|
20 bin civarı ev kullanımı için projeksiyon önerir misiniz
-
-
Epson ch f02
-
Mi Smart Projector 2 1920X1080 500 Ansı Lümen HDR10 Full Hd Projeksiyon Cihazı nasıl buna göre -
Epson fh02 alınır, tek geçerim -
optoma eh339 modelini de incelemenizi tavsiye ederim.
optoma projeksiyon konusunda çok iddialı bir marka,
-
Epson mu optomamı o zaman -
optoma da alınabilir bütçeniz elveriyorsa 👍
-
O zaman optoma alıyorum -
Merhaba. Cihazı aldınız mı? Bende co-fh02 ile bunun arasında kaldım lakin optoma görüntü kalitesi ve hdr desteği ile önde olmasına rağmen, stick ve açılı yansıtılamaması dezavantaj.
-
Wanbo Mozart 1 aldım -
Memnun musun lisans yok diyolla -
Ben İPTV kullanıyorum. Mi stick de var zaten. Memnunum öneririm . Ses özellikle çok iyi . -
Epson co-fh02 seçin derim , epson kalitesi optoma ile kıyaslanamaz
-
Merhaba, şuana kadar hiç projeksiyon kullanan biri olmadığım için(sadece devasa görüntüler elde etmek için)gerçi önceleri hep 4k cihazlarla ilgileniyordum, ancak ilk cihazımda fazla para bayılmamak, birde 3-4 metre seyretme mesafesinden görüntü netliği anlamında pek fark etmez zannediyorum.(en azından acemi kullanıcı için )
bu nedenlerle 1080p bir cihaz almayı tercih ettim
Sizce Epson FH01 nasıldır(fh02 yerine bunu tercih ettim , direkt laptop bağlayıp hem internet olsun , hem de stereo ses cihazımı bağlamak için)
Lambalı modeller çok ısınıyor gibi bazı endişelerim var ,kullanan(fh02 de olur) var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X