Şimdi Ara

4.5 G ile Dota oynanır mı?Ne kadar veri harcar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler uzun bir sure internet erişimim olmayacak TurkTelekom(avea) 4.5G 8gblık paketim var telefonumda. Hız olarak fena değil ancak bir maç ortalama ne kadar veri harcıyor?
    Yani dota oynarken bu işlerden anlayan birisi lütfen ne kadar veri haracıdığını tespit edebilir mi?En azından günde 1 filan girsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B61CB1CD0 -- 25 Temmuz 2016; 19:12:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum 2-3 sene önce 3G ile 100 mb gibi bir veri harcamasıyla rahat rahat oynuyordum fakar Reborn dan sonra hiç denemedim. Tahminimce 150 mb ı geçmez bir oyunun ve 4.5G ile de rahat oynarsın
  • ekleme yapayım, LoL 80 mb yiyor
  • Dostum denedim maçım birsz kısa sürdü 38 dakika filan 50mb civarı yedi tabiki skype yok bi de dota ayarlarından ağ kalitesine düşük yaptım belki daha az harcatır diye
    Yalnız ttnin interneti sağlam 60 pingde oynadım avrupa doğuda batıyı denemeye korkmuştum

• Ben 500mb gider 300 pingde oynarım diye korkmuştum beklediğim gibi olmadı yazdıkların sayesinde cesaretlenerek denedim sağol günde rahat 2 maç atarım ya !

• Benide bilgilendirdiğin için sağol. Zaten 70 mb maksimum bir maçta yiyeceğidir ki, oyun rolantiye girdiğinde çok veri harcamaz. yani oyunu kapatıp açman, hesaba bağlanman falan veri transferini başlatır. bağlantıyı kesmeden oyunu kapatmadan seri olarak oynadığında fazladan bi kaç oyun kazanırsın hatta. Ancak cs go için aynı şey geçerli değil. cs go 150-200 mb harcıyor.
  • Sağol cs girmiyorum bu aralar zaten.Fakat dont starve togetherı da denemek lazım.

• Bu arada dediğin olay çok doğru bi maç 40-60 mb arası oluyor uzun olsa kısa olsa dahi başlangıçta senkronize filan ederken çok harcıyor bir de yükleme ekranında

• nasıl oynayabildiniz mi
  • Evet oynadım rahat bi şekilde ping vs gayet normal.Gayet az veri harcıyo ama mesela bi kere oyun içi konumayı açık mikrofon yaptım konuştuk öyle yapınca 10-15 mn daha fazla harcıyor

• arkadaşlar bi sorum olcaktı şimdi ben bikaç gün sonra tatile kastamonuya gidicem ve vınn almayı düşünüyorum 4.5g

rahatlıkla maçları izleyip ping olmadan oynayabilirmiyim merak ediyorum

verceğiniz cevaplar için şimdidien teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Let Them FF

arkadaşlar bi sorum olcaktı şimdi ben bikaç gün sonra tatile kastamonuya gidicem ve vınn almayı düşünüyorum 4.5g

rahatlıkla maçları izleyip ping olmadan oynayabilirmiyim merak ediyorum

verceğiniz cevaplar için şimdidien teşekkürler

Hocam vınn almak yerine direk bir internet paketi alın sadece cihazın parası bile daha masraflı olur zaten ve maçları oyun içinden izleyin twitch'e göre çok daha az veri harcıyor. Ping 80-90 arasıydı bende pek bir sıkıntı çıkarmadı
  • mares626 kullanıcısına yanıt
    tamam hocam teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.