< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemall058 -- 8 Ocak 2021; 16:44:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Kasa Egea 15 Bin Artmış 2.El Fiyatını Etkiler mi
-
-
elbette.
-
etkiler. otomatik aracınız varsa değer bile kazanır çünkü artık otomatik viteste gelmiyor.
-
yilin 2. yarisindan sonra otomatikleri gelecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otomatik vitesler yetişmedi heralde. Otomatik vites daha çok artar o zaman. Otomatik olmaz ise çeşit az olur. Bu durum ikinci eli de etkiler.
Ben egeanın tr toplam pazarında %20 lik paya sahip olacağını düşünüyorum.
1.0 turboyu 1.4 fireden 10k üste satsaydı bunu mart nisan civarında çok rahat görürdük. Düşünsenize her satılan 5 araçtan 1 i egea. Yerli montaj araçların pazar payı %70 lere kadar çıkacak. Akp bunun için aşırı uğraşıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Etkiler bence. İnsanlar parayı kolay kazanmıyor.
Sıfırı zamlandıysa bu ikinci ele de yansır diye düşünüyorum. Ama uzmanına sormak gerekli.
-
Kasıtlı mı yapılıyor evet kasıtlı
2021 Yeni Egea 130.900 - 2020 eski kasası 123.900 dü yani yeni model yılı ve makyaj 7.000Tl zam yapılmış böyle kuyruklu yalan olamaz , kimsede fiyatlara bakalım dememiş
-
Umarım etkiler ben yeni kasaya geçeceğim.
Sahibinden satılık egea hb 1.4 fire urban plus tutku kırmızısı 1700kmde hatasız
Sahibinden. Coma a baktım 2. elde simdilik bir değişiklik yok gibi fazla
Yeni kasanın fiyatı artınca eski kasalar da boş duracak hali yok ya. Onlar da yenileniyor. Sıfıra yakın oluyor. Mecbur yükselmesi lazım.
Hocam elbette etkiler ama nereye kadar ? Fiyatlar yükseliyor doğru piyasa yükseliyor diyorlar ama o yüksek fiyatlardan kimse araç almıyor ki.
-
2020 model sıfır Egealar halen satışta bir çoğunun fiyatı artmamış fiyat listesinden bakabilirsiniz ve fiyat artışı 15 bin tl değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KararanBitkiHocam elbette etkiler ama nereye kadar ? Fiyatlar yükseliyor doğru piyasa yükseliyor diyorlar ama o yüksek fiyatlardan kimse araç almıyor ki.
Önceden faworimde 20 araç varsa 1 haftada 6 7 tanesi satılıyordu. Şimdi hepsi duruyor hiç satılan yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
etkiler. otomatik aracınız varsa değer bile kazanır çünkü artık otomatik viteste gelmiyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X