenler pazarlık adabıda değişti 15 bin lira altına yazan var olurmu diye neyse egea 1.0 firefly motoru merak ediyorum acaba ocak 2021 den itibaren ne kadar olur gelirmi gelmezmi diye kararsızım
-
yüzde 5 civarı bir zam gelecektir diye tahmin ediyorum. asıl önemli olan vergi dilimine yakın araçlar. bu araçlarda o zammı yüzde 25 gibi hissedeceğiz
-
%80'lik dilime çoğu araç girecek. Tamamen kitlenecek, bireysel olarak araç alacak insan pek kalmaz. ÖTV muafiyetini kullananlar kalacak bir de şirket üzerine araç alanlar..
-
quote:
Orijinalden alıntı: bubblesortyüzde 5 civarı bir zam gelecektir diye tahmin ediyorum. asıl önemli olan vergi dilimine yakın araçlar. bu araçlarda o zammı yüzde 25 gibi hissedeceğiz
Bu defa da düşük fiyatlı araçlara olan ilgi artar o zaman
-
O zamanda onlara zam yaparlar. Bu döngü maalesef böyle devam eder gider. -
%100 zam bekliyorum aralikta %300 zam bekliyorum. TL artik yok hukmunde deger olarak. -
şimdi reno fiyatlarına baktım 137 bin olan clio 5 1.0 sce joy 152 bin tl, 189 olan megane 1.3 joy 202 bin olmuş.
clio 5 dci icon sanırım % 80 dilimine girmiş 288 bin tl. icon 1.0 tce benzinli ile arasındaki fiyat farkı 93 bin tl olmuş.
-
Fiyatlar baya artmış. Bmw icin de % 8 zam yapmış diye duymuştum
-
Bu USA seçim sonucu kim kazanırsa kazansın bu döviz artışları dahada hızlanır ...
Dolar yıl sonunda 10 kağıdı geçecektir.Euro ise nereye gider bilemiyorum ...
Bu saaten sonra Sıfır otomobil almak her baba yiğidin harcı olmayacak malesef ..!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X