Şimdi Ara

4.2 Patch Notları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

quote:

Orijinalden alıntı: Rengar Bot

kayle icin nerf lazimdi.

2 damage skili var . O kadar vurması normal . Ahride comboyla tek atar , kass da , malzahar da.

Ahri'nin skillerini dodgeleyebiliyorsun, Kassadin'e bir şey diyemem onun OP olduğunu herkes biliyor, Malzahar tek atabilir ama kendisi de tek yiyor.

Kayle Q+E ile ADC'yi 1 saniye'de indiriyor, Malzahar için bu süre daha uzun ve kombosu daha zor. Ayrıca kendini Kayle gibi koruyamıyor, 3 saniye ölümsüzlük + MS bonus + Health.

Her şampiyon aynı mı olsaydı ? Nidalee q ile %70 can alırken syndra alamıyor . Az dmg skili = tons of damage

İyi de Nidalee'de OP'tu zaten nerf yedi.

Aslında o da dogru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Kayle şuan en çok oynadığım hero çünkü hem kolay hem free elo rip in peace kayle .Nerf gerekmiyor diyenler açsın KMT-NiP maçını ızlesin yada ben size maçın en önemli anlarından biri atayım başka böyle 2v1 yapan hero varsa söyleyin onu oynayım.

atsın abi ne var yani bu da kayle yani nerflemek mi lazım git digerlerini buffla kayle neden nerf yani

d.n cümleye bak kac tane yani yazmısım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rosedaled3 -- 10 Şubat 2014; 22:33:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rosedaled3

quote:

Kayle şuan en çok oynadığım hero çünkü hem kolay hem free elo rip in peace kayle .Nerf gerekmiyor diyenler açsın KMT-NiP maçını ızlesin yada ben size maçın en önemli anlarından biri atayım başka böyle 2v1 yapan hero varsa söyleyin onu oynayım.

atsın abi ne var yani bu da kayle yani nerflemek mi lazım git digerlerini buffla kayle neden nerf yani

Op çünkü, oyunun açık ara en op herosu kayledir şuan kassadinden bile optur.Hatta eg maçında kassadin vs kayle'da kayle ezdi lanede late'de tek attı kassadine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 10 Şubat 2014; 22:35:11 >

• Yasuoyu nerfleyecekler diye duymuştum ama pek ezmemişler. Gene iyi hala oynayabiliriz.

• Lich bane e dokunmadıkça kayle a devam derim. Ama artık solo da daha viable mid e göre. Ultisinin mana harcamayacak olması solo da q geldikçe rakibe atmak demek ve olası Bi baskında ulti için mana ya dikkat etmeye gerek kalmayacak. Zaten q ile tek atan Bi hero değil di yani etkilemeyecek bence sanıldığı kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Yasuoyu nerfleyecekler diye duymuştum ama pek ezmemişler. Gene iyi hala oynayabiliriz.

Yok ya aklımdan geçenlerin hiç biri olmamış onların yanında bu nerf bile değil.Ama kayle e ayıp ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: troleybus94

Lich bane e dokunmadıkça kayle a devam derim. Ama artık solo da daha viable mid e göre. Ultisinin mana harcamayacak olması solo da q geldikçe rakibe atmak demek ve olası Bi baskında ulti için mana ya dikkat etmeye gerek kalmayacak. Zaten q ile tek atan Bi hero değil di yani etkilemeyecek bence sanıldığı kadar.

Olur mu ya çok kötü o yüzden manasız yapmışlar ultiyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rosedaled3 -- 10 Şubat 2014; 23:17:32 >
  • abi bu skarner zaten ölüydü bu sefer gömmüşler gibi geldi
  • Rest in Peace Statikk Shiv

• statiğe nolmuş anlamadım
  • Allah askına Statik ne oldu simdi?

• Kha ve kayle nerfleri iyi olmuş gerekliydi
    Ashe e güncellemesi güzel olmuş. Artık ilk e mi fullesem çok mu geri düşerim sorunları bitiyor 1 defa verip geçicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 11 Şubat 2014; 3:48:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosedaled3

quote:

d.n cümleye bak kac tane yani yazmısım

2v1 attıklarınında biri tank biri ad caster. Yani bi apcnin kaçması gereken 2 karakter.

Ama opler opsi kaylemiz ad caster a 2 tanka 3 atıyor

Nerf şarttı. Bende vayne ye çok üzülmüştüm yapıcak bir şey yok

• Kayle hak etti.Karşıda kayle oldugu zaman sadece ultisi bile kazandırıyordu.
  • Yasuo ya gelen buff nasıl bi saçmalıktır

• Biri şu Skarner'ı öldürmenin mantığını açıklasın.

• Şimdi Ashe'in Zamanı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasuo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

Maokai , wut ?

maokainin ultisinin az vurduğunu hissediyordum gerçekten de öyleymiş. Bug gibi birşey varmış yüzde 25 az vuruyormuş sanırım. Gelsin şimdi kaçırdığım pentalar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.