Bildirim
4.17 Yama Notları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
yama kaç mb deneyen arkadaşlar var mı ?quote:
Orijinalden alıntı: HunharcaGulen98li -
Dünya şampiyonası simgeleri gelecek mi?quote:
Orijinalden alıntı: naib777
yama kaç mb deneyen arkadaşlar var mı ?
Alıntıları Göster -
Ve riotun politikası belli oldu çok oynanı nerfle talon nedir abi kaç yıldır duruyor şimdimi nerfliyorsunuz ?quote:
Orijinalden alıntı: naib777
yama kaç mb deneyen arkadaşlar var mı ?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Krious
Ve riotun politikası belli oldu çok oynanı nerfle talon nedir abi kaç yıldır duruyor şimdimi nerfliyorsunuz ?
Bu nerf oynanmadan önce zaten belirlenmişti riot target silence istemiyor. -
R.I.P Talon.quote:
Orijinalden alıntı: Krious
Ve riotun politikası belli oldu çok oynanı nerfle talon nedir abi kaç yıldır duruyor şimdimi nerfliyorsunuz ?
Alıntıları Göster -
Tum dengelemeler gayet duzgun bence ilk kez. -
Mf op.quote:
Orijinalden alıntı: Paul Scholes
Tum dengelemeler gayet duzgun bence ilk kez.
Miss Fortune'un Caka'sının en başından beri hasar alınca bozulacak şekilde olmasını istemiştik (ipucunda da öyle yazıyor zaten), ancak Caka bir süredir hasar vermeyen kitle kontrol etkilerini de pasifin devreye girme süresini bozacak şekilde algılıyordu. Mesela Nasus'un Çürü'sü, Lulu'nun Kapris'i ya da... Donmuş Yürek'in haresi (üzgünüz!). Neyse ki düzelttik bunu.
CAKASINDAN GEÇİLMİYOR Caka artık hasar vermeyen etkilere maruz kalınca bozulmuyor -
Beyler ben gold 5e çıktım 0lp yim bundan sonra ranked atmassam puanım düsmiycek mi demek oluyor erimeyi kapatmak -
Evet -
Güzel bi yama olmuş. -
tris ulti kötü olmuş ama çok op tu iyi olmuşquote:
Orijinalden alıntı: 13th Patronus
Evet -
Güzel, yerinde dengelemeler. -
Bence bi karar ver iyi mi kötü mü -
garen op =) uzun zamandır pek oynayanı denk gelmemişti yamdan sonra sık sık görmeye başlarız. -
Abi diyorum 1 haftadır niye oynayamıyorum bu heroyu diye. E skilli hatalıymış. Mana değişiklikleri de iyi olacak sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: TITAN291
garen op =) uzun zamandır pek oynayanı denk gelmemişti yamdan sonra sık sık görmeye başlarız.
Cassiopeia için konuşuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38DS315 -- 25 Eylül 2014; 1:45:43 > -
lucian neden nerf yemiyor _?quote:
Orijinalden alıntı: 38DS315
Abi diyorum 1 haftadır niye oynayamıyorum bu heroyu diye. E skilli hatalıymış. Mana değişiklikleri de iyi olacak sanırım.
Cassiopeia için konuşuyorum.
Alıntıları Göster -
rammusa gelen küçük bi buff değilquote:
Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem
lucian neden nerf yemiyor _?
Alıntıları Göster
önemli bi buff -
talon silence kalkmış talon bitmiştir . zaten oyunda pasifi olmayan tek champ dıquote:
Orijinalden alıntı: FJieQuen.RAA
rammusa gelen küçük bi buff değil
önemli bi buff
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- kara alistar fiyat
- elementalist lux formları
- e postamı bilen biri ne yapabilir
- valorant pre isimleri
- ağır yara itemleri
- riot mmorpg
- league of legends kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X