Mercedes EQB 350 mi? Tesla Model Y mi?
Hangisini seçmeliyim neden? İkisi de 3 milyon alınabiliyor şuanda
100 inç Lazer TV: Optoma Cinemax P2
Herkese iyi forumlar,
bildiğiniz gibi Samsung, LG gibi markalar da ekran boyutlarını biraz daha büyütmek adına 100 inç, 120 inç, 130 inç görüntü alınabilen projeksiyon cihazları çıkardılar aslında lazer tv adıyla ortaya çıktı.
Projeksiyon Cihazlarının en büyük handikapı gündüz izlenememesiydi. ALR (Ambient Light Reflecting) perdeler sayesinde gündüz de izlenebiliyor.
Yatay genişliğim 221 cm, ekranın en alt noktası 56 cm, yaklaşık 4 metre mesafeden izliyorum.
4K Çözünürlük (3840x2160)
30Bin Saat Lamba Ömrü (lazer sayesinde)
Gündüz izleme imkanı (ALR perde ile)
2x19W hoparlörü sayesinde ev için yeterli ses (Dolby Dijital 2.0)
En büyük eleştirim Smart olmaması, Mi Box S 4K Medya Oynatıcı ile kullanıyorum. Nvidia Shield olur, Apple TV olur güzel bir medya player almak lazım.
Aşağıda gündüz ve akşam spotlar açık resimleri paylaşıyorum.
Bu tarz lazer TV kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerimizi paylaşalım.
Optoma Cinemax P2 Lazer TV Kullanan Var mı?
https://www.boyutdijital.com/urun/optoma-cinemax-p2-ultra-kisa-mesafe-4k-lazer-projeksiyon-cihazi
Optoma Cinemax P2 özel gündüz perdesi ile almayı düşünüyorum. Kullanan var mıdır? Fikir verir misiniz?
Almanya fiyatlarıyla Türkiye fiyatları yakın aslında avantajlı şekilde almak istiyorum. Bir de Epson LS500 var ama onun lens çıkıntısı olduğu için düşünmüyorum.
daha önce
optoma hd25
benq w2700
lg hu70ls
modellerini kullandım.
gündüz de izleyebileceğim bir cihaza geçmek istemiyorum.
tavsiye eder misiniz?
Bahçede Epson ef12 mi? Xiaomi Mija Pro 2 mi?
Arkadaşlar arkadaşımın bahçesinde kullanacağız. EF12 nin yamaha hoparlörü var, mija pro2 nin ise hoparlörü nasıl bilmiyorum,
epsonda 1000 ansilümen ama renkli ışık gücü de 1000 ansi
mijada ise 1300 ansilümen var ama dlp olduğu için renkli ışık gücü düşük deniyor.
deneyen oldu mu hangisini tercih etmek lazım?
Merhaba arkadaşlar,
daha önce optoma hd25, benq w2700 cihazlarını kullanmış biri olarak yeni kullanmaya başladığım LG HU70LS cihazıyla ilgili fikirlerimi paylaşmak isterim.
boyutları, son derece minik bir cihaz her yere rahatça taşıyabilirsiniz. Benq w2700 ile karşılaştırabilirsiniz.
ışık gücü, 1500 ansi lümen, ledlümen ışık gücü olan cihazlarla karşılaştırmayın, ışık gücü gündüz bile yeterli geliyor, 30bin saat lamba ömrü olduğu için en yüksek ışık gücü modunda kullanabiliyorum. Işık gücünden çok memnunum.
fan sesi, fan sesi kesinlikle duyulmuyor, hele karanlık ortamda cinema moduna alırsanız duymanız mümkün değil
smart özelliği; smart özelliği webos 4.5 ile orjinal sertifikalı netflix sayesinde 4k hdr içerikleri izliyorum, youtube, puhu tv var, blu tv, tivibu üyeleri direkt uygulamadan girebilir.
Bluetooth ses çıkışı; o kadar önemli bir özellik anlatamam, dilediğin saatte ister airpodsuma ister jbl kulaklığıma bağlayıp mükemmel şekilde izlemeye devam edebiliyorum. Sırf bu özelliği için bile tercih edilir.
4k renk kalitesi, renkleri çok canlı ve kontrastı epey yeterli, 4k çözünürlük hemen fark ediliyor ve müthiş tatmin ediyor.
akıllı kumandası harika, magic remote denilen kumandasından var, mouse özelliği olması işi kolaylaştırıyor, tek eksiği sesli komut olmaması..
trumotion ve resim özellikleri, özellikle trumotion ile geçiş hızlandırma yapabiliyorsunuz. Clear ayarında epey hızlı oluyor, smooth seçeneğini tercih etmek daha mantıklı
Resim detay ayarlarıyla keyfinize göre ayarlayabileceğiniz seçenekler de mevcut.
Exxen Mi box a ne zaman gelirr?
Play store da bulamıyorum, android 9.0 a yükselttim ama bulamıyorum, yardımcı olabilecek var mı?
|
Youtube 4k sorunu
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 170
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.633 (Bu ay: 160)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri