Şimdi Ara

4.3 Patch Notları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
5.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Kril hocam doğru demiş.Kendisi Demon Hunter olduğundan demonları daha iyi hissedebilmek için gözlerini kör etmiştir.
  • ahhh ahhh illidan gibi tarih boyunca kurgulanmış en karizma karakter ne hallere düştü

tabi nozdormuyuda unutmamak gerek 2. sırada gelir muhtemelen tüm ejderhalar içinde en şekili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tirion Fordring -- 20 Eylül 2011; 3:11:36 >
  • Fazla heyecanlanmayın bu patchte iki ay sonra sıkar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyAK

Fazla heyecanlanmayın bu patchte iki ay sonra sıkar...

Bu mantıkla oyundan hiçbir zaman zevk alınmaz ama.Gelecek olan her patch, her expansion bir süre sonra sıkacak elbet.

Ayrıca Firelands geleli kaç ay oldu, henüz hiç sıkılmadım şahsen, ki Deathwing raidi Firelandsten çok daha zor olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Roshi -- 20 Eylül 2011; 8:32:11 >
  • Bence uzun zamandan sonra çok güzel bir patch geliyor.Çok sayıda zindan eklenmesi çok iyi olmuş.İtemlerin tipini değiştirme olayı harika zaten.Ancak deathwingin daha ilk günden öldürülecek olmasına üzülüyorum.Keşke bir tane daha patch yapsalardı ona koysalardı deathwingi.
  • Deathwingten binek düşmesi garip değilmi ya. Kendisi bineğe binmeye ihtiyaç duymayan biri. Aynı zamanda bir ejderha ee ne düşürcek, kendinin mini versiyonu bir drakemi yoksa black blablalbla drake tarzı birşeymi... Öyle olursa çok uber klişe olur ve tiksinirim, soğurum. E-peen göstermek için bir sembol olur öyle olursa. Look noobs i own dw mount u /bow me now!

LFR den gelecek loot ve LFR ye girmek için gereken gear konularıda nasıl bir muamma yani.
    5manden 353 alıyorsun, raidten 359. Demişlerki ikisinin arası olacak. 356 diyelim. Ama aynı zamanda demişki LFR ye girmek içinde 5man gearindan daha iyi gear lazım olacak. Hö?

Hadi onu geçtim. Zaten Raide kolaylık olsun diye trollerden zibil gibi 353 düşerken. Raidtende 359 gelecekken. LFR ye girip 356 gibi birşeyle ne uğraşacam. Kaldıkı justicele 359 valorla 378 toplanırken. Nasıl bir gereksizlik bu? Ha üstelik yeteneksiz adamların toplanıp wipefestlere yelken açma riski olması da cabasıysa kalsın ben almayayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Deathwingten binek düşmesi garip değilmi ya. Kendisi bineğe binmeye ihtiyaç duymayan biri. Aynı zamanda bir ejderha ee ne düşürcek, kendinin mini versiyonu bir drakemi yoksa black blablalbla drake tarzı birşeymi... Öyle olursa çok uber klişe olur ve tiksinirim, soğurum. E-peen göstermek için bir sembol olur öyle olursa. Look noobs i own dw mount u /bow me now!

LFR den gelecek loot ve LFR ye girmek için gereken gear konularıda nasıl bir muamma yani.
    5manden 353 alıyorsun, raidten 359. Demişlerki ikisinin arası olacak. 356 diyelim. Ama aynı zamanda demişki LFR ye girmek içinde 5man gearindan daha iyi gear lazım olacak. Hö?

Hadi onu geçtim. Zaten Raide kolaylık olsun diye trollerden zibil gibi 353 düşerken. Raidtende 359 gelecekken. LFR ye girip 356 gibi birşeyle ne uğraşacam. Kaldıkı justicele 359 valorla 378 toplanırken. Nasıl bir gereksizlik bu? Ha üstelik yeteneksiz adamların toplanıp wipefestlere yelken açma riski olması da cabasıysa kalsın ben almayayım.

356 yi kafandan uydurdun farkindasin dimi?

Adam lfr fl girer, atiyorum 371 duser

Lfr deathwing girer, atiyorum 380 duser

• quote:

Orijinalden alıntı: faaty

quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Deathwingten binek düşmesi garip değilmi ya. Kendisi bineğe binmeye ihtiyaç duymayan biri. Aynı zamanda bir ejderha ee ne düşürcek, kendinin mini versiyonu bir drakemi yoksa black blablalbla drake tarzı birşeymi... Öyle olursa çok uber klişe olur ve tiksinirim, soğurum. E-peen göstermek için bir sembol olur öyle olursa. Look noobs i own dw mount u /bow me now!

356 yi kafandan uydurdun farkindasin dimi?

Adam lfr fl girer, atiyorum 371 duser

Lfr deathwing girer, atiyorum 380 duser

Adam lfr bwd,bot,throne girer ne düşer? Ben ne diyom sen ne diyon...

LFR deathwingte ne girerler ne girerler ha..

• Evet 356 civari dusecek bu da gayet mantikli

Anlasilan yine patch cikmadan elestirmeliyiz dernegi is basinda
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

Evet 356 civari dusecek bu da gayet mantikli

Anlasilan yine patch cikmadan elestirmeliyiz dernegi is basinda

Çıkmadan da eleştiririm çıkınca da eleştiririm. İstediğim kadar eleştiririm. WoWu da 6 yıldır oynarım. Birilerinin avukatlık yapmasınada tahammül etmem. Laf olsun diye muhalefet yapayım derneği de çok aktif bugünlerde.
  • Pardon nicki gormemisim..
  • dw bu patch görünecekmi yoksa kesilecekmi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_GodFather.

dw bu patch görünecekmi yoksa kesilecekmi ??

Kesilecek kafası koparılıp diğer ejderlere ibret olsun diye sw önünde sopaya geçirilecek

Not:Ejder yazdım sansür verdi :) düzeltim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 20 Eylül 2011; 12:25:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

Kesilecek kafası koparılıp diğer ****re ibret olsun diye sw önünde sopaya geçirilecek

hocam o zaman alt f4 2 ay sonra kesilir sonra yeni bi patch cikartir bunada 120 tl bayiliriz 6 ay sonra tekrar patch atar harbi oyun ucmus ya

• bu valor point ile set alma olayı ne kadar doğru ?

dgler güzel gözüküyor bakalım nasıl olacak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

Kesilecek kafası koparılıp diğer ****re ibret olsun diye sw önünde sopaya geçirilecek

hocam o zaman alt f4 2 ay sonra kesilir sonra yeni bi patch cikartir bunada 120 tl bayiliriz 6 ay sonra tekrar patch atar harbi oyun ucmus ya

sen nerden alıyorsun oyunu? biz kutulu olarak bile 80 alıyoruz

• Önümüzdeki hafta içinde herşey belli olur bakalım artık... Thrall acep neler yaptı elementlerle...

En çok merak ettiğimde şu patchlerden önce gelen sinematikler.. Herşey orda belli oluyor
  • Medivh'i görmek istiyorum onuda görebilsek bir yerlerde keşke...
  • bence yeni çıkacak dungeonların normali 359, heroic'i 372 düşürür.
    Looking for raid tool'undan alınan itemlar 384 olur.

Deathwind raidi normal modda 397, heroicde 410 düşürür.

Legendary staff'un bufflarlar. Deathwind raidinde düşenlerden yüksek olur gene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androner

bence yeni çıkacak dungeonların normali 359, heroic'i 372 düşürür.
    Looking for raid tool'undan alınan itemlar 384 olur.

Deathwind raidi normal modda 397, heroicde 410 düşürür.

Legendary staff'un bufflarlar. Deathwind raidinde düşenlerden yüksek olur gene.

Mantıklı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.