< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 2 Mayıs 2018; 10:27:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 2 Mayıs 2018; 10:27:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kola şirketleri Ramazan'da kampanyaları ve reklamları pohpohluyorlar millete. Bilinç altına ramazanda iftar kola ile açılır düşüncesini yerleştiriyorlar.
Ulan bakıyorum normalde kola içmeyen akrabalar ramazanın her günü iftarda yemeğin yanına 2.5 lt kola alıp içiyor 30 gün boyunca. Sanki orucu kola ile açmayınca Allah kabul etmiyor tuttuğu orucu. Anlamıyorum, normalde akşam yemeğinde hangi alışkanlıkların varsa onu değiştirmesene. Her gün akşam yemeğinde kola mı içiyorsunuz. İçiyorsanız mideniz şimdiye kadar delinmedi mi? Dişleriniz çürümedi mi? Reklamlar bu konuda çok etkili, Ramazan'da bu reklamlar şaha kalkıyor Kola ayran limonata. Normalde akşam yemeği alışkanlıklarınız neyse onu bozmayın arkadaşlar bu reklamlara alet olmayın. Su için su, tatlı bir şeyler için annenizden rica edin komposto yapsın, veya süzme yoğurdu soğuk suyla ezin ayran yapın. |
7 bidon aldım. Ramazan yakın. Stok da dursun
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 2 Mayıs 2018; 10:30:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |