Şimdi Ara

4.7 inç ekran bir telefon için ideal boyut (iphone 7 ekran boyutu ne olacak?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple iphone 7 ya da 7s modelini 5.1 inç çıkarsa almakta tereddüt ederim. Cepten video izlerim ama kısa süreli videolar. Dizi ya da film izlemem. İki işaret parmağım ile telefonun üst köşelerine temas ederek telefona hakim olmak benim için önemli.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Dipnot: iphone 6 ekran 4.7 inç - iphone 5 ekran 4 inç - iphone 4 ekran 3.5 inç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy The Butcher -- 4 Ocak 2016; 22:27:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de 4,7 inç'ten büyük telefon kullanamıyorum Cepten çıkartmak ayrı bir dert ağırlığı ayrı bir dert. 816G var 5,5 inç telefon görüşmesi dışında cepten çıkarmıyorum bile büyük ekran belki severim dedim hiç alışamadım. Telefonu küçük oyunlar Whatsapp vs. için kullanıp tabletten dizi - film izliyorum böylesi daha güzel bence
  • 3.5 - 4 - 4.7

Hepsi ideal. iPhone ekran boyutu degistirdikce idealler degisiyor. Yakinda 5.1 de ideal olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.7 iphone 6 5'' s4 ile aynı boyda sanırım kalın çerçeveleri yüzünden, iphone 6 boyutu güzel ama ben 5 ve 5s'in boyutun tercih ederim yani 4''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

4.7 iphone 6 5'' s4 ile aynı boyda sanırım kalın çerçeveleri yüzünden, iphone 6 boyutu güzel ama ben 5 ve 5s'in boyutun tercih ederim yani 4''

Ben de aynı düşüncedeyim 5 ve 5S ele tam oturuyor.
  • bence iphone 7plus çıkmayacak,6splusu 192 gram ağırlıkta cıkarmayla bence apple hata etti.4.7 in devamı gelir, iphone 6s 3d touch lu 4.7 inc i artık kolay kolay bırakmayacak, iphone 6 plus bir nebze olsada daha hafif ti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

4.7 iphone 6 5'' s4 ile aynı boyda sanırım kalın çerçeveleri yüzünden, iphone 6 boyutu güzel ama ben 5 ve 5s'in boyutun tercih ederim yani 4''

Aşağıda iPhone 6 ile Samsung S4 aynı karede.

Dediğiniz gibi iPhone 6'da çerçeve kalın.

5 inçlik Samsung S4 ile 4.7 inçlik iPhone 6 aynı boyutta.

Sorun buradan kaynaklanıyor.

Ekran boyutu 5 ya da üzerine çıkarsa kasa daha da büyüyecek çerçeve yüzünden.

4.7 inç ekran bir telefon için ideal boyut (iphone 7 ekran boyutu ne olacak?)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bircancan

bence iphone 7plus çıkmayacak,6splusu 192 gram ağırlıkta cıkarmayla bence apple hata etti.4.7 in devamı gelir, iphone 6s 3d touch lu 4.7 inc i artık kolay kolay bırakmayacak, iphone 6 plus bir nebze olsada daha hafif ti.

Kullanilan materyal degistigi icin ağır.

Plus modelleri de tutuldu. Özellikle ipade ayri para vermek istemeyen ve ikisini bir cihazda hallederim diyenler plysa yoneldi
    E birde daha iyi giden pil var, ois desteklo kamerada var.

Istersen navigasyon cihazı olarak da kullanılabilir.

• Bence 4.7 ınc en ideal boyut telefonlar için Artık telefonlar bilgisayarların yerini aldı neredeyse bir çok işimizi telefonlardan görebılıyoruz bu yuzden 4 ınc yetersizdir

• Bence ideal telefon boyutu ekran boyutuna göre değilde çerçeve oranına göre değişir. G2 bu konuda kullandıgım en iyi telefondu, ekran büyüktü ama çerçevelerin küçük olmasından dolayı hiç büyük oldugunu hissettirmiyordu tek elle gayet rahat kullanıyordum.
    İphone 7 5" ekran ve küçük çerçeve ile gelirse tadından yenmez birde televizyon vb kumanda etmek için kızılötesi verici olmalı

• Son iPhone 5s'tir. iPhone'ların en çok üstünde durdukları kırmızı çizgileri tek elle kolay kullanımdı. Tamam 6 da falan tutuş fena değil ama tek elle kullanım yok. Kırmızı çizgi bir kere bozuldu artık herşey olabilir.

• 14 ay 6 plus kullandıktan sonra 6S'e geçtim.

Ara sıra görünce büyük ekranı özlemiyor değilim ama bundan sonra 4.7" den büyük telefon almam. Çünkü ben iphone'u tablet + telefon gibi değil sadece telefon olarak kullanıyorum. Telefon olarak da 4.7" bile büyük aslında ama 4" de artık çok küçük kalıyor, onda hiçbirşey okunmuyor.
  • Note Edge kullaniyorum nedense kucuk geliyor kucuk ellerim olmasina ragmen. Kucuk telefonlari sevmiyorum kargacik burgacik. Genis genis daha rahat oluyor. iPhone alirsaam Plus alirim. Plus serisi devam edecek cunku ozellikle buyuk ekran isteyenler var.

• 4.7 inç bile büyük gelebiliyor. Bence Apple ekran çözünürlüğünü de değiştirmeden 7 serisinde de 4.7 ve 5.5 inç ile gitmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Bence ideal telefon boyutu ekran boyutuna göre değilde çerçeve oranına göre değişir. G2 bu konuda kullandıgım en iyi telefondu, ekran büyüktü ama çerçevelerin küçük olmasından dolayı hiç büyük oldugunu hissettirmiyordu tek elle gayet rahat kullanıyordum.
    İphone 7 5" ekran ve küçük çerçeve ile gelirse tadından yenmez birde televizyon vb kumanda etmek için kızılötesi verici olmalı

küçük çerçeve olmasının önündeki engel aşağıdaki yuvarlak home tuşu olabilir. aşağı tarafı aynı kalıp, yukarı kısmı daraltırlarsa şekilsiz olur.

• 6 plus var 6yada 6s ile takasa gircem kimse yanaşmıyor :)
  • Plus in şarjını düz 6s yaparlarsa plus alan sayısı azalır bence .

• Apple uzun süre değiştirmez bu boyutları. Zaten değiştirse ne olabilir ki artık.

• ideal boyut kavramı enteresan bi durum.

iphone 4 kullanırken 5 için o ne öyle ya kumanda gibi demiştik. 5 kullanırken 6 için büyük ya ele oturmaz diyordum. şuan 6 kullanıyorum 6+ bence aşırı büyük neredeyse tablet kadar diye düşünüyorum, kardeşimin 5s'ini elime alınca ise aşırı küçük geliyor.

bence 4.7 ideal boyut yani iphone 6 ekranı, burda asıl mevzu 4.7 ekranda kalıp çerçeveyi minimuma indirmek olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.