Şimdi Ara

4.5G şebekelerinin en yeni özellikleri dünyada ilk defa Turkcell’de test ediliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.5G şebekelerinin en yeni özellikleri dünyada ilk defa Turkcell’de test ediliyor

4.5G’de dünyanın en güçlü şebekelerinden birisini Türkiye’de kuran Turkcell, şimdi de Huawei işbirliği ile 4.5G’de kullanılan yeni teknolojileri henüz geliştirme aşamasındayken kendi şebekesinde test etmeye başladı. Antalya’da gerçekleştirilen proje kapsamında test edilen 4.5G’deki yeni özelliklerin uygulama alanları endüstriden giyilebilir teknolojilere, tarımdan akıllı şehir bileşenlerine kadar onlarca farklı alana yayılıyor.

Kuruöz: “Amacımız dünyada 5G’de öncü rol oynamak”

Huawei şebekesinde en yeni 4.5G teknolojilerinin dünyada ilk kez Turkcell şebekesinde test edilmesinin önemine değinen Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İlker Kuruöz şunları söyledi: “Türkiye’de 1 Nisan’dan itibaren çok önemli bir dönüşümü yaşamaya başladık. Öyle ki dünyadaki en güçlü 4.5G şebekesi artık Türkiye’de. Amacımız 4.5G’nin getirdiği teknolojik yeniliklerden dünyada ilk defa Turkcell’lilerin faydalanmasını sağlamak. Ancak işimiz burada bitmiyor. Bu aslında 5G’ye giden yol. Mobil şebekeler yeni teknolojilere artık çok daha hızlı adapte olurken, biz de burada en güncel sürümleri dünyada ilk defa kullanarak 5G’de global ölçekte öncü rol oynamak istiyoruz.”

4.5G’de en yeni özellikler

Turkcell’in altyapı kurulumundaki iş ortaklarından birisi olan Huawei’in 4.5G yazılımında 11.1 sürümü dahi dünyada operatörlerin kullanımına henüz açılmamışken, Antalya’da gerçekleştirilen testlerde 12.1 sürümünün canlı şebeke denemeleri yapılıyor. Turkcell şebekesinde test edilen 4.5G yazılımları 2017 yılından itibaren dünyada kullanılmaya başlanacak. Bu proje kapsamında 4.5G’de akıllı ev ve akıllı şehir bileşenlerinden giyilebilir cihazlara, tarımsal çözümlerden akıllı araç ve trafik çözümlerine ve sağlık birimlerinin uzaktan takibine kadar farklı sektörlerdeki işlemleri yapmak çok daha efektif hale geliyor. Turkcell ile Huawei geçtiğimiz yıl 5G’de ortak çalışmalar yapmak için de bir çerçeve anlaşma imzalamıştı.

• Reklamları izlediniz.

• Şu ensarcıları burda haber yapmayın be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen önce volte koy ağına, en son teknolojiymiş (!)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Şu ensarcıları burda haber yapmayın be

Hocam kesinlikle saçma geliyor bu zihniyet bana. Adam kurumsal olarak dışarıdan hayır kurumu gibi görünen bir vakfa sponsor olmuş. Bundan daha doğal ne var ki? Adam nereden bilsin vakfın içindeki bilmemne çocukları ne halt ediyor.

• dünyada 4.5g denilen şey tek bizde olduğu için ilk kez olması normaldeğil mi zaten :D

• 5G gelsin geçerizdi lan hani. Bizimkiler kadar tükürdüğünü yalayan bi millet yok arkadaş. Sırf 5G gelsin geçerizci eleman yüzünden 4.5G dediler ya facepalm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz son kullanıcıya giren çıkandan haber verin. Boşverin şimdi testi mesti.

• Yazılım testi yapıyorlar.

• 0-100km 2.1sn ama pist 50m.keyif bizde.

• Gerçekten gına geldi en süper biziz haberleri. Rusya'dan askeri olarak üstünüz, Turkcell süper, TT iletişim devi, süper güç ülkemiz, Yüce liderimiz var... Valla yeter artık baydı şu haberleriniz. Yandaşlık yaparcasına haber yapacaksanız biz de başka sitelere gideriz. Yapmadım mı? Chip'te yaptığım gibi yine yaparım.

İnanmayan bakabilir, Chip'te 3000'den fazla mesajım var, kaç yıldır da tek mesajım yok, işim düşmedikçe de girmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 8 Haziran 2016; 19:21:10 >
  • 4.5G ayagına sınırsız interneti kaldırdı dolandırıcilar

• Editör arkadaş bir twit ile açıklanabilecek bilgi için makale yazmış resmen.

• hizmetin yanında artık bol kotalı uygun fiyatlı kampanyalar yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Virinom

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43Şu ensarcıları burda haber yapmayın be
    Hocam kesinlikle saçma geliyor bu zihniyet bana. Adam kurumsal olarak dışarıdan hayır kurumu gibi görünen bir vakfa sponsor olmuş. Bundan daha doğal ne var ki? Adam nereden bilsin vakfın içindeki bilmemne çocukları ne halt ediyor.

Sıkıntı tecavüz olayı açığa çıktıktan sonra sporsorluğu kesmemesi.

• Güzel haber, gurur verici gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virinom

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Şu ensarcıları burda haber yapmayın be

Tecavüzcülerin neyi hayır kurumu arkadaşım? Bu neyin kafası?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaw he he ...

• Sözümona süper güç turkcell o kadar güçlüsün halkına da yay girin bakın en kallavi gecirmasyon tarifeler süper güç turkcell de

PayPal in gidişinde senin de payın var yandaş iletişim

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Gerçekten gına geldi en süper biziz haberleri. Rusya'dan askeri olarak üstünüz, Turkcell süper, TT iletişim devi, süper güç ülkemiz, Yüce liderimiz var... Valla yeter artık baydı şu haberleriniz. Yandaşlık yaparcasına haber yapacaksanız biz de başka sitelere gideriz. Yapmadım mı? Chip'te yaptığım gibi yine yaparım.

İnanmayan bakabilir, Chip'te 3000'den fazla mesajım var, kaç yıldır da tek mesajım yok, işim düşmedikçe de girmiyorum.

Aynen hocam Ahment Gözütok kardeşimiz ya a haber,milliyet,atv den transfer etmişler gibi haber yapıyor tamam anlarım gelişmelerden haber yapmayıda dün yaptığı haberle asıl sebebini gördük haberde rusyanın bir körpü kurmayı yapan aracından bahsedecek güya başlığa bak rusya yaptı dünya hayran kaldı ama bizde daha iyisi var gülermisin ağlarmısın burası teknoloji sitesi ya bizim geliştirdiğimiz teknolojiden bahset ya adamların ha arada bahsedersin işte bizde de var ama başlığa yazmasın buna tıklama tuzağı(click bait) donanımhaber Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesinin böyle ucuz internet gazetesi yollarına başvurması çok komik birde ilginç bir hızla donanımhaberde yükseliyor yılların ekrem71 (ne kadar apple fanı desekte en azından donanımdan bir anlayan biriydi) çalışırken gittiler 2si1 de Ahmet Gözütok kardeşimizi çıkardılar 20. sn de nm kısaltmasını newton metre diye okuyunca zaten ben anladım durumu okurken aklına fizikte gördüğü newton metre geldi herhalde.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.