Şimdi Ara

4. araçtan hangisi... linkler içeride. biri 115 diğeri 107 son. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu volvonun konsolu bi tek banamı iğrenç geliyor. Hiç gözüme hoş gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum arkadaşımda volvo s60 dizel var.araç dışardan dikkat çekiyor ama içi zevk meselesi benim hoşuma gitmiyor. bu kişisel zevk . işin kişisel olmayan yanı ise bu araç ciddi oranda ağır ve üzerindeki dizel motor d sınıfı bu araca gerçekten yetersiz kalıyor. eğer benim için performans önemli değil dersen o başka ama arkadaşımdan biliyorum çokca kezde bindim gerçekten bu aracı bana bedava verirlerse o zaman alırım yoksa bu aracı ben sürmem o derece yetersiz bir motoru var. bu etkeni de değerlendirmeye al derim...şimdiden hayırlı olsun.
  • volvo Ya bugün baktım. gerçekten çok gösterişli. Aksaray dan taksime kadar geldik. ses yalıtımı falan da iyi geldi bana. Opel den sonra kapılar. sanki zırhlı araç tadında idi tok sağlam ağır 😊 geri görüş kamerası falan yoktu. yarın nissanI kiraladım onu deneyeceğim. volvo ikinci el. servis vs de korkutuyor sadece. ama araba gerçekten güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

s60a o para deger mi diye sormak bile yersiz kardesim hele ki advance donanim seviyesinde.qasqaiyi sormadin farzediyom

arabaya bu gün bindim. kız gibi. ön tampon da otopark da çizmişler diye boyatmış. o biraz tedirgin etti. kamera yok bir de geri görüş

• Volvö tabi ki. Kalite akıyor. Diğerine de bindim arada ciddi fark var.
  • Volvo güzel araç onu tercih edin ama, sıfır insignia 1.6 dizel otomatik aklınızda bulunsun derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

Volvo güzel araç onu tercih edin ama, sıfır insignia 1.6 dizel otomatik aklınızda bulunsun derim.

çıktı mı hocam o araç ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-2.el-ozan-dan-2013-mazda-6-skyactiv-5.000-km-de-hatasiz-226089889/detay

100 bin tl otomobile bağlayacak param olsa mazda 6 alırım.

şuan mazda 626'ım var 90 model içini soydum bugün iskelet kalana kadar,adamlar taa 90 yılından 3 kat yalıtım malzemesi bile atmış kemikleşmiş çok zor çıkarttım ta o yıllardan bunları düşünmüşler.mazda dışında kolay kolay da araba almam.

Çoktan gelmiş mazdacilar
    Nedir sizden cektigimiz

• Volvonun tek sıkıntısı servis Zaten 2. Elinde Servisten dolayı gitmiyor İstanbul gibi kentlerde bulursinda Anadoluda iş sakat

• quote:

Orijinalden alıntı: Selfish Love

Bu volvonun konsolu bi tek banamı iğrenç geliyor. Hiç gözüme hoş gelmiyor

görsel olarak ben de pek beğenmiyorum ama çok kullanışlı gerçekten.

-----

volvo'nun ön-arka park sensörleri varmış. emin olun kameradan daha kullanışlıdır. ve o ön arka sensörler, sadece ön ve arka uç kısımlarda değildir. sağda solda da sensörler vardır. benim şu anki aracımda sistem öyle. eski aracımda sensör yoktu, kamera vardı. şimdikinde full (sağ, sol, ön, arka) sensör var daha rahat ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 28 Ağustos 2015; 1:59:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tades1981 kullanıcısına yanıt
    Ekim başı dağıtımlar başlıyor ama vw gibi ön siparişte fiyat arttırma yok, ayrıca opel kolay indirim yapıyor. Bu paralara çıktıktan sonra c segmentinin hormonlu ve yerden yükseği bir araç bakmayın, prestijli bir d segmenti bakın, emeğinize paranıza yazık. Tabi vergi sorun olmazsa ben ikinci el insignia'nın 2.0 cdti bi-turbo olanlarına bakardım. Dizel otomatik olsa mondeo d güzel araç ama ne yazık ki. Ayrıca s60 konusuna gelirsek insignia aynı hacimde daha fazla beygir gücü ve tork sunuyor ve bir volvo hayranı olarak mecburen söylemek zorundayım volvo insignia gibi ağır oluşuyla Ün salmış bir araçtan bile çok daha ağır. Tabii volvo alırsanız kalite ve güvenlik konusunda sizi üzmez ama d segmentinde neredeyse her araç güvenli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz tartışmaya durun arkadaşlar nissan qq 1500 araç satarken s60 300 tane satamıyor. Alanları hepsi salak yerine koymak zaten bu forumda meşhur. Aynı paraya tercih ediyorlar demekki servis, 2.el, türkiyenin malum yolları, kalite ve sağlamlığı, kasa ve motor uyumluluğu, dizel-otomatik seçeneklerinin bol olması vs.. bakılıyor. Dediğiniz gibi sadece zevk meselesi olsa 50 kere s60 diyecek alanlar ama forumda ki çoğu arkadaş sanırım yurt dışından yazıyor. o zaman haklı olabilirler
  • Qashqai

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doubledalak -- 28 Ağustos 2015; 4:59:56 >
  • tades1981 kullanıcısına yanıt
    v40 cross'ta olabilir yerden yüksek bakıyorsanız. galiba aynı motor ve şanzıman s60'la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memory Remains

v40 cross'ta olabilir yerden yüksek bakıyorsanız. galiba aynı motor ve şanzıman s60'la.

baktım hocam fakat dar biraz bagaj falan

• s60in motoru kendini kanitlamis bir unite cok ucmasada yeterli gelir arabaya tek sikinti servisi onuda illa yetkili serviste baktirmak zorunda degilsiniz.servisi pahali dyorlar dogruya dogru pahali ama siz dogusa opele bmw ye hele mercedese ugrayin bak nasil kan aliyorlar adamdanburdaki coluk cocuga bakmayin kardesim sstmiyormus he satmiyor cserisiyle ayni satip a4u gecti bu araba neyin kafasini yasiyorlarsa artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 28 Ağustos 2015; 12:06:32 >
  • s60 iyi güzel araba ama bana göre yüzü eskidi.
    bence yeni ford mondeo bakın. gırtlak dolu bir mondeo alabilirsiniz bu paralara.
  • İkisi arasından hiç düşünmeden S60.

Fakat bu bütçede Makyajlı B8 kasa Audi A4 2.0 tdi bulunabiliyor 150 veya 177 bglik, S60 kadar dolu değil ama motoru tüketim ve performans açısından iyi bir motor, S60ın problemi zayıf motoru ve ufak bagajı onun dışında çok iyi araç, bence malzeme kalitesi olarakta A4ten iyi.

Yanlız 1.6 S60 alırsanız, 90 beygirlik b segmenti dizel araçlardan tokat yemeniz oldukça muhtemel performansla işim olmaz diyorsanız birşey diyemem tabi

• Sakami bu s60 varken? ?

• S60 tabi ki şu yakışıklılığa bakın hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.