Şimdi Ara

4,7 inc ve üstü telefon tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Acaba bu 4.5 veya 4.7 inch Ekrani kac saat kullanmayi Dusunuyorsunuz?

Yani Asus-Sony veya Acer-Samsung in Kaliteli Tabletini alin 7inch ortalama 5-6saat oynayin maximum 700 tl verin.

4cekirdekli bir telefonu alip oynamaya baslarsaniz islemci full kullanilacak Hem Batarya omru hem Isinma olacak 1000 tl verip 6saat oyun oynamayacaksaniz anlami yok

Siz psp Vita Oyun Konsolu alin en guzeli mantiklisi

Cunku Android Ram ve Bataryayi iciyor+Buyuk Ekran haliyle Guclu islemci 4 cekirdek bir araya gelince maximum 5 saat ya gider ya gitmez ayrica Isinma olayinida unutmamak gerek arastirin bulursunuz forumlarda ne demek istedigimi

Sonucta oyun oynamak istiyorsaniz Oyun Konsolu veya Kaliteli Tablet Alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperia SP mayıs gibi Türkiye de olur beklerim derseniz tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AggressiveGamer

Nexus 4 alttaki bar ile beraber 4,5 inç oluyor.
    Telefonu root ettikten sonra o alttaki tuşlar kaldırılabiliyor ve power butonuna atanabiliyor.Bunu da göz önüne getirin.Tabi 4,5 inç ile 4,7 inç çok da farklı değil.
    Nexus 4 diyorum ben.S3,Nexus 4'den kötü bir cihazdır ve touchwiz saf android karşısında pasif kalıyor.

radyo olmaması dışında olumsuz bir özelliği yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisan486

quote:

quote:

Nexus 4 performans olarak iyidir. Ama 4xhd de olabilir.

Bence 4X HD'nin,Nexus 4 karşısında hiç şansı yok hocam.
    Neden derseniz:
    Tegra 3 en güçsüz çipsetlerden biridir.Tek avantajı oyunlardır.
    Lg,cihaza verse verse 4.2.2 verir.Ortada kalırsınız.

Diğer özellikleri de zaten aynı.Fiyat farkı da yok.Yukarıda belirttiğim 2 eksi için Nexus 4 almaya değer.

Dediğim gibi Nexus 4 performans olarak çok daha iyi fakat 4xhd nin köşeli yapımı tasarım olarak bana çok güzel geliyo eğer ben oyun hastası olmasam düşünmeden 4xhd alırdım.

4xhd görünüş anlamında bana da güzel geliyor,

"oyun hastası olmasam alırdım" demişsiniz ama yukarıda AggressiveGamer "tek avantajı oyunlardır" demiş...

oyun söz konusu ise 4xhd iyi midir kötü mü? anlamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: magic32

quote:

quote:

quote:

Neden derseniz:

Diğer özellikleri de zaten aynı.Fiyat farkı da yok.Yukarıda belirttiğim 2 eksi için Nexus 4 almaya değer.

Dediğim gibi Nexus 4 performans olarak çok daha iyi fakat 4xhd nin köşeli yapımı tasarım olarak bana çok güzel geliyo eğer ben oyun hastası olmasam düşünmeden 4xhd alırdım.

"oyun hastası olmasam alırdım" demişsiniz ama yukarıda AggressiveGamer "tek avantajı oyunlardır" demiş...

10 yıldır telefon kullanırım LG'den iyi telefon çıktığını görmedim.
    Son durumu bilmiyorum ama tercihlerinizin hepsi eski nesil ve kötü modeller.Yeni nesil modellere bakmanızı öneririm.En kötü Nexus 4 alınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neden derseniz:

AggressiveGamer'in ne demek istediğini bende tam olarak anlayamadım. Tegra 3 ü kötülemiş sonrada oyunlar için avantajlı demiş. Ayrıca işlemciden hariç 1gb ram farkıda var.Bildiğin gibi artık telefonlar min. 2 gb ram ile çıkarılıyor. Buda oyun firmaları için büyük önem taşıyor. İleride eminimki 2gb ram ile sorunsuz çalışan 1gb ram ile tekleyen bir oyun çıkacaktır. Bunu gözardı edersen 4xHD alabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neden derseniz:

AggressiveGamer'in ne demek istediğini bende tam olarak anlayamadım. Tegra 3 ü kötülemiş sonrada oyunlar için avantajlı demiş. Ayrıca işlemciden hariç 1gb ram farkıda var.Bildiğin gibi artık telefonlar min. 2 gb ram ile çıkarılıyor. Buda oyun firmaları için büyük önem taşıyor. İleride eminimki 2gb ram ile sorunsuz çalışan 1gb ram ile tekleyen bir oyun çıkacaktır. Bunu gözardı edersen 4xHD alabilirsin.

Evet tam anlatamamisim galiba. Tegra 3 islemci olarak kronik sorunlari olan bir islemci.Bir quad core performansi vermez.Ancak bir istisna var ki oyunlar.Oyunlarda Tegra 3'le yuksek performans alirsiniz.
    Tabletim2010 yilinda cikan tegra 2yi barindiriyor.Ekrani 720p olmasina ragmen bircok kaliteli grafige sahip oyunu rahatlikla oynuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

Ayranı yok içmeye atla gider çeşmeye.

Ne ilgisi var ? saçma sapan konuşmakta üstünüze yok. insanların görüşlerine saygı duyun ve onları küçümsemeyin. devamıda gelir ama neyse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

10 yıldır telefon kullanırım LG'den iyi telefon çıktığını görmedim.
    Son durumu bilmiyorum ama tercihlerinizin hepsi eski nesil ve kötü modeller.Yeni nesil modellere bakmanızı öneririm.En kötü Nexus 4 alınız.

sizi anlıyorum, bir telefonun "2" diye tabir edilen bir modeli çıkmışken ilk modeline eski demeniz (n7000) tamam,
    anlamadığım şu: bu telefon bugün başka bir model adıyla hatta başka bir markadan lanse edilse mevcut özellikleriyle ve 1100 tl fiyatıyla hala alıcı bulmaz mı? eski kalan, kullanımda zorluk yaşayacağınız tarafları nelerdir sizce?

ben karşılaştırırken kağıt üstündeki özelliklerine bakıyorum, ilk kriter fiyat, ikincisi ekran büyüklüğü tabi...

1100 TL civarı, 4,7 inc ve üstü, radyosu olmadığı için 1 gb'lık kotayı radyoya vermeyeceğim ilk aklınıza gelen telefonu söyleyebilir misiniz?

• Htc One X , Xperia V - TX

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Htc One X , Xperia V - TX

teşekkürler öneriler için

one x 1400 tl ve üstü
    v 4,3 inc

tx iyi gibi, fiyatına bakmadım ama sar değeri 1'in üzerinde...
  • dün galaxy grand'la tanıştım :)
    5 inc'lik bir telefon, 1099 tl (800x480 çöz - 8gb dahili - 1 gb ram - 1200 mhz çift çek - 1080p - 8 mp - android jb)
    mağazada 4xhd ve note 2 ile yanyana koydum, 4xhd diğerlerine göre küçük kaldı tabi (grand'a göre sadece 0,3 inc ama yanyana bakınca daha fazla gibi durdu)
    "doğan görünümlü şahin" eleştirileri almış :) bu eleştirilere hız konusundaki stabil ve performanslı çalışmasıyla cevap vermiş, çözünürlük açısından düşük donanımı çok konuşulmuş falan filan...
    çözünürlüğe rağmen 5 inc'lik ekranıyla alternatif olacak mı bakalım, geçen gün sormuştum note 1'in özellikleriyle 1200 tl ye yeni bir telefon olsa alınmaz mı diye? meğer cevabı çoktan vermişler...
    yine de ben eğer aynı fiyata,emin olacağım 2.el bir note 2 bulamazsam, sıfır bir note 1 alabilirim...

• dön dolaş s3 aldım en sonunda
    note dedim dedim ama bugünkü gold/paraf indirimine dayanamadım...

başta sn kenai'ye (s3 neden listenizde değil demişti) herkese teşekkür ederim,
  • quote:

dön dolaş s3 aldım en sonunda

Hayırlı olsun arkadaşım, güle güle kullanmanı dilerim. Aynı indirimden yararlanarak bende hanıma aldım öğle tatilinde.
  • eyvallah, sana da hayırlı olsun, güle güle kullanın...
  • quote:

dön dolaş s3 aldım en sonunda

En mantıklı seçimi yaptınız hayırlı olsun.Bende yorum yazamadım alıntılamışsınız k.bakmayın.
  • teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.