Şimdi Ara

4.5G Katlanan İnternet Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyanın en hızlı interneti Turkcell 4.5G'yi doya doya deneyin diye internet paketinizdeki kotaları, 3 AY boyunca ücretsiz KATLIYORUZ! 4.5G uyumlu cihaz ve SIM kartı sahibi 4.5G abonesi Turkcell müşterilerimizin internet paketlerindeki kotaları 3 AY boyunca, ücretsiz KATLIYORUZ!Kampanya 1 Nisan 2016-30 Haziran 2016 arasında geçerli olup, kampanya ortak şartlarını sağlayan (4.5G uyumlu cihaz ve SIM kart ile beraber 4.5G aboneliği olan) Turkcell müşterileri yararlanabilir. 4.5G uyumlu cihaz ve SIM kart ile beraber 4.5G aboneliği olan müşteriler kampanya kapsamında bildirilen diğer kurallara uyması durumunda herhangi bir kayıt yaptırmaksızın kampanyadan yararlanabilirler
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/4-5g-katlanan-internet-kampanyasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim de kotam 2 ye katlanmış yalnız şöyle bir durum var. Kullandığım paketin 3G hız sınırlaması 7.2 mb. Bulunduğum bölgede 4G yok, dolayısıyla 3G yi bile üst limitte kullanamıyorum. 7.2 den devam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dün gece 3Gb katlanan gb gözükürken şu an gözükmüyor? Sizde durum nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim katlanmamış daha aynı net kotam gözüküyo...

• Çarşaf mı katlıyoruz Türkcell

• Benimde 10GB olan kotama az önce 10GB daha hediye geldi. Adamsın Turkcell...
  • Valla Turkcell bu hareketiyle herkesden önde ne derse desinler fiyatlar ortada arkadaşlar.
    Hazırkart da özellikle 6Gb plus tarife 60 tl. Oluyor 12gb artı birde 4tl ye 8Gb.
    20Gb size 64 TL daha ne olsun. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet hediyem geldi ve ilk denememi yaptım;

37 megabit download
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlserkan

Valla Turkcell bu hareketiyle herkesden önde ne derse desinler fiyatlar ortada arkadaşlar.
    Hazırkart da özellikle 6Gb plus tarife 60 tl. Oluyor 12gb artı birde 4tl ye 8Gb.
    20Gb size 64 TL daha ne olsun. :)

Bu pakete geçtik hocam şimdilik diğerlerine göre kaliteli ve heryerde çekiyor. Konum: Mersin Yaylaları

• Benimde gelmiş, son gün pc ye bağlayıp download yaparız artık 2-3dk da biter gerçi kota
  • MeganeCC M kullanıcısına yanıt
    Öğrenci olmasam bende geçerim de, öğrenci işine uzak biraz :)

• Benim paketim 10 GB idi 1 tane daha 10 GB tanımlamışlar. Sağolsun Turkcell :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende uygulamadan baktım kotayà. Birsey değişmemiş. Ama katlanan internet bölümünde 3072 mb yazıyor. Anlamadım ben bu işi. Birde mesaj geldi hattınıZa ek olarak 3072 mb yüklendi diye. Uygulamadan bakınca kalan kullanım miktarı 840 mb yazıyor. Şimdi 840 mb bitince otomatik olarak 3072 mb mi kullanıma girecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazor -- 1 Nisan 2016; 11:51:39 >
  • beyler yildiz 2gb katlandi gece paketi katlanmadi sıkıntı nedir :D biri alintilasin bu mesaji cvp için

• gazor G kullanıcısına yanıt
    Hocam Turkcell hesabım uygulamasını kastediyorsunuz heralde, bende 1200 MB kaldı yazıyor, yalnız ekranı sağa kaydırınca (diğer dk mesaj görmek için) orda ek 3072 MB yazıyor. hatta arasında gece 5 GB paketi var :) Yani direk 6144 MB yerine 3072 + 3072 yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

beyler yildiz 2gb katlandi gece paketi katlanmadi sıkıntı nedir :D biri alintilasin bu mesaji cvp için

Gece paketi katlanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 2 Nisan 2016; 15:56:20 >
  • Benim ki niye olmadı yahu? Telefon ve sim destekliyor.

Kampanyaya katılmak için SMS gönderme de yok.
    Mh yi aramak şart oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 2 Nisan 2016; 16:16:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

Benim ki niye olmadı yahu? Telefon ve sim destekliyor.

Kampanyaya katılmak için SMS gönderme de yok.
    Mh yi aramak şart oldu.

tarife uymuyordur, bende sinir oldum niye gelmedi diye. baktım yeni genç tarifelilere olmuyomuş malesef. tekrar sinir oldum. herkese var bize yok sanki az para ödüyoruz turkcelle ne alaka anlamadım.
  • benimde internet katlanmış teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

beyler yildiz 2gb katlandi gece paketi katlanmadi sıkıntı nedir :D biri alintilasin bu mesaji cvp için

Gece paketi katlanmıyor.

Niye ya katlanaydi eyiydi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.