Şimdi Ara

4.5' de 540gr la dünya rekoru ux390n inceleme...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  4.5' de 540gr la dünya rekoru ux390n inceleme...!

Sistem
    İşlemci türü
    İşlemci hızı 1.2 GHz, 2 GHz
    Grafik işlemci Intel GMA 950
    Ses kartı -
    İşletim sistemi Windows Vista
    Bellek
    RAM DDR2, 1 GB, DDR, 400 MHz
    Maksimum RAM -
    RAM slotu -
    Ekran
    Ekran boyutu 4.5 inç
    Tür WSVGA, LCD
    Maksimum çözünürlük 1024x600 piksel
    Depolama
    Sabit disk türü
    Sabit disk kapasitesi 32 GB
    Optik sürücü
    Optik sürücü hızı -
    Uyumlu medya
    Bağlantı
    WLAN 802.11b, 802.11g, 802.11a
    Ethernet Entegre 10/100 ethernet
    Modem -
    Bluetooth Var
    Kızılötesi -
    Giriş/Çıkış
    USB USB 2.0
    Firewire -
    PCMCIA -
    Kart okuyucu Memory Stick
    Ses Mikrofon girişi
    Dahili mikrofon -
    Video VGA
    S-Video -
    Genel özellikler
    Fare
    Ağırlık 725 gram
    Boyutlar 150/95/38 mm
    Pil türü Li-Ion
    Pil ömrü 2.5 - 4.5 saat
    Diğer
    Yazılımlar Microsoft Works 8.5, Microsoft Office 2007 (60 gün deneme süresi), Microsoft Streets & Trips 2006 Essentials, PenPlus for VAIO, VAIO Touch Launcher, Norton Internet, Security 2007 (60 gün deneme süresi)
    Paket içeriği
    Diğer özellikler VGA Adaptör, çanta, ekran kalemi, AC Adaptör, dahili kamera, parmak izi okuyucu, docking station

• gerçektende çok güzel bir cihaz,ürün hakkında ufak bir bilgi olarak bazı donanımların opsiyonel olduğunu söylemekte fayda var.örnek verirsek dvd-rw kısacası optik media sürücüsü.
  • E de burada incelem yok ki.Sadece teknik bilgi var.
  • Daha once bir inceleme yapilmis..

http://www.chip.com.tr/konu/Fuar-in-en-ilgi-ceken-urunu-Sony-VAIO-UX_4629.html
    Fuar'ın en ilgi çeken ürünü Sony VAIO UX
    CeBIT'te sergilenen Sony VAIO UX, mobil kullanıcılar için kullanışlı ve pratik seçenekler sunuyor.

Sony VAIO Türkiye Distribitörü İstanbul Bilişim A.Ş., masaüstü bilgisayarlarla aynı performansa sahip Sony VAIO UX serisinin yeni modellerini CeBIT Bilişim Eurasia'da görücüye çıkardı. Masaüstü ve dizüstü bilgisayarların yerini alması beklenen Sony VAIO UX serisi fuar ziyaretçileri tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Serideki yeni ürünler yaklaşık 450 gram ağırlığında, Microsoft XP Profesyonel işletim sistemine ve hızlı işlem ve uzun pil ömrü için Intel Core Solo Ultra Düşük Voltajlı CPU'ya sahip. Sony VAIO UX modellerinde ayrıca XBRITE teknolojili 4.5 inç genişliğinde SVGA ekran mevcut. Bu özelliği sayesinde kullanıcılara normal boyuttaki bilgisayarlarda olduğu gibi, benzer uygulamalara rahatlıkla erişim imkanı sağlıyor.

Bilgisayarlarda ayrıca stylus kalemi ve internet erişimi, e-posta, oyunlar ve müzik gibi sıkça kullanılan fonksiyonlara hızlı erişim sağlayan Sony VAIO dokunmatik kısayol tuşları bulunuyor.

Gezginleri de düşünen Sony, SmartWi teknolojisini de kullanıyor, böylelikle internet ve e-postalarınıza rahat erişim sağlayan WWAN, LAN ve Bluetooth teknolojileri arasında kolaylıkla geçiş sağlanıyor. Ev, ofis ve belirli noktalardaki Wi-Fi bağlantıları için WLAN, yakın çevreler için Bluetooth'u kullanabilirsiniz.

Sony VAIO UX modellerinde ayrıca video konferans sağlamak için önde, fotoğraf çekmek için arkada olmak üzere 2 adet kamera bulunuyor. Sunumlarınızı ve çizelgelerinizi gruplarla paylaşabilmeniz için bilgisayarınızı projeksiyon makinesine bağlamanızı sağlayan VGA adaptörü de mevcut.

Güvenliğe de önem veren Sony VAIO UX'daki parmak izi sensörü sayesinde şifre hatırlama dönemi sona eriyor. G-Sensor şok koruma sayesinde ise sabit diskiniz korunuyor, veri kaybı engellenmiş oluyor.

2.0 USB girişli, Ethernet, VGA, iLink IEEE-1394 arayüzlü ve AV çıkışlı masaüstü bağlantı aparatı (docking station) kullanıcılara evde veya ofiste normal klavye, görüntüleme ve hoparlör bağlantılarında kolaylık sağlıyor.

Bilgi için:
    İstanbul Bilişim AŞ.
    Müşteri Danışma Hattı: (212) 217 30 40

• evet gerçekten o ürünü mecidiye köyde bir showroom da inceleme fırsatı buldum.harika bir ürün adamlar teşhire açmışlar ve dokunup kullanmama bile izin verdiler ..ürünü incelerken aldığım hazzı anlatamam gerçekten harika bir cihaz ..parmak izi okuyucu dokunmatik ekran 2 tane kamara her şey var cihazda ve ummadığım kadar da hızlı bir cihaz almak isteyen lere kesinlikle tavsiyedir.
  • adamlar yapmış bize de kullanmak kalıyor
  • mobilite performans olarak çok iyi bir ürün bencede. kullanıcıların bu özelliklerde olan bir ürünle tüm ofis işlemlerini karşılayacağını düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet ben baktım yeni nesil ssd harddisk kullanıyormus baya hızlı açıldı.. ama internette girmek çok hoşuma gitti bu bilgisayarla
  • arkadaşlar bu ürünün üst modeli olan ux490 var piyasada ,bu ürünede bakabilirsiniz hdd si daha yüksek.
  • arkadaşlar bu ürünün üst modeli olan ux490 var piyasada ,bu ürünede bakabilirsiniz hdd si daha yüksek.
  • sony vaio arkadaşlar söze gerek yok:)
  • Helal olsun, hesap makinesi kadar bilgisayar'a neler sığdırmışlar. Bu tür cihazların sağlamlığına inanmazdım. Geçen sene yakın arkadaşıma bu bilgisayarı aldık. Komik bi olay yaşadık. Bilgisayarı açık unutmuşşuz ve valizin en dibine koyduk 3 saat sonra bir çıkardık, ürünlerden dumanlar çıkıyor. Korkumuzdan 1 saat dokunamadık. Soğuduktan sonra açtık gayet normal bir şekilde çalışıyordu
  • Süper yha Öyle bir bilgisayarım olsa havaya hiç bakmazdım heralde
  • BİR DE TADINDAN YENMEZ DEYELİM
  • mükemmel
  • Tek kelimeyle anlatamazsınız arkadaşlar,devam edin, hiç bir bilgisayar için bu kadar övgüler yapılmamıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aspirin8

Tek kelimeyle anlatamazsınız arkadaşlar,devam edin, hiç bir bilgisayar için bu kadar övgüler yapılmamıştır.

tek kelimeyle mükemmel yeter işte
  • National Treasure: Book of Secrets filminde kullanmışlardı. güzel cihaz ama tuzlu maalesef.
  • bu ürünü inceleyen varmı resimlerini falan atsınlar.ben gerçi ürünü gördüm ama görmeyen arkadaşlar için yararlı olur
  • mındık2861 bu resim herşeyi anlatıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.