Şimdi Ara

4 cekirdekli islemcim var fakat vista kullanıp kullanmamakta kararsızım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Master_Evil

quote:

Orjinalden alıntı: AndryTR

quote:

Orjinalden alıntı: Master_Evil

peşin peşin 64 bite geç rami sonra yükseltirsin

Arkadaş iyi demiş

64Bit biraz sorunlu diye duydum. Dikkatli ol

ben windows 7yi bekliyorum vista ile hiç muhattap olmadan dx11le başlayacağım

direct x 10 ve 10,1 destekleyen donanımlar 11 ide destekleyecekmiş diye okumuştum bi yerde doğrumudur..bnde sırf dx için vista denemeyi düşünüyorumda..sora diyom boşver

• Biraz daha xp nin vista arayüleriyle idare edip ram i yükselttikten sonra deneyip kararımı öyle versem daha saglıklı olucaga benziyor. + ve eksilerini kullanmadan farkketmem biraz zor olur gibi geldi ama bi grafik tasarımı icinde sanırım o kadar masraf yapmaya gerek yok simdilik neyse ilginiz icin saolun arkadaslar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: free33
    direct x 10 ve 10,1 destekleyen donanımlar 11 ide destekleyecekmiş diye okumuştum bi yerde doğrumudur..bnde sırf dx için vista denemeyi düşünüyorumda..sora diyom boşver

Söylenen öyle. Yani DX10 ve DX10.1 destekli donanımlar DX11 ile de uyumlu olacakmış ve donanımsal değişim gerekmeyecekmiş... Ben de öyle duydum...

Ben de DX10 için Vista'ya geçtim ama hala bir DX10 oyunu oynayamadım. Bir ara bulup oynamam lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndryTR -- 22 Eylül 2008; 22:39:05 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.