Şimdi Ara

4 Ayda 37 Kilo Verdim ama Vücudumdaki Çatlaklar Çok Fena... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
19.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki bu süre içerisinde spor yaptınız mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

Peki bu süre içerisinde spor yaptınız mı?

Spora başlayalı yaklaşık 1,5 ay oldu.
  • Çatlakların tedavisi var geçen gün televizyonda izlemiştim çatlak olan bölge bir aletle donduruluyor kırmızı catlaklarda %90 beyazlaşanlarda % 75 e varan iyileşme görülüyormuş.
  • fikirlerini bu topikde paylasırsan sevınırız :D

http://forum.donanimhaber.com/m_22794252/mpage_7/key_/tm.htm
  • hocam şaşırma bu işler o kadar basit değil.durumun varsa özel hastaneye yoksa devlet hastanesine gidip doktor tavsiyesi ile al ilaçlarını.Bizim ne faydamız dokunur sana.ne anlarız.sağlık bu.benim 10 kg fazlam vardır.boyum 1.80 kg 90'dı.spor salonuna gidip deli gibi spor yapıyodum ayda 4 kg zor veriyodum.10 kg hemde 1 ay dda çok riskli.ama şimdi taktiği buldum.bütün gün otursam da kilo almıyom aksine veriyom.her öğünde mutlaka çorba için.yemek yememeye özen gösterin.çorbaları devamlı değiştirin.zaten arkasına fazla bişey yemek istemiyosunuz.kabız yapıyo ona da artık bi kaşık pekmezle filan bi şekilde çare bulacaksınız

tavsiyem sağlık sorunlarını forumda paylaş , ama çare arama !

Ben aradım reflü dediler gittim endoskopi yaptım hayvan gibi çıktım hiçbişeyim yokmuş.Kötü bi tecrübe yaşamış biri olarak samimi bi tavsiye.Ayrıca endoskopi yapılırken yapılan o iğne hangisi ise en kral viskiden güzel kafası var , helal doktorlara bu işi biliyolar

• Lahana hapı iyi diyolar ne derece doğru ben diyet yapmasamda hergün 2 bardak doğadan form içiyorum
  • çatlak nedir resimli anlatırmısınız kuzum
  • onlar kalıcı malesef doktora gittim o dedi♦
  • Önde gelen diyetislerin,ayda 4 kg.dan fazla vermeyin demesinin nedeni bu işte.Adamlar yıllarca okuyorlar.Hızlı kilo kaybından dolayı,deride sorunlar olabiliyor.

En doğru cevabı doktordan alırsınız,doktora gidin en kısa sürede.

Not:Bu kadar kiloyu nasıl verdiniz şaştım.Ben 3 ay spora gittim,yememe de dikkat ettim,ama 6 kg.verebildim(ağırlık da çalışıyordum ama,bunun da etkisi var)
  • quote:

Orjinalden alıntı: korsan_eko

quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

Peki bu süre içerisinde spor yaptınız mı?

Spora başlayalı yaklaşık 1,5 ay oldu.

Çok değişik bir bünyen varmış
    Sen ayda 10 kilo veriyorsun millet spor salonlarında kendilerini yırtıyorlar en fazla 5 kilo veriyor.
    Allahın sevgili kulusun ne diyim başka
  • aman dikkat et alma o kiloları. zamanında ben de 20-30 kg verdiydim 4 ayda 2 sene geçti yarısını aldım..stres yediriyor kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: amboleos

çatlak nedir resimli anlatırmısınız kuzum

Bi kafa çatlağı vardır o doğuştan. . .
    Birde vücU çatlağı vardır Vücut derisi gerginleştiği zaman olur

resmide google dan arattım Yine dh den çıktı

4 Ayda 37 Kilo Verdim ama Vücudumdaki Çatlaklar Çok Fena...

kaynak :http://forum.donanimhaber.com/m_25697883/mpage_1/key_//tm.htm#25705344

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkabuğu -- 10 Ocak 2009; 14:17:10 >

• önce bir diyetisyene gidip durumu belirt ve bundan sonraki yemek sistemini öğren.
    sonra acilen bir dermatolog a git(cilt)
    sonra da sporu yavaşlat ve hergün yapmaya çalış.yemek miktarını spor yaptıgın zamanlarınki gibi yap ve aynı derecede yemeye çalış yoksa 200 kilo olarak dönersin aramıza...

ciddiyim
  • Çatlaklar geçmez. ama cildini sıkılaştırabilirsin. Ani kilo değişimleri ne yazık ki bu tür bir netice veriyor. Bol bol spor yap, su içmeyi ihmal etme. Cilde iyi gelecek multivitamin kompleksleri kullan. Çatlakların geçmese bile derin sıkılaşır, kendini kötü hissetmezsin.

Hangi sporu yapayım dersen tabi ki bir salon sporu olan vücut geliştirmeyi tavsiye edeceğim

Ayrıca bahsettiğin beslenme programıyla ayda 10 kilo verebileceğine inanmıyorum. İşin aslı nedir acep ?
  • Hızlı kilo vermenin zararı çıkan izler ve çok çabuk geri alma.
    Kendini çok iyi korumalısın yoksa kısa zamanda o kiloları gene alırsın.
  • bende temmuza kadar 15 kilo felan vermek istiyorum. önümüzdeki hafta spor salonuna yazılıcaz bakalım sonuç ne olacak.
  • Bende 1,5 aydır spor salonuna gidiyorum Boy:185 Kilom başlarken 94 tü şuan 90. 2 ayda çok kilo vermedim ama ağırlık çalışıyorum hedefim hazirana kadar 82 kilo olmak

Akşamları en geç 7'de yemek yiyin daha sonra acıkınca meyve yemenizi tavsiye ederim. İçki içmesem ve tatlı yemesem şuan daha çok kilo vermiştim ama irade de bi yere kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: korsan_eko

quote:

Orjinalden alıntı: sjsero

Çok harikasın eko tebrik ederim seni, bende 6 ayda 75 kilo verdim fakat çatlaklar ve sarkmalar için kremle ilgili kesin bir çözüm yok, bol bol yüzme ve fitness tavsiye ederim.

O senin harikalığın sjsero Hocam sen nasıl çare buldun bu çatlaklara falan? Geçtimi seninkiler?

ben henüz çare bulmadım, çünkü çatlaklarla pek ilgilenmedim açıkcası çok rahatsız edici boyutlarda olmadı, ama sarkmalar çok rahatsız ediyor onun içinde yüzme ve vücud geliştirme yapıyorum.

• 4 ayda 40 kilo çok fazla olmamışmı

o kırışıklardan kurtulmanın yolu kas kütleni artırmak.spor yapmak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Nasıl verdiniz arkadaşlar bu kadar ksıa zamanda bu kadar çok kiloyu,
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.