Benim sorum kısa ve öz. Bilgisayarımı yenileyeceğim , ve Amd'nin Phenon serisi bir işlemci alcam , 4 çekirdek yani. 9500 serisi 2.2 bir işlemci alacağım. Sizce herhangi donanımsal sorun , bana zorluk yaşatır mı ?
Kullanan arkadaşlardan özellikle yorumlar bekliyorum. Teşekkürler..
ben de 9500 alacaktım ama işlemcilerin L3ü sorunluymuş.. 9550 9650 gibi yeni jenerasyonların gelmesini bekleyin gibi yazılar var bir göz athttp://forum.donanimhaber.com/m_19453122/tm.htm phenom için biraz daha beklemeli gibi görünüyor..
quote:
Orjinalden alıntı: canat
Merhabalar arkadaşlar.
Benim sorum kısa ve öz. Bilgisayarımı yenileyeceğim , ve Amd'nin Phenon serisi bir işlemci alcam , 4 çekirdek yani. 9500 serisi 2.2 bir işlemci alacağım. Sizce herhangi donanımsal sorun , bana zorluk yaşatır mı ?
Kullanan arkadaşlardan özellikle yorumlar bekliyorum. Teşekkürler..
phenom destekli anakart alıp 100 YTL seviyesinde X2 işlemci kullanabilirsiniz Yaza da yeni jenerasyon phenomlar çıkınca geçiş yapabilirsiniz..
kesinlikle bekle bende beklemedeyim phenom 9900 gelsin hele veya 9600 black edition tabi b3 çekirdek revizyonları hatasız olanlar şimdi alırsan pişman olursun ki fiyatları yüksek 9500 ün fiyatında ciddi bir düşüş yaşanacak
Bekle dostum, biz de bekliyoruz bak...illa şimdi işlemci alacaksan en ucuzunu al 2-3 ay idare etsin yeter.