Belim 7/24 ağrıyabilme potansiyeline sahip. En azından belimin ağrısını azaltacak bir sandalye önerisi istiyorum. Oyuncu koltuğu olmasın çok çocuksu duruyor, deri olmasın yazın terletiyor ve çabuk pullanıp eskiyor. |
4 Bin TL ile ofis sandalyesi önerisi
-
-
Hocam varsa mobilyacilar sanayii vs tarzi bir sey, yerine gidip deneyip pazarlik yaparak alabilirsin. Internetteki fiyat 7700 gorunuyorsa size 5000 olur falan filan derler, pazarlik yapar daha altina alirsin hangisi sana rahat geliyorsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ofis koltuğu deneyimim yok ama oyuncu koltuğu almanı öneririm aşırı rahat. Çocuksu diyorsan sade renkli modeller var onlara bak bi.
https://www.epey.com/calisma-koltugu/xprime-winner-gold.html
https://www.epey.com/calisma-koltugu/rebelx-alfa.html
-
Hocam ben xprime king alip iade ettim, diger cesitleride arkadaslarda denedim pek rahat gelmediler bana ya. Bel destegi denen boyun destegi denen seyin yerine bi yastik koyuyorlar dandik, kıçımızı koyacak yer olmuyor :D Bende ayni sekilde baya bel agrisi omuz agrisi cekiyordum, fileli ergonomik yonetici koltugu almak bana cok iyi geldi. Kisiden kisiye degisiyordur tabii ki ama genelde oyuncu koltuklari vucut posturu icin pek iyi gelmiyor :/ ozellikle hassassaniz ve gunde 7 8 saat masa basinda bilgisayar basindaysaniz
Koltuğunuzun linki var mı yoksa resmini çekseniz?
-
Ikea Renberget düşünüyorum
-
Etraf daginik biraz
Pek deneme firsatim oldu diyemem rengerbet i, ikeada belli bi sure deneyip rahat oldugunu dusunuyorsaniz olabilir, benim koltugu nereden aldigimi unuttum :D geziyorduk magazalari oyle rahat bulunca almis oldum
bunu kaça aldın hocam memnun musun
-
Ben memnunum da, yerinde denemek bakmak lazim nasil hissettiriyor diye.
Kolcaklar hareketli, klavye mouse kullanirken bileklerimin ölmesini engelliyor :D bel kısmınıda yatırınca hafif yatar gibi film izleyebiliyorum, yani koltuğu aldığımdan beri insani şekilde oturduğum sürece ağrı çekmiyorum.
Onun disinda geriye yatirma konusunda 5 6 tane farkli acida durabiliyor her acida sabitleyemiyorsunuz. Mesela 20 30 40 50 derecede sabitlediginizi varsayarsaniz, 25 35 45 gibi ara derecelerde sabitlenmiyor, kolçakların yükseklik ayarida ayni sekilde ama baya farklı seviyesi var zaten o yüzden sıkıntı çıkarmıyor. Bu dedigimi yapan koltuklara ucuz fiyata pek denk geldim diyemem zaten :D
Fiyati 4000 olmasi lazim. Tekrar soyluyorum imkaniniz varsa yerinde deneyin incigini cincigini, nasil oldugunu vs gorun koltuk ararken :D Bana rahat geldigi icin taraflı anlatıyorda olabilirim, kisiden kisiye degisken boyle seyler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamperouge -- 27 Nisan 2023; 17:41:48 >
Hocam öyle yapayım sizinki de güzel gözüküyor. İKEA'ya gideceğim başta muhtemlen güzel bir şey bulurum. Bulamazsam da bürocci bürosit falan giderim ismini görüyorum internette kalitelidir herhalde ama markasız bir şey almayacağım elimde patlıyor sürekli.
-
İnşallah gönlünüze göre olur hocam, hayırlı olsun şimdiden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X