Şimdi Ara

4.5G geldi hoş geldi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
3
Favori
12.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone kendi hattını çeksin. Ne kadar süre fiberde bağımlı olacak. Sömürtmesin kendisini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Binanızda SuperOnline fiber hizmeti var mı? Turkcell istasyonuna fiber gidiyor mu?

Bu iletinizden Vodafone'un fiber altyapı tarafında SOL'den de hizmet alacağını görüyoruz o zaman. Turk Telekom'dan zaten alır. İlginç bilgi.

Binazmızda superonline var hocam. Turkcell istasyonunada superonline veriyor.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Bu yüzden dünyada en kötü görünüme sahip ülkelerden biri Japonya. Kablolardan gökyüzü görünmüyor.
  • İşte paralarını bizim gibi görüntüye değil, hizmete veriyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İşte paralarını bizim gibi görüntüye değil, hizmete veriyorlar.

Görsellikte hizmettir, bence ikisi de olmalı.
  • İşte görsellik dediğin kişiden kişiye değişir. :D
    Bana kalırsa sadece elektrik, telefon vs. hatları değil, su, sıcak buhar, kanaliazsyon vs. hatları da yer üstünden gitmeli. Aynı bir kimya tesisi gibi olmalı tüm sokaklar. :D Ama birileri de çıkar buna görüntü kirliliği der. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 13 Eylül 2015; 3:12:04 >
  • Bu tamamen operatöre kalmış bir değer. İstediklerini verirler, hani bir oran ile oranlamalarına gerek yok. Ayrıca abone sayısı değişmese de kullanılan trafik artıyor günden güne.

4G LTE gelişmiş bir teknoloji, aboneye şu anki gibi 42 Mbit'lik kanaldan 96 kbit verileceğine, 20 MHz 150 Mbit'lik bant değil de 1 MHz'lik 1 Mbit bant verilip sınırsız paket verilebilir. Bu şekilde frekans olarak şebekeye yükü de az oluyor. Ancak telefonların vs. bu şekilde LTE Cat 0 desteklediğinden emin değilim. Daha çok IoT için bir şey.
  • quote:

İşte görsellik dediğin kişiden kişiye değişir. :D
    Bana kalırsa sadece elektrik, telefon vs. hatları değil, su, sıcak buhar, kanaliazsyon vs. hatları da yer üstünden gitmeli. Aynı bir kimya tesisi gibi olmalı tüm sokaklar. :D Ama birileri de çıkar buna görüntü kirliliği der. :)

R/L ler ne güzel kablo kirliliği oluşturmuyordu şimdi bütün BTS lere (yada çoğuna) fiber çekip yine kirliliği arttıracaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sindirgi

Dun bir yurtdisindan gelen misafirim vardi nokia 1020 mi ne tam bilmiyorum buyuk bir Lumia vardi elinde. Tabi yabanci hat var icinde rooming burda avea ile anlasmaliymis onun operatoru Avea yaziyor bir baktim4G avea yaziyor sinyal cubugunda şok oldum dun oldu bu olay.

bizi niye 1 nisana kadar bekletiyorlar

6aydan fazla var daha
  • Avea 3g yi 900mhzden vermek icinde mi nisani bekleyecek yoksa yakin zamanda baslar mi acaba?

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Daha doğru düzgün fiber ağımız yok. Bu bahsi geçen bol keseden atılan hızları vermek adamakıllı fiber ağ olmadan imkansız. Sen 4G baz istasyonu diksen ne olacak, onu besleyecek fiber bilgi otobanları olmadıktan sonra ne olacak? Öncelikle bizim adamakıllı fiberoptik altyapı kurmamız lazım. Yoksa 2 GB tan sonra 128 kbps ye düşen tarifeleri çook görürüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Daha doğru düzgün fiber ağımız yok. Bu bahsi geçen bol keseden atılan hızları vermek adamakıllı fiber ağ olmadan imkansız. Sen 4G baz istasyonu diksen ne olacak, onu besleyecek fiber bilgi otobanları olmadıktan sonra ne olacak? Öncelikle bizim adamakıllı fiberoptik altyapı kurmamız lazım. Yoksa 2 GB tan sonra 128 kbps ye düşen tarifeleri çook görürüz.

tt fiber altyapısı az değil bulgaristan, romanya, maceristan gibi ab ülkelerinden daha fazla hattımız var
  • Hikaye bunlar ya H zor görüyoruz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 15 Eylül 2015; 21:30:00 >
  • elephone E kullanıcısına yanıt
    bulgaristan 110,994 km², 238,391 km², macaritan 93,030 km², türkiye 783,562 km². bir zahmet çok olsun bu ülkelerden. hele hele daha 1995 yılınakadar sovyet demir perdesinde olan ülkeleri bu durumlara örnek gösteriyorsunuz ya bayılıyorum. g*t kadar, konya'dan bile küçük benelüx ülşkelerinde bizden fazla fiber var, bizden fazla demiryolu var, bunlarla kıyaslayın kendinizi.
  • simkart değiştirme ücreti ne kadar acaba? aveaya hat taşşıyan arkadaşıma ücretsiz 4g destekli simkart verildi? bize ne kadar?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Aveadan bugun 4g gecis onayi icin mesaj geldi

4.5G geldi hoş geldi

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Daha 3G nin Hakk'ını doğru düzgün veremezken 4.5 g bizim neyimize. Isterse 50 g olsun hiç bir işe yaramaz.. Cebimizden hep daha fazla para çıkıyor. Birbirimizi dolandırıyoruz..

• 4.5G gelecek tüm sıkıntılar gidecek

• İPhone 6 kullanıyorum. Türkcell'den mesaj geldi 4,5 g uyumlu değildir alabilirsiniz diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

İPhone 6 kullanıyorum. Türkcell'den mesaj geldi 4,5 g uyumlu değildir alabilirsiniz diye.

NEdir uyumlu olmayan?

Telefonunuz mu? Sim kartınız mı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.