Şimdi Ara

4.5G Katlanan İnternet Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: brownness

quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

Benim ki niye olmadı yahu? Telefon ve sim destekliyor.

Kampanyaya katılmak için SMS gönderme de yok.
    Mh yi aramak şart oldu.

tarife uymuyordur, bende sinir oldum niye gelmedi diye. baktım yeni genç tarifelilere olmuyomuş malesef. tekrar sinir oldum. herkese var bize yok sanki az para ödüyoruz turkcelle ne alaka anlamadım.

Benim herşey uyuyor. Müşteri hizmetleri bekleyin belki olur dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay sonra katlama dalgasını devam ettirip para kesmez inşallah?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 haziran son tarih. O tarihe kadar geçsem ileriki 3 ay boyunca mı x2 olacak? Sitede temmuz yazıp duruyor anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: babasayfa

30 haziran son tarih. O tarihe kadar geçsem ileriki 3 ay boyunca mı x2 olacak? Sitede temmuz yazıp duruyor anlamadım.

Şimdi alırsanız 30 haziran'a kadar 1 defa faydalanabilirsiniz.

• Platinum ELİT 1000 kampanya dışıymış.Tarife değişikliği yaparken ısrarla sordum bakalım ses kayıtlarını inceleyecekler
  • 4G başladığından yana her 4 gb'lık pakete extradan katlanan 4 gb bir o kadar hediye ettiler , bol bol videolar izledik yeri geldi paketler bitmedi yandı gitti bir bollukdu , allah ne muratları varsa versin ancak 30 haziran 2016 yani bugun katlanan olayı son buluyor, umarım uzatırlar yada benzer bir olayla müşteri karşısına çıkarlar, lakin 4 gb lık paketler yetmiyor yoksa avea'ya geçeceğiz mecburen 8 yada 10 gb paketler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatli45 -- 30 Haziran 2016; 11:35:29 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanya devam etseydi güzel olurdu. Bu sayede Turkcell nerede ne kadar hız veriyor test edebiliyorduk. Şimdi ise en üst hızı sadece turbo paketli Platinum aboneleri test edebilecek.

Aylık 45 TL olan Turbo 2 GB paketine bile cihaz desteği varsa maksimum 200 Mbps hız veriyor. Katlayan kampanyası sayesinde 600 Mbps'ye kadar test edebiliyorduk. Yazık oldu gerçekten çok güzel bir kampanyaydı.
  • Hocam hız sınırını 600mbps yapan kampanya katlayan kampanyası değil 4.5G hızını deneme kampanyası 30 eylülde bitiyormuş

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/4-5g-hizini-deneme-kampanyasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Hocam hız sınırını 600mbps yapan kampanya katlayan kampanyası değil 4.5G hızını deneme kampanyası 30 eylülde bitiyormuş

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/4-5g-hizini-deneme-kampanyasi

Bilgi için teşekkür ederim. Katla kampanyasının açıklamasında faturasız paketleri 600 Mbps'ye çıkartır yazdığı için sanırım kampanyaları karıştırdım. :) Veya faturasızları çıkartmak için katla kampanyası da gerekiyor olabilir.

Bugün bayram vesilesiyle İstanbul'un birçok noktasını gezdim ve 100 Mbps hızları bile görmedim. Siz şu an faturasızda 100 Mbps'yi geçebiliyor musunuz?

• Hattım faturasız bugün öğle saatlerinde Ankara'da 139 ve 115 Mbps gördüm ama genelde ortalama hız 50-60 Mbps oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Hattım faturasız bugün öğle saatlerinde Ankara'da 139 ve 115 Mbps gördüm ama genelde ortalama hız 50-60 Mbps oldu.

Bilgilendirme için teşekkürler. Güzel hızlar almışsınız. Bugün birçok yeri dolaştım ama bu hızları yakalayamadım. Turkcell'in genel müdürlük binasının oradan da geçtim, binanın arkasındaki yokuşun hemen orada fiber bağlı santralleri var buna rağmen 80 Mbps'yi geçemedim.
  • 30 haziran gecesi son kez paketimdeki 4 gb internetim katlandi 8 gb oldu , 3 ay super ötesi idi , yeri geldi kullanamadigim 3 gb kotam kaldi silindi gitti tam bir bolluk zamanlari idi , turkcell internetin gerek hizi gerek cekim kalitesi ve sebekesi mukemmeldi, lafim yok adamlar tam bir kalite sundular, ancak malesef kampanya 30 haziran gecesi son buldu basimiz sagolsun , yeni dönemde artik idareli kullanacagiz eski günlerdeki gibi , yapacak birsey de yok, sadakat programi kapsaminda baska güzellikler yaparmi bekleyip görecegiz artik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 31 Mart da 6+4 yeni internet paketi bitmişti 1 Nisan sahabı tele baktıgımdan 10 gb interneti görünce çok mutlu olmuştum 3 ayın ardından yine döndüm ama bu sefer de aen yoksun be usta...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.