Şimdi Ara

4 Asus monitör kıyas tablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TV alma tarihimi erkene çektim :) Bu sebeple, monitörü 27 inç almamaya karar verdim.. 23 inç bir monitör alacağım. Bulunduğum şehirdeki mağazada olan modelleri kıyas tablosuna ekledim.

linkteki aletlerden çerçevesi hoşuma giden MX239H oldu. Fakat özellikler kısmında FULL HD yok denilmiş ama yukarıda Full HD yazıyor.. Farklı serileri mi var acaba ?

Bu 4 monitörü özetle yorumlar mısınız size zahmet ?

http://www.vatanbilgisayar.com/urun_kiyaslama.aspx?lang=tr-TR&kat=328&uKods=7822,12017,7828,17945

• Ne için kullanıcağına göre değişir. Oyun oynıycaksan VX238H alabilirsin. 1ms gaming monitör. Ama çok fazla oyun oynamayı düşünmüyorsanda benim tavsiyem MX serisi olur. alabileceğin en güzel ve en iyi monitör.
  • legendscorpion L kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam :) gündüzleri ofis işlerinde, haftasonu film ve ps4 te fifa nba oynamak için kullanacağım.. Hardcore oyunlar oynanmayacak yani..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman eğer bütçenizede uygunsa kesinlikle mx öneririm.

• legendscorpion L kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

• Diğer Asus VX239h-w ile vx239h arasındaki farkı anlamadım
  • azazel34 A kullanıcısına yanıt
    w olan beyaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkange

w olan beyaz

Teşekkür ederim iisinede siyah resmi koymuş :D
    Aslında ub VX239H MX239H ile aynı da denebilir, paneller aynı. Sadece giriş çıkış olarak sanırım VX te MHL vardı yanlış hatırlamıyorsam. Birde rengi siyah, metalik değil yani. Ve beyazı da var. Tüm esprisi bu. En canavar monitördür benim için MX veya VX239H. 23" için tabii.

27" için şiddetle 2K çözünürlük tavsiye ederim, yoksa standart masaüstü hizasından bakınca pixellerle çok net görüşüp, arkadaş olabilirsiniz. (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: JMaharaja

Aslında ub VX239H MX239H ile aynı da denebilir, paneller aynı. Sadece giriş çıkış olarak sanırım VX te MHL vardı yanlış hatırlamıyorsam. Birde rengi siyah, metalik değil yani. Ve beyazı da var. Tüm esprisi bu. En canavar monitördür benim için MX veya VX239H. 23" için tabii.

27" için şiddetle 2K çözünürlük tavsiye ederim, yoksa standart masaüstü hizasından bakınca pixellerle çok net görüşüp, arkadaş olabilirsiniz. (:

vx229h aldım 23 bana buyuk gelıyor sevmıyorum okadar buyuk monıtor.Yarın elimde olucak bir aksilik olmazsa baylasırım fotolarınıda.Teşekkür ederim ilgin alakan için

Umarım memnun kalırsın, rica ederim. (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.