Merhabalar bugün aracımda titreme, düşük devirde sarsıntılı çalışma Pır pır pır ederek tekleme gibi problemlerle karşılaştım araç 15-20 den hızlı gitmiyordu. servis ve motor işareti yanıyordu. Opel astra 2012 J kasa LPG li. 150 bin km de. En yakın ustaya götürdüm tedirgin olup. bobinler veya subaplardandır dedi. 4. silindir ateşleme yapmıyor hatası aldığını söyledi. yüksek ihtimal subapların yanmıştır dedi. bobini değiştirdikten sonra araç biraz daha gitmeye başladı fakat titremeler ve servis hatası devam ediyordu. 3000-4000 civarı masraf çıkar dedi. istanbul bağcılar/küçükçekmece/başakşehir civarındayım. yeni taşındım ve pek ne servis ne çevreyi biliyorum. Masraf makul müdür? önerebileceğiniz bir yer var mıdır? |
Opel Astra Subap Yanması Değişim Fiyatı
Motor subaplarının yanması, araçlarda yaygın bir sorundur ve onarımı pahalı olabilir. Opel Astra modellerinde subap değişimi maliyeti, aracın yılına, modeline ve subapların malzemesine göre değişir.
Opel Astra J Çelik Subap Değişimi Fiyatı
- Opel Astra J için çelik subap değişimi fiyatı genellikle 1.500 TL ile 2.500 TL arasında değişmektedir.
- Bu fiyat, işçilik ve parça maliyetlerini içerir.
Opel Astra Subap Değişimi Fiyatı 2023
- 2023 yılı itibarıyla Opel Astra subap değişimi fiyatı, enflasyon ve döviz kuru gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir.
- Güncel fiyatlar için yetkili bir servise veya birden fazla tamirciye danışılmalıdır.
Motor Subap Değişimi Fiyatları 2023
- Motor subap değişimi fiyatları, araç markası, modeli, motor hacmi ve subapların malzeme kalitesine göre farklılık gösterir.
- 2023 yılı itibarıyla ortalama motor subap değişimi fiyatları 1.000 TL ile 3.000 TL arasında değişmektedir.
Opel Astra H Çelik Subap Değişimi Fiyatı
- Opel Astra H için çelik subap değişimi fiyatı, Opel Astra J modeline göre daha düşük olabilir.
- Tahmini bir fiyat aralığı 1.200 TL ile 2.000 TL arasındadır.
Motor Subap Arızası Maliyeti
- Motor subap arızası maliyeti, yalnızca subap değişimi fiyatını değil, aynı zamanda arızanın teşhis ve onarımını da içerir.
- Arıza ciddiyeti ve aracın durumu gibi faktörlere bağlı olarak, toplam maliyet 2.000 TL ile 5.000 TL arasında değişebilir.
Bu fiyatlar yalnızca tahminidir ve gerçek maliyetler, yukarıda belirtilen faktörlere göre değişebilir. Doğru ve güncel fiyat bilgileri için yetkili bir servis veya tamirci ile iletişime geçilmesi önerilir.