Şimdi Ara

4 Aylık Casper Nirvana Laptop Isınmaya Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopu alalı 4 ay oldu laptop ısınmaya başladı oyunlarda buda ani FPS düşüşlerine sebebiyet verdi ben 4aylık bilgisayın termal macunu kurumuş olabilirmi önerilerinin, nedir gt940m
    İ5 4210m 6gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B8EB3E99F -- 6 Mayıs 2016; 20:54:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum zaten sen kespir pc alarak kafana sikmissin.Yol yakinken elden çıkarmaya bak.Tavsiye olarak bunu verebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarparian

Dostum zaten sen kespir pc alarak kafana sikmissin.Yol yakinken elden çıkarmaya bak.Tavsiye olarak bunu verebilirim.

Niye hocam sadece 4 ay önce aldım ısınmıuordu bu aralar yanmaya başladı hele bf4 de

• her laptop oyun oynarken ısınır.bu normal bişey.ısınma fps düşüşü yapıyorsa veya ısınmadan dolayı kasma,kapanma oluyorsa sorun var demektir
  • hocam ayarların düşük olabilir
    o pc dede gidipte bf4 gta 5 gibi oyunları oynatma cs dota 2 gibi yerlerde takıl benimde casper laptobum var halada çekiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enders07

hocam ayarların düşük olabilir
    o pc dede gidipte bf4 gta 5 gibi oyunları oynatma cs dota 2 gibi yerlerde takıl benimde casper laptobum var halada çekiyorum.

Hocam pcnin donanımı iyi niye oynamaya yı m

• Hocam 4 aydır ısınmayan laptop ne oldu da biranda ısınmaya başladı ben anlamadım yoksa fanına pamuk mu tıkadın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zehirlimadde

Hocam 4 aydır ısınmayan laptop ne oldu da biranda ısınmaya başladı ben anlamadım yoksa fanına pamuk mu tıkadın :)

Hocam Casperın soğutma sistemi vasat

• pc nin donanımı iyi olabilir ama laptop sonuçta bir yerden sonra bakımını yapmazsan hava girişleri tıkanıp ısınıyor.
    Bunu bir araba gibi düşün nasıl sürekli yağını suyunu kontrol ediyorsan sık sık bunuda yapıcaksın....
  • http://www.teknosa.com/urunler/125041582/microsoft-z3c-00002-notebook-sogutucusu
    bu işini görür mağaza da bitmiş ama başka siteleri araştır bulursun.
    Onun harici gereksiz ne kadar uygulama varsa kapatmalısın.
    Notebook ısınması İşlemciye bağlıdır.
    Notebook alıyorsan oyunları uzun süre oynamayı düşünme. En iyi performans Masaüstünde alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 13 Mayıs 2016; 22:06:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.