Şimdi Ara

4.4 Kitkat nasıl yüklerim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba telefonum HTC Desire (Rootlu), Sürümü 4.2 Jelly Bean, bunu 4.4 e yükseltmek istiyorum, nasıl yapabilirim ? Detaylı anlatırsanız çok makbule geçer.

6 Çıktı ne kitkatı tarzı şeyler yazmayın lütfen arkadaşlar, bana kitkat lazım Kotam çok kısıtlı malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 14 Temmuz 2016; 17:23:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• valla bizde bekliyoruz aynı şeyi pokemon go için
  • quote:

Orijinalden alıntı: filinte

valla bizde bekliyoruz aynı şeyi pokemon go için

Aynen, bizde bekliyoruz.

HTC telefona ROOT atmak zormuş. Engeli varmış. Siz nasıl ROOT attınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: otto_kahn

quote:

Orijinalden alıntı: filinte

valla bizde bekliyoruz aynı şeyi pokemon go için

Aynen, bizde bekliyoruz.

HTC telefona ROOT atmak zormuş. Engeli varmış. Siz nasıl ROOT attınız acaba?

Kingroot

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam herkese merhaba.
    Genel olarak htc telefonlarda gecerli olan islem sirasi
    1. Bootloader kilidini acma
    2. Custom recovery yukleme
    3. Root yapma
    4. Custom recovery ile sistem yedegi alma(yedek dosyasinin ismini bile degistirmeden bilgisayara da kopyalanmali)
    5. Custom recovery ile rom yukleme
    6. Istenirse yedek dosyasi rom yukler gibi custom recoveryden yuklenerek orjinale donulebilir(ama bu yedek rootlu ve bootloader acik)
    7. Tamamen orjinale donmek icin bootloader kilidi kapatilip uygun ruu dosyasi yuklenir.

Sizin telefonlar hakkinda bilgim yok 4.4 resmi olarak yayinlandiysa zaten guncellersiniz ama yayinlanmadiysa rom olarak yuklemelisiniz, ayrica bu islemleri yapmadan once bence kingroot ile verdiginiz yetkiyi geri alin ve uygulamayi kaldirin(hic kingroot kullanmadim sorun cikarirmi bilmiyorum o yuzden kaldirin dedim)
    Ayrica bu islem sirasi tamamen orjinal haldeki telefon icin bastan sona sirasiyla uygulanabilir, degisiklik yapildiysa duruma gore sira veya islem degisir.
    Sorumluluk kabul etmiyorum tamami riskli islemler telefonunuz kullanilamaz hale gelebilir.

Internette anlatim vardir onlari okuyun youtube da video filanda vardir onlarida izleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.