Şimdi Ara

4.5G vs ADSL | 4.5G ile lagsız oyun oynanır mı? Trabzon ve İstanbul'da denedik! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Var zaten hocam Türkcell de 50 GB AKN Lİ sınırsız gece 2 sabah 8 arası kotadan yemiyor Playstationa her ay 150 200 GB oyun indiriyorum online oyunlarda başarılı çoğu zaman 20 civarlarında ping alıyorum hız testlerinde hız 130 mbit falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakesan kullanıcısına yanıt
    Bir kaç çözümü var ilki araya üst düzey tanıdık birini sokmak

İkincisi Ak Parti İlçe/il müdürlüklerinden Telekom müdürlüğünü aratmak

Üçüncüsü Paul doany ye twit atmak.

• kota derdi olduktan sonra ne yapayım ben öyle hızlı interneti. gece akn 2-6 arası yemiyor tamam da gündüz oynayan insanım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Turkcell'in hızının çok daha iyi olduğunu deneyerek gördüm.
    Fakat, bu durum yapılan videonun "turkcell güzellemesi" olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Diğer operatörleri de işin içine katsaydınız ve onların rezil hızlarını görseydik daha iyi olmaz mıydı?

Yoksa onlardan gelecek tepkilerden mi çekindiniz?

• 200 TL vs ADSL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT. -- 14 Eylül 2017; 12:1:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: susesa

Ben de Turkcell'in hızının çok daha iyi olduğunu deneyerek gördüm.
    Fakat, bu durum yapılan videonun "turkcell güzellemesi" olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Diğer operatörleri de işin içine katsaydınız ve onların rezil hızlarını görseydik daha iyi olmaz mıydı?

Merhabalar,

videoda zaten yüksek rakımlı bölgede Turkcell harici bir operatörle düzgün bir bağlantı sağlanamadığı belirttik.

Ayrıca, hem TT hem Vodafone hat alacak param yok, kusura bakmayın :D

İnceleme tamamen kendi cebimden, 6 aydır kullandığım paket, kullandığım kamera da Samsung S7 Edge, yine kendim aldım :D

Her videoda "ya kesin para aldılar" şeklinde yorum görmekten bir şeyi beğenemez oldum, zira beğendiysem kesin 'reklam' oluyor.

Peki o zaman ben niye 6 ayda internete 1100 küsür lira ödedim? Reklam olsa bunu karşılamaları gerekmiyor mu?

Yapmayın arkadaşlar, ben burada benim gibi mağdur kullanıcılara nasıl başarılı ve hızlı bir çözüm bulabileceklerini göstermek istedim.

Not, kullandığım pakette de gece 2 sabah 8 AKN'siz indirme yapabiliyorsunuz.

• Yalnız merak ettiğim şey AKN aşılınca hız kaça düşüyor? Bildiğiniz üzere mobilde hız düşüşü daha farklı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakesan

quote:

Merhabalar,

videoda zaten yüksek rakımlı bölgede Turkcell harici bir operatörle düzgün bir bağlantı sağlanamadığı belirttik.

İnceleme tamamen kendi cebimden, 6 aydır kullandığım paket, kullandığım kamera da Samsung S7 Edge, yine kendim aldım :D

Her videoda "ya kesin para aldılar" şeklinde yorum görmekten bir şeyi beğenemez oldum, zira beğendiysem kesin 'reklam' oluyor.

Peki o zaman ben niye 6 ayda internete 1100 küsür lira ödedim? Reklam olsa bunu karşılamaları gerekmiyor mu?

Yapmayın arkadaşlar, ben burada benim gibi mağdur kullanıcılara nasıl başarılı ve hızlı bir çözüm bulabileceklerini göstermek istedim.

Burak bey konu o değil fiyatından bahsetmemişsin - bir şey söylerken bile güzelmiş edası var fiyatıyla ezmen lazımdı 200 tl üzeri deniliyor o fiyata eve fiber kablo çekerler aylık :D

• 100 ms fazla değil mi? adamın ms 34 çıkmış gecikme yok diyor benim adsl sonuçlarım şöyle

overwatch:53ms
    cs-go:59ms
    league of legends:13ms

reklam kokan hareketler bunlar mayk!!!

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Düzgünce oluşturulmuş kablolu internet tabi iyi olur kablosuza göre ama binasında internet altyapısı olmayan birisi için iş görecek seviyede ping seviyesi var indirme/yükleme hızları ise gayet güzel.
  • Bu ülkede internet kullanmak bile lüks olmaya başladı. Fiyatlar çok uçuk.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tensi

Yalniz yasiyorsaniz ve 75 GB icin 200+ TL vermeyi normal goruyorsaniz alinabilir.

Merhabalar,

75GB için 187 lira ödüyorum, data paketi 180 + 7 lira yeni hat ücreti şeklinde.

Elbette normal bir fiyat değil lakin taşındığım binaya yaklaşık 9 aydır hat döşenmesini bekliyoruz, ülkemizin bu işlerden sorumlu güzide kurumu 'çok yoğun' olacak ki hâlâ beklemedeyiz.

İlgili kuruma gidip projenin durumunu birebir sorduğumuzda da, telefonla aradığımızda da laubali cevaplar vermeyi de ihmal etmiyorlar doğrusu; şu noktadan sonra pek umudum da kalmadı.

Durum böyle olunca hizmetin bedeli bana dokunmuyor açıkçası, sonuçta parasını verip istediğim, sorunsuz ve hızlı hizmeti alabiliyorum; parasını vermek isteyip de hizmet alamadığım kurumlar düşünsün.

75GB için 500 lira da isteseler özellikle ben vermek durumundayım, internet benim işimin bir parçası. Herkesin böyle hızlara ihtiyacı olmayabilir tabii.

Alıntıları Göster
    Burak bey dağ köyunde de oyun oynamanizi beklerdim açikcasi. 4mbit download ve 41 ms ping casual oynayanlar için gayet yeterli. bence önemli bir noktayı atlamışsınız.

• Saçma sapan fiyattan bağımsız bir puanlama sistemi oluşturacak olursam

100 Mükemmel
    90 Çok iyi
    80 İyi
    70 İyi sayılır
    60 Oynanılabilir
    50 Kötünün iyisi
    40 Kötü
    -- Çok kötü ya da çok kötüden daha kötü

Evimizdeki kablolu internet kişiden kişiye 50-90 (ort. 80)

4.5G Test sonuçları konumdan konuma, havadan havaya 40-80 (ort. 70)

Bence sonuçlar olumlu denilebilir, kablosuz internet ile bu verilere erişmek güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 14 Eylül 2017; 14:28:43 >
  • CaSsErDoDo C kullanıcısına yanıt
    konu sahibiyle ayni paket mi kullaniyoruz bilmiyorum ama bende port olmayanlar icin olan kampanyadan 50gblik ayda 83 liraya vınn var. kota gecildigi vakit 128 kb oluyor hız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boragungoren

quote:

quote:

Merhabalar,

Burak bey konu o değil fiyatından bahsetmemişsin - bir şey söylerken bile güzelmiş edası var fiyatıyla ezmen lazımdı 200 tl üzeri deniliyor o fiyata eve fiber kablo çekerler aylık :D

Boragungoren bey, konu o değil

sizin de evinize 9 ay internet altyapısı döşenmesin de, o zaman görürüm ben sizi "en yüksek kotalı 4.5G internet paketi" diye arama yaparken

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Boragungoren

quote:

quote:

Merhabalar,

Boragungoren bey, konu o değil

sizin de evinize 9 ay internet altyapısı döşenmesin de, o zaman görürüm ben sizi "en yüksek kotalı 4.5G internet paketi" diye arama yaparken

Sayın burak bey yanlış anlaşıldıysam özür dilerim işiniz gereği almanız gerek sizin çünkü başka çareniz yok internet isteyen ama zorunluluğu olmayan sizin gibi altyapısı döşenmemiş evler için bu 200 tl çok fazla bu konu hakkında konuşmanızı beklerdim sadece iyisini değil kötüsünüde söylemeniz gerekirdi bu tamamen övme videosu olmuş emeğinize yüreğinize sağlık yinede uğraşmışsınız

• Ben SPEEDTESTTEN test yaptığım zaman ping 9 ms yani cs goda en fazla 40 50 ping değişir 4.5gde ping yüksek olur bunu unutmayın mobil veri öyledir ev internetine gelince ping daha düşük olur :)

• Ben Turkcell ile 2 buçuk sene önce BF4'ü 1000 ping ile oynuyordum

• güzel reklam yapmışsınız, ne kadar aldınız ayıptır sorması? iğneada limanköy fener sitesi tarafında, turkcell değil internet telefon tek çizgi bile çekmiyor, vodafone ise internette takılabilecek kadar iyi çekiyor.

• Siteye 3 kere refresh yapmadan kendimi tanıtamıyorum yeter artık be. Abartısız 3 yıldır yazıyorum bunu. Her ay böyle bir döneme giriyorsunuz. Bunu tık arttırmak için yapıyorsunuz. İlgili kişilere de yazdım. Mobilde de masa üstü bilgisayarımda da aynı hikaye. Mobilde Chrome ve Opera. Pc de Chrome ve Firefox. Sadece opera da reklam engelleyici var ama sizin üyeyi 3-4 kere refresh yapmadan tanımama olayı hepsinde var. Bunu ilgili kimse çözsün iyice sinir etmeye başladınız.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.