Şimdi Ara

4.2 Patch Notları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

Biri şu Skarner'ı öldürmenin mantığını açıklasın.

Oyunun hitap ettiği kesimi -15 yapmaya çalışıyorlar sanırım. Şampiyonu oynaması zorsa değiştir çoluk çocuk daha çok oynasın
  • Statikk Hançer
    Pasİf Krİtİk Vuruşu :: Statikk Hançer'in pasifi, artık yalnızca bağlı olduğu saldırı kritik vuruş olursa kritik vurabilecek. R.I.P artık herkes phantom alacak
    Metanet
    Metanet kabiliyeti, diğer eşdeğer kabiliyetlere kıyasla çok güçlü bir kabiliyet, özellikle de ilk büyük CP eşyası alındıktan sonra. Haliyle biraz hizaya getirmemiz gerekiyor.
    Can Yenİleme :: 5 saniyede bir eksik can değerinin %0,7/%1,35/%2'si ⇒ 5 saniyede bir eksik can değerinin %0,35/%0,675/%1'i --->Oyunda solo top tank ve tank supp oynamayı sevdiren karşıyı çıldırtan OP bir kabiliyetti riot onunda içine etmiş Teşekkürler Riot

• quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

Yasuo ya gelen buff nasıl bi saçmalıktır

Buff falan gelmedi pasifinin dolması için hareket etmen gerekiyordu onun arttırdılar eskisine göre daha fazla hareket etmen lazım buff değil bu nerf
  • Skarner tek iyi yanı ultisiyle adamı yanına cekmekti o da gitmiş artık sabitleyecek iyice çöp oldu
    yani urgot 2
  • İyi iyi bunu da böyle atlattık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Kayle şuan en çok oynadığım hero çünkü hem kolay hem free elo rip in peace kayle .Nerf gerekmiyor diyenler açsın KMT-NiP maçını ızlesin yada ben size maçın en önemli anlarından biri atayım başka böyle 2v1 yapan hero varsa söyleyin onu oynayım.

Rest in peace in peace?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Best Twisted Fate

quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Kayle şuan en çok oynadığım hero çünkü hem kolay hem free elo rip in peace kayle .Nerf gerekmiyor diyenler açsın KMT-NiP maçını ızlesin yada ben size maçın en önemli anlarından biri atayım başka böyle 2v1 yapan hero varsa söyleyin onu oynayım.

Rest in peace in peace?

Nip in pyjamas

• O değilde Yasuo'ya efsane buff gelmemiş mi ? Her kritikte statik vuracak. Yanlış mı anladım. Eşyanın ismi Yasuo'nun Hançeri diye değişseymiş bari.
  • riot kadar embesil şirket görmedim gragas kha zix dursun 20 maçın 1 inde zar zor alınan hiç de op olmayan bir karaktere nerf getirmiş yakında poppy nerf felan da gelir şaşırmayın
  • Kayle gayet dengeli olmuş, 1-2 kill alsa durmuyordu. Daha mobil olmuş güzel olmuş
  • Artık pick sırası rastgele mi oluşturuluyor?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.