Şimdi Ara

4 Ayda 37 Kilo Verdim ama Vücudumdaki Çatlaklar Çok Fena... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
19.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Nasıl verdiniz arkadaşlar bu kadar ksıa zamanda bu kadar çok kiloyu,

Düzenli beslenme + spor + irade + moral = Zayıflama

Tabi bunlar çok detaylı şeyler ve herkesin metabolizma hızı aynı değil. Bunu etkileyen birçok unsur var. Tiroidinde sorun olan insanlar da var mesela. Onların kilo verme durumları daha farklı.

Benim çatlak durumuma gelecek olursak; 140 kiloluk halimde de vardı ve kırmızıydı. Yani düzensiz kilo vermeden dolayı oluşmuş şeyler değil. Tam tersi dengesiz beslenmeyle alınan kiloların getirdiği birşey o çatlaklar. Ben son derece düzenli bir şekilde zayıflıyorum ve kastan değil yağdan veriyorum ki bu da çok önemli.

• quote:

Orjinalden alıntı: korsan_eko

Forumlardaki bu tip cinlere dikkat arkadaşlar

Valla sabah normal kahvaltı. Normal derken şöyle:

1 yumurta, gerektiği kadar yağsız beyaz peynir (gerektiği kadar derken siz bile bilebilirsiniz nerede durmanız gerektiğini. kibrit kutusu falan palavra.), 1 dilim kepek ekmeği, 1 bardak süt. Bunun gibi...

Ara öğünde 1 elma yenebilir mesela.

Öğleyin biraz protein alabilirsiniz. 1 tavuk göğsü (aklınız tatlıya gitmesin), yoğut, salata, sebze çorbası...

İkindide 1 paket alan diyet bisküvi yada yine 1 porsiyon meyve yiyebilirsiniz.

Akşam öğlenki gibi olabilir. İşin aslı proteini çok tutup yağı düşürmek ve bunun yanında da karbonhidrat almak. Zaten metabolizmanız düzene girdiği zaman ne yeseniz çıkıyor malum yerden

eko sadece yemekten kısmayla 37 kg vermedin galiba?

spor olarak neler yaptın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sodömizer -- 10 Ocak 2009; 16:57:16 >

• spor dışında hamilelerin kullandığı kremler işe yarayabilir bir çorlayıver onları
  • Dostum sağlıklı kilo vermek için uygulayabileceğin yol "en başından" hafif ağırlık + yoğun cardio + uygun diyet programı idi. Denklemden birisini çıkarsan da azmedersen pıtır pıtır veriyorsun kiloları ama çatlaklarla, sarkmalarla uğraşıyorsun. Eğer çatlakla kaldıysa iyi. Normalde fil kulağı yani göbeğin kapak şeklinde sarkması gerekirdi. Salonda eleman 3ayda 50kilo verdi. Ama işerken göbeği kapak şeklinde kaldırıp işiyordu. Anlatabilmişimdir herhalde. Yani haline şükret. Çatlaklar için çok yapılacak şey yok. Eczaneden uygun kremler var. Bir cilt doktoruna da danışabilirsin. Belki kilo ile alakalı bir durum olmayabilir. Şuan için salona gidiyorsan hoca güzel bir sıkılaştırma programı yazmıştır herhalde. Kolay gelsin sana.. Uzun süreye yayarak istediğin kiloya ulaşırsın inşallah..

• Öncelikle herkese selam.Benim zayıflama işini iyi bilenlere bir sorum olucak.Yaşım:16 boyum:1.73 kilom:65 . 10 kilo verip 55 kiloya düşmek istiyorum ama bazıları yaşımın daha küçük olduğunu ve 55 kiloya düşmenin çok zor olduğunu , vücüduma zarar vericeğini söylüyorlar.Ama ben bu kiloyu birden vermek yerine bol bol spor yaparak ve az yiyerek , kendimi çok zorladan vermek istiyorum.Böyle birşey yapabilirmiyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArcaneArcher

Öncelikle herkese selam.Benim zayıflama işini iyi bilenlere bir sorum olucak.Yaşım:16 boyum:1.73 kilom:65 . 10 kilo verip 55 kiloya düşmek istiyorum ama bazıları yaşımın daha küçük olduğunu ve 55 kiloya düşmenin çok zor olduğunu , vücüduma zarar vericeğini söylüyorlar.Ama ben bu kiloyu birden vermek yerine bol bol spor yaparak ve az yiyerek , kendimi çok zorladan vermek istiyorum.Böyle birşey yapabilirmiyim ?

Kilon bana gayet normal geldi
  • çatlakların rengi pembeyse, çözümü kremlerde-badem yağıyla masaj yaparak bulabilirsin . ama rengi koyulaştıysa (aradan zaman geçince koyulaşır) hiç bir çözümü yoktur. yani pembeyse dermotoloğa git ,koyulaşmışsa estetisyene git.
  • Hemen Doktora Gir derim ne yapıyorsun sen 4 ayda 40 kilo ya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.