Şimdi Ara

4 adet mükemmel domain adresi mutlaka göz atın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 4 adet domain adresimi satışa çıkarmış bulunmaktayım.

oyuncupro.com Geçerlilik süresi: 1yıl (14.11.2016) Fiyat: 450tl Tür: Oyun / Bilgisayar
    elikulaginda.com Geçerlilik süresi: 2yıl (14.11.2017) Fiyat: 750tl Tür: Alışveriş / E-Ticaret
    cutput.com Geçerlilik süresi: 2yıl (17.11.2017) Fiyat: 1300tl Tür: Geniş yelpaze alanı
    packdeck.com Geçerlilik süresi: 2yıl (17.11.2017) Fiyat: 1300tl Tür: Geniş yelpaze alanı

4 domain adreside GoDaddy'den satın alınmış, hosting GoDaddy tarafından sağlanmaktadır.

Özellikle packdeck.com ve cutput.com Google aramalarında üst sıralarda yer bulacaktır. Şu an içinde 'pack','deck' ve 'cut','put' içeren bir çok domain 30 bin lira gibi fiyatlardan başlıyor.

Diğer domain adresim olan elikulaginda.com ise 'gittigidiyor' tarzi bir site için ideal.

Bana 'veyselnantu@hotmail.com' adresinden, site içinden özel mesaj atarak ya da bu konuya yanıt olarak yazarak ulaşabilirsiniz. En geç 1 gün sonra size dönüş yaparım.
    Tekliflere açığım, bu domain adresleri için 5 adet sitede açık artırmalar devam ediyor.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prospektus1 -- 17 Kasım 2015; 6:31:24 >

• Merhabalar. Domain satın alıyormusunuz bilmiyorum fakat

enterabasti.com adında bir domainim var. Almak isterseniz uygun bir fiyattan vereceğim.
  • Merhaba, şu an için almıyorum yeterince var elimde bunları sattıktan sonra düşünebilirim hoş bir domain adresiymiş. Sizin çevrenizde varsa domain adresi satın almak isteyen bu konudan haberdar edersiniz sevinirim ben de sizinkini çevremde denk geldikçe söyleyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.