Edebiyat o kadar kolay değildir aksine, matematikte yapacağın deneme çözmek netlerin güzel zaten hukuk gelir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
4 Ayda Hukuk Olur mu ? (3. sayfa)
-
-
Konuyu kendim açtım gibi hissettim, sonra aklıma geldi üniversitedeyim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hukuk okumak için bu kadar çabaya yazık, bu kadar emeği başka mesleğe gösterseniz daha iyi sonuç alırsınız, şu an üni okuyan öğrenci sayısı mevcut avukatların sayısından fazla 5 yılda bir avukat sayısı 2 katına çıkıyor, iş alanı ise daralıyor yolun başındasınız iyi düşünün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Psikoloji daha ağır basıyor iki haftadır hocam.
-
psikolojinin önü hukuktan bile kapalı kesinlikle. boğaziçi/odtü/itü hangi bölüm geliyorsa onu yazmak çok daha mantıklı ikisinden de.
-
Şu 3 ayda tyt ayt matematiği nasıl 25 bandına getirebilirim ya. Güncel tyt 14-16 bandı hala ayt ise lti hariç 15-16 akıl verin lütfen ya. Kafayı yisem az kaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplanemral -- 12 Mart 2024; 16:27:48 > -
up
-
lti çalışırsan 25e çıkar
-
tyt peki tyt nasıl arttırabilirim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplanemral -- 12 Mart 2024; 23:8:55 > -
Limit easy ben geçen hafta bitirdim türev ve integral anca mayısın başında biter gibi duruyor benim. Serüveni uzun yani bir an önce başla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplanemral -- 12 Mart 2024; 23:9:29 > -
ilk 15 soruda sorun varsa acilin deneme deposu sayılar diye bir şeyi var onu çöz ve sonra farkı göreceksin tam 360 tane sınav tarzında sorusu var süre tutarak kendini sıkıştırarak çözeceksin 12 soru için 15 dakika ideal gibi
problemlerde sorun varsa da acil problemler çözersen yine kendine baya şey katarsın ve problemlerde gerekirse tüm denemeden vakit arttırıp aşırı zorlandığında hemen şıkları deneyebilmeyi öğrenmelisin bence
ben yukarıdaki iki şeyi yaptım 8-19-28 diye geçişlerim oldu netlerimde 30 matematik sorusu için kalan 2 soruda geneldde pko ya da polinomdan oluyor
-
Sağolun teşekkür ederim :)
-
onun tam cevabı bende yok ama bugünden çalışmaya başla, gördüğüm kadarıyla çok fazla şey soruyorsun ama sormakla vakit kaybetme sadece yap zaten az zaman kalmış
tam şimdi başlarsan sindire sindire de gidersen nisanın sonuna yetişir
-
Ne yaptın kardeşim merak ettim
-
Akdeniz Üniversitesi Psikoloji okuyorum :)
-
Ea yapıtaşı aytdir o olursa her yer olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X