Şimdi Ara

Psn ye kayıtlı e-posta adresinizi değiştirmek için en kısa yol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
14.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz psn den gönderilen e-postalar bazı mail firmalarının hesaplarına geç geliyor veya gelmiyor. Bu durumu bir daha yaşmamak için aşağıdaki linke girip psn ye kayıtlı e-posta adresinizi en kısa yoldan değiştirebilirsiniz.

-önce bu adrese giriyorsunuz.
    -Mevcut mail adresinizi ve şifrenizi giriyorsunuz.
    -Açılan listeden 2.sıradaki ''Change Sign-In ID (E-mail Address)'' seçeneğine giriyosunuz.
    -Açılan satıra yeni mail adresinizi yazıp Continue diyorsunuz.

Artık psn ye girişte ve psn ile ilgili hertürlü işlemde yeni mail adresiniz geçerli

• Yapay Zekanın Yanıtı

PSN E-posta Adresini Değiştirme [psn mail değiştirme]

PlayStation Network (PSN) hesabına kayıtlı e-posta adresini değiştirmek, hesabının güvenliğini sağlamak ve PlayStation hizmetlerine sorunsuz bir şekilde erişmek için önemlidir. PSN e-posta adresini değiştirme işlemi hızlı ve kolaydır.

PSN e-posta adresini değiştirmek için şu adımları izlemelisin:

1. PlayStation web sitesine giriş yap.
    2. "Hesap Yönetimi" sayfasına git.
    3. "Profil" sekmesine tıkla.
    4. "E-posta Adresi" alanına yeni e-posta adresini gir.
    5. "Değişiklikleri Kaydet" düğmesine tıkla.
    6. Hesabına kayıtlı yeni e-posta adresine gönderilen doğrulama e-postasını aç.
    7. E-postadaki bağlantıya tıklayarak e-posta adresini doğrula.

E-posta adresini doğruladıktan sonra, PSN hesabına yeni e-posta adresinle giriş yapabileceksin.

E-posta adresini değiştirirken şu noktalara dikkat etmelisin:

• Yeni e-posta adresinin aktif ve erişilebilir olduğundan emin ol.
    • E-posta adresini düzenli olarak kontrol et çünkü önemli hesap bildirimleri ve güncellemeler bu adrese gönderilecektir.
    • PSN hesabına erişimini kaybetmemek için yeni e-posta adresini hatırla.

PSN e-posta adresini değiştirme işlemiyle ilgili herhangi bir sorun yaşarsan PlayStation Destek ile iletişime geçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yararlı bir konu, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garnispos

Yararlı bir konu, teşekkürler.

Rica ederim

Bilgi paylaşılmadığı sürece bilgi olduğu ispatlanamaz.
  • Konuyu açan arkadaşa pm den de teşekkur ettım burdan da bır kez daha teşekkur ediyorum,
    benım gıbı yenı ps3 kullanıcıları için faydalı olacaktır.

yalnız bır sorunum var lınk te verılen adrese psn ıd ve şifremi yazdıgım halde giriş yapamıyorum,
    bunun nedeni henuz psn açıldıgından beri ps3 den psn ye gırıp şifre değiştirme işlemi yapmamış olmam olabırımı? (sadece güncelleme yaptım henuz şifre değiştirmel için ps3 ü açamadım işler yoğun )

çunku şifremin ve hotmail adresimin doğru girdiğimden eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redzola -- 18 Mayıs 2011; 12:24:52 >
  • Olabilir
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnknownPlayerX -- 5 Şubat 2018; 8:56:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redzola

Konuyu açan arkadaşa pm den de teşekkur ettım burdan da bır kez daha teşekkur ediyorum,
    benım gıbı yenı ps3 kullanıcıları için faydalı olacaktır.

yalnız bır sorunum var lınk te verılen adrese psn ıd ve şifremi yazdıgım halde giriş yapamıyorum,
    bunun nedeni henuz psn açıldıgından beri ps3 den psn ye gırıp şifre değiştirme işlemi yapmamış olmam olabırımı? (sadece güncelleme yaptım henuz şifre değiştirmel için ps3 ü açamadım işler yoğun )

çunku şifremin ve hotmail adresimin doğru girdiğimden eminim

dostum mail gelmiyorsa hotmail hesabını gmail hesabına yönlendir. ondan sonra pc den arka arkaya 15-20 kere şifre resetleme mail i iste bende 56 saat gelmesini bekledim gelmedi bunu yaptıktan 5 saat sonra 1 tane mail geldi şükür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgi için çok teşekkürler arkadaşım
  • Cok tesekkürler, bende böyle birsey ariyordum. Ps3 gitsin gelsin hemen yapayim. Birde Psn bölge degistirme gelse
  • Ellerine saglik kardesim faydali bir konu.. Bana onay mail`i geldigi anda degistirdim kurtuldum b.kmail`den
  • ben şifremi ps üzerinden değiştiremiyorum. mail onayı ile nasıl değiştireceğiz ? psn şifremi hatırlamıyorum bu arada
  • Bir sorum olacak. Ben şifre değiştirirken hiç maile ihtiyaç duymadım. Direk PS3'ten değiştirdim ve mail istemedi neden olabilir?
  • ben bunu açtığım zaman Site Maintenance Notice diyo ne yapıcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParKaN--

ben bunu açtığım zaman Site Maintenance Notice diyo ne yapıcam?

bekliceksin hocam psn bakıma girdi tekrar yada tekrar hacklendi bizi kekliyorlar
  • bekliyeceğim de şey diyolar 3 saat içinde girmen lazım accounta o nasıl oucak bi daha mı şifre alıcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wugott

Bir sorum olacak. Ben şifre değiştirirken hiç maile ihtiyaç duymadım. Direk PS3'ten değiştirdim ve mail istemedi neden olabilir?

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Bu şifre sıfırlama işlemi ne ayak? PSN de hesaba giriş yaptım ve oradan yeni şifreyi koydum siz neden PC de uğraşıyorsunuz mail vs. ?

Eski şifresi kayıtlı olan arkadaşlar size direk şifre tanımlama ekranı geldi. Eğer şifreniz kayıtlı olmasaydı eski şifrenizi girecektiniz ondan sonra şifre tanımlama ekranı gelecekti. Ancak;

1-) Yeni ps3 alan ve daha önce psstoredan hiç içerik indirmemiş olan
    2-) PS3 ü olsa bile psstoredan hiç içerik indirmemiş olan
    3-) Psn şifresini unutan

Bu 3 kuraldan biriyle bile karşı karşıyaysanız kesinlikle mail adresinizi ve doğum tarihinizi soruyor. Ondan sonra mailine gelen aktivasyon linkiyle işlemleri yapıyorsunuz.

Aslında buraya kadar büyütülecek bir sorun yok asıl sorun rakip firma microsoftun hotmailin de
    Hotmail haricinde tüm mail adreslerine anında aktivasyon maili gelmiş fakat hotmail olanlara 20 saatte bile gelen olmuş

Ben işlem yapalı 13-14 saat oldu. Sony mailiniz gönderildi demişti ama ne gelen kutumda ne spam kutumda mail görünmüyor. Psn hesabına zamanında hotmailini tanımlayan ve yukarıdaki şartlardan en az birini yaşayan herkes aynı sorunla karşı karşıya

Yukarıdaki 3 olumsuzlukdan hiç biriyle karşı karşıya kalmayan veya kalsada psn ye hotmail dışında maili tanımlı olanlar yeni şifrelerini anında tanımladırlar.

• Sifre mi degistirmek icin hesabima mail gelmesini isteyecektim ama giris kimliginde ki e posta adresini microsoft gormuyor. Boyle bir adres yoktur diyor. Yardim edebilecek biri var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Email adresinin değiştirilebiliyor olması, psn kardeşlik yaptıktan sonra kötü niyetli kişinin işini kolaylaştıran bir durum değil mi, şifre ve email değiştirirken en azından güvenlik sorusunu sorması gerekirdi, diyelim ki hesabım çalındı, tanımladığım email adresimden kurtarma yapmak istiyorum; ama o çalan kişi psne tanımlı email adresini değiştirdiyse yapılacak bir şey yok mu arkadaşlar.
  • Hocam link değişti mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.