Şimdi Ara

4.5 G ile sınırsız mobil internet paket gelirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• zor aynı fiyatlarla devam ederiz
  • Vodafone verebilir diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınırsız gelmezse para mara kalmaz millette hele gençler için,tam bir kumar olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10gb kota ve kotayı geçtikten sonra hız 1-3mbps civarı olan bir paket çıksa tadından yenmezdi
  • Mahalle mahalle fiber döşeyeceklerine iki üç baz istasyonuna fiber çekip radyolink dalgaları ile dağıtmak maliyeti daha da ucuz kılacaktır.Bu bakımdan turkcell ve vodafone belli bir hız olarak data hatları şeklinde verebilirler.Maksat ttnet müşterisi kapmaksa yapacaklardır.Yoksa gene 3-4 gb komik kotalar vereceklerse başlarım 4gsine.

• köfteciŞakir kullanıcısına yanıt
    Zaten öyle yapacaklar, her baz istasyonuna fiberle ulaşmak yakın zamanda mümkün değil. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_genc6134

Vodafone verebilir diye tahmin ediyorum

Bilmem farkında mısın vodafone cepnet efsanesini bitirdi 5 yıldır pakete aboneydim içeriği sınırlı hale getirildi ne sınırsız internet vermesi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınırsız mobil internet paket şuan var ve gelir önemli olan 96kbps hız arttırılacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: köfteciŞakir

Mahalle mahalle fiber döşeyeceklerine iki üç baz istasyonuna fiber çekip radyolink dalgaları ile dağıtmak maliyeti daha da ucuz kılacaktır.Bu bakımdan turkcell ve vodafone belli bir hız olarak data hatları şeklinde verebilirler.Maksat ttnet müşterisi kapmaksa yapacaklardır.Yoksa gene 3-4 gb komik kotalar vereceklerse başlarım 4gsine.

Turkcellin genel müdür yardımcısı ortak fiber çağrimizin peşini bırakmayacağız ifadesini kullandı gerekirse vodafone ile beraber yapacağız dedi görüşmeler devam ediyor vodafone ile öyle bir açıklaması oldu

• Hemen gelecek mi orası tartışılır ama turkcell ve vodafone gibi ttnete rakip şirketlerin getirmeme gibi bir durumu olmaz.Kısa vadede ise 40-50 gb data paketleri gelir orta vadede ise sınırsız akklı internet.

• Ulaştırma bakanlığına yazı yazdım fiber alt yapı ile ilgili bakalım ne cevap verecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelinessloneliness

tarihini tam hatırlamasamda sanırım 2 veya 3 hafta önceydi. bir ekonomi kanalında bir gsm operatör yetkilisi 4.5g ile ilgili soruları yanıtlıyordu. Türkiye'de internete olan ilginin az olduğunu, insanların interneti pek önemsemediğini, bu yüzden internet altyapısının gelişmediğini ve mevcut talebin de kendilerinin başarısı olduğunu söyledi. bunu söyleyen kişi 5 dakika sonra başka bir soruya yanıt verirken;
    Türkiye'de internete çok yoğun bir ilginin olduğunu hatta Avrupa'nın büyük ülkelerinden daha fazla bir talebin olduğunu, bundan dolayı kendilerinin bu talebi karşılamak için çok yoğun bir uğraş emek içinde olduklarını, hayırlısıyla ALLAH nasip ederse 4.5g ile ve tabii diğer operatörlerin de işbirliğiyle bu talebi hemen olmasa bile yaklaşık 3-5 ay içerisinde karşılayacaklarını söyledi.

hitap ve ifade tarzı, kurduğu cümleler, DÜRÜSTLÜK ve özgüveni gayet yerinde olan bu beyefendiye ben siyasete atılmasını şiddetle öneriyorum. çok büyük başarılar elde edeceğine eminim.

ha sınırsız internet mi? bizde olsa olsa "sınırsız kotalı internet" olur ki o da zaten var.

Yetkili kim

• Şu anda zaten 15 - 20 GB AKK'li ve 96 kbps'e düşen paketler var. 4G ile 40 - 50 GB AKK sonrası 128 ya da 256 kbps olan paketler gelir dahasını beklemek saflık olur. Çünkü bu iş her mahalleye fiber getirilmesi gerektirir, çünkü o kadar büyük veriyi radyolinkler aktaramayacaktır. Ayrıca baz istasyonuna hala soğuk bakılan bir ülkedeyiz, her yerde baz istasyonu koyamayacakları için uzun vadede sabit yatırımdan daha fazlasına sebep olur.
  • Her yere fiber için operatörler beraber ortak yapmaları lazım bu işi

• 1 hafta geçti konu üzerinden ama bunu cevaplamam lazım

hepsi birbirinin cebinden para yemek derdindeyken ortaklık yapmaları hayal gibi gözüküyor
  • lonelinessloneliness L kullanıcısına yanıt
    Adam iyi kıvırmış,dediğin gibi siyasette başarılı olur böyleleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Btk en geç ağustosa kadar adsl ve mobilde adil kullanımdan sonra düşen hızı arttıracak diye bir haber çıkmıştı. Ben 256 kbps bekliyorum fazlasını istiyorum fakat vereceklerini hiç sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

1 hafta geçti konu üzerinden ama bunu cevaplamam lazım

hepsi birbirinin cebinden para yemek derdindeyken ortaklık yapmaları hayal gibi gözüküyor

Hayal değil turkcel kararlı bu konuda
    Türk Telekom yanaşmazsa bile ortak alt yapi vodafone ile yapacagiz diye açıklama yaptı tukcel ceosu Kaan terzioglu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.