Şimdi Ara

Projeksiyonla Dev Ekran Maç İzleyenler Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimler projeksiyonla maç izliyor? Bende 100” sabit perde var cihaz benq w1700

Hadi herkes paylaşsın

• Bende izliyorum. Model Benq HT3550 (W2700). Yalnız ben hiç memnun değilim. Görüntüyü Diğitürk alısından alıyorum fullhd 1080, aynı görüntü viewsonic px727 çok iyiyken, Benq HT3550 de, görüntü akıcı değil. Sanki projeksiyonun yenileme hızı yeterli değil. Top giderken, oyuncular hareket halindeyken görüntüde pullanma ve bulanıklaşma oluyor. Bunun için Benq da bildiğiniz bir ayar varmıdır.
  • LG LED pj kullanıyorum duvarda yaklaşık 85" falan görüntü alıyorum modeli pa1000 gayet iyi diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

Bende izliyorum. Model Benq HT3550 (W2700). Yalnız ben hiç memnun değilim. Görüntüyü Diğitürk alısından alıyorum fullhd 1080, aynı görüntü viewsonic px727 çok iyiyken, Benq HT3550 de, görüntü akıcı değil. Sanki projeksiyonun yenileme hızı yeterli değil. Top giderken, oyuncular hareket halindeyken görüntüde pullanma ve bulanıklaşma oluyor. Bunun için Benq da bildiğiniz bir ayar varmıdır.
    W1700’de ben bir sorun fark etmedim, belki game moduna vs alıp izlemek lazım, w2700 daha iyi diye biliyorum, sahi w2700 film performansı nasıl?
  • viewsonic pro7827 kullanıyorım ..250x130 gibi.. Memnunum ..Açık gri boyalı alçı duvarda izliyorum.. Daha uygun ekran boyası arıyorum..Forumda Alligator projecture kullanan arkadaşlar var..Ancak yorumları çok net değil.. Herkes hangi ekrana yansıttığını yazarsa iyi olur..
    alçı duvar saten boyalı ama çok milimetrik noktasal boya izleri var.. Yüzey cam gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalege2000 -- 27 Eylül 2019; 14:35:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.