Şimdi Ara

4.4.2 kitkat sorun ve problemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar hepimizin sabırsızlıkla beklediği 4.4.2 kitkat versiyonu sizin gibi bende bekleyip geldiği gün sony xperia z1 telefonuma yükledim
    Telefondaki değişiklikler tema ve buna benzer bikaç küçük eklentilerden ibaret
    Önceki versiyon ile şuan ki versiyon arasında hiç bir fark yoktur
    Telefonumda yaşadığım bikaç problemi anlatmak istiyorum
    Google Chrome stabilden çıkmış durumda izlemek istediğim videoları izlemek istediğimde 15 20 sn gecikmeli olarak açıyor, bunu tüm videolarda denedim hepsinde aynı sorunla karşılaştım
    Sitelerde sörf yaparken çoğu kez hata raporuyla karşılaşmış olup telefonun donmasına sebep olmuştur
    Chrome oyun Program benzeri uygulamalardan çıkıp ana menu tuşuna bastığımda 2 sn gecikmeli ana menüye geçiş yapmakta, menu ikonlar kaybolup telefonu resetlemek zorunda kalıyorum
    Birçoğumuzun yaşadığı şarj problemi, şarjımız az gitsin diye telefonu 3g çıkarıp edge'ye geçiş yapmışızdır
    Ancak 4.4.2 versiyonunda edge seçeneği kaldırılmış, sürekli 3g modunda çalışmakta
    Buna benzer yaşadığım bi örneği vermek isterim
    Şehir dışındayken 3g şebekesi 1 tırnak bazende 0 tırnak çektiği için telefon görüşmelerinde kesintiye sebep vermektedir bende edge'ye geçiş yapıp 4 tırnak şeklinde Full şebeke alıp görüşmeler kesintisiz net alırdım edge şeçeneği olmadığı için geçiş yapamadığımdan dolayı görüşmeler kesik kesik halinde
    Ancak şuanda yaptığım testte şehir dışında veya kapalı yerde yaptığım aynı testte görüşmeler kesilmiş olup edge'ye geçiş olmadığından dolayı bu konuda çok sorun yaşamaktayım
    Diğer sorunlardan biri stamina pil tasarruf modu
    Stamina moduna geçiş tuşu pasif durumdadır
    Defalarca tıklamama rağmen geçiş olmamıştır
    Menüden aktif yapmak istediğimde aynı sorunla karşılaştım
    Önceki versiyonda kilitli olan ekrana widget atabiliyorken 4.4.2 versiyonda öyle bir şeçenek bulunmuyor
    Şuana kadar yaşadığım sorunlar bunlar
    Extra sorun çıkarsa konuya ekleme yaparım
    Hayırlı günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhz -- 24 Mart 2014; 0:52:21 >

• çok enterasan sorunlar gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunlar hala devam etmekte olup zil sesinde kesintiler olmaktadır
    Sony companion ile güncellememe rağmen sonuç aynı

• Xperia Z1 4.4.2 güncellemesi ne yazyk ki sykyntyly yayynlandy sadece siz de?il herkes ma?dur , bug fix güncellemesi yayynlandy diye biliyorum güncellemeyi tekrar kontrol edin.
  • Yahu uygulamada sıkıntı olur anlarımda 2g olmaması nedir ? İyice suyunu çıkardılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Mi Box s 5+1 ses problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.