3-4k uygun fiyatlı hesap alınır
Merhaba arkadaşlar, uzun bir süre yoktum. Hem dotaya alışmaya çalışıyorum hem de yavaştan başlamak istiyorum. uygun fiyatlı 3-4k hesap alacağım. Çok yüksek rank olmasını istemiyorum fiyat çok artmasın. çok itemli ve dolu olmasına gerek yok ama çocuk invoker olan hesabınız varsa bi düşünürüm :D
referans: https://forum.donanimhaber.com/4-5-6k-satilik-hesaplar-ve-boost-bol-referansli-astronautdota--138154203 konusunda çok satış ve boost yaptım. güvenilir bir alıcıyım.
İletişim:
whatsapp: 05063469095 .
discord: Eymen I Astronaut Dota#9990
twitch: AstronautDota
Satılık Rubick Arcana Paketi
Merhaba, Rubick arcana satıyorum paket şeklinde. steam satışı 527 tl en düşük.
Ben 450 tl den satış yapabilirim. Referanslar mevcut. Eski üyelerdenim.
Alınık Pudge Arcana
Merhabalar, Pudge Arcana alımı yapacağım. Fiyatlar teklifler değerlendirilecek. Satmayı düşünen iletişime geçsin. Bol referanslı güvenilir birisiyim merak etmeyin. iletişim: 05063469095
Merhabalar, aracım 2012 Opel Astra J 150bin km LPG'li. bir kaç gün önce subap yanması olarak açmıştım konuyu çünkü götürdüğüm ilk usta motoru indirip subaplarını değiştiririz demişti. İlk önce, İstanbul trafiğine girdiğim anda, çok düşük hızda, rolantide ve yokuşta araç sarsılıyo, tekleme yapıyodu. Dururken de PIR PIR PIR ederek adeta zıplatıyodu aracı. Motor simgesi yanıp sönüyodu ve ESP Servise götürün hatası veriyordu. korktum ve ilk tamirciye dönüp girdim.
Cihaz bağladı, 4. Silindir ateşleme arızası, motor tekleme hatası aldık. Sonra 4. enjektör hatası verdi. Bujilerinde sorun yok bobini değiştirelim dedi. Bobin değiştirdi hiçbir fark yok. o zaman subapların yanmıştır motoru indiririz subaplarını değiştiririz dedi. Veya senin aracın arızası elektrik arızası olabilir LPG de olabilir sen bi lpg ciye göster istersen ve bu aracı benzinle kullan dedi. Benzinle de kullanırken aynıydı.
Sonra ben güvenemedim buna başka servis buldum. oraya götürdüm. Aracın soğukta stop etmiyorsa subapların yanmamıştır dedi. kompresörle baktı. Subaplarında bi sorun gözükmüyo dedi. Bujilerin çakmadır bujilerini değiştirelim dedi. Bujileri değiştirdi. araçta o an bi sıkıntı gözükmedi gayet güzel gidiyodu. heh sorunu çözdük dedik devam ettik. Bir sonraki gün tekrar aynı şekilde oldu. araç düşük devirde sarsılıyo, tekliyo, biraz basınca bi anda atılıyo ama çok basmaya korktum. Ve dururken de motor yerinden fırlayacakmış gibi titriyo...
Bugün başka bir opelciye götürdüm aracı. Egzozu sökmeden anlayamam dedi. Cihaz taktı. 4. silindir, 4. enjektör arızası aldık. motor tekleme arızası aldık. Elektrikçiye git bi baktır elektrikçi söyledi bir tane. yarın sabah ona götürüp göstericem. Aracın beyinciğini değiştirip bakacaklarmış arızaya. Ama buraların yabancısıyım. Gittiğim her yer 3-5 ne koparırsa alıyor sorunu çözecekmiş gibi. ama sorun çözülmüyor. Yoluna yoluna tüysüz tavuğa döndüm arkadaşlar. Anlamıyorum da derdi nedir. nereye gitsem şu olacak önceki yapamamış diyor söküyor takıyor parasını alıyor sorun devam ediyor. Elektrikten yapar mı böyle? Gitsem neyden olmuş olabilir ve ne kadar para veririm ortalama? Elektrikten değil LPG'dense bir de LPG ci ne yapar ne kadar alır veya bildiğiniz bir deva var mıdır? istanbul avrupa yakası bağcılar/başakşehir/küçükcekmece tarafında tanıdıgınız yolmayacak bir opelci var mıdır bundan anlayan? ve babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Merhabalar bugün aracımda titreme, düşük devirde sarsıntılı çalışma Pır pır pır ederek tekleme gibi problemlerle karşılaştım araç 15-20 den hızlı gitmiyordu. servis ve motor işareti yanıyordu. Opel astra 2012 J kasa LPG li. 150 bin km de. En yakın ustaya götürdüm tedirgin olup. bobinler veya subaplardandır dedi. 4. silindir ateşleme yapmıyor hatası aldığını söyledi. yüksek ihtimal subapların yanmıştır dedi. bobini değiştirdikten sonra araç biraz daha gitmeye başladı fakat titremeler ve servis hatası devam ediyordu. 3000-4000 civarı masraf çıkar dedi. istanbul bağcılar/küçükçekmece/başakşehir civarındayım. yeni taşındım ve pek ne servis ne çevreyi biliyorum. Masraf makul müdür? önerebileceğiniz bir yer var mıdır?
İstanbul kısa süreli uygun konaklama YARDIM
Merhaba forum. Ben 1 hafta kadar İstanbul'a iş münasebetiyle gidiyorum. Küçükçekmece, Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir civarında 1 hafta konaklayabileceğim yer arıyorum. Uygun fiyatlı misafirhane, öğretmenevi veya biliyorsanız covid sebebiyle belki yurtlar da konaklama imkanı sunuyordur. Bu konuda bilgisi olan birileri bana fikir verebilir mi? veya sosyal tesis tarzı bir şey de olabilir.
Ek bilgi: Açık öğretimden öğrenciyim, kurumsal firma çalışanıyım, devletten torpil bulabilirim fakat tercihim parasıyla kalmak.
(Şimdiden söyleyeyim, Şirket konaklamayı karşılamıyor çünkü kalıcı olarak orada çalışacağım. Ev tutacağım. 1 hafta kadar bi süre lazım bana sadece. o sürede uygun 50-100 lira arası konaklayabileceğim belki daha uygun bir yer çıkarsa çok güzel olur.)
5.3k mmr Wind arcana dahil hesap satılık
Arkadaşlar hesabın içerisinde wind arcana, qop, wk, antimage tüm dergi itemları vardır. Fiyat ve hesapla ilgili daha fazla bilgi için : 0 554 810 85 54
bu numarayı arayın. Satıcı ben değilim fakat rahatlıkla alabilirsiniz güvenilir satıcı. Ben referansım.
benim forum konum ve referanslarım için:
ACİL 5K smurf ve 4.6K dergili acc
|
Sağlam seri rank kasmalık carry 5k üzeri
|
2k Civarı hesap alınır... Boost yapılır
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 636
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 53.262 (Bu ay: 1.163)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware