Şimdi Ara

4 cigolayt ekran karti sevenler sohbet konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
7.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C♯

Benim 2 çikobayt ekran kartım var Geta 4 kasıyor bilgisayarcıya sorduğumda çok yüksek ekran kartı olduğu için çikolaytını tamamlayamıyomuş oyun. GTA 5 te kasmaz diyo doğru mu?

ekrankartıoğlu çiğ cigolayt emmiştir, güven olmaz.
  • 4 cigolayt ekran kartimla far kiray 3u ultra mega super ayarlarda oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • köri 5 prosesör ve 6 çikolayt ati ekran kartı ve 8 çikolayt rem ile bütüüm oyunlar ultra mega süper hızlı pc var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

İşlemcisi Windows 7 mi ?

Yok crysis.

• 384 şedırlı 2 cigolayt toplam 4 cigolayt kardımla betılfiyıld üçü fullde oynuyom kasmıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 2 Temmuz 2013; 9:01:36 >
  • Arkadaşlr yardım plssss

Ekran kartım 2 cigolayt full + full + full eyçdi ama geta 4 te bir bölümü geçemiyorum yardım nolur yardım edenlere +rep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 2 Temmuz 2013; 9:09:25 >
  • Benimki bir cigolayt ekran kartı taam dört cigolayt remli.
    Ama bılekopsta kasıyo.
    Neyse ki arqadaşlarla volftaym oynarken sorun yokk

• quote:

Orijinalden alıntı: celatx

Arkadaşlr yardım plssss

Ekran kartım 2 cigolayt full + full + full eyçdi ama geta 4 te bir bölümü geçemiyorum yardım nolur yardım edenlere +rep

faniy magnet yazıp paraşütü açman gerek
  • bugün 6 cıgolayt ekran kartım yandı hemen bilgisayarcıya (mahalle bilgisayarcısı) gidip 4 cıgolayt bir ekran kartı lazım abi (her oyunu açarmış bu kartlar dedim) adam bana hemen 4 cıgolayt bir ekran kartı verdi
    adam dedi bu kart 4 cıgolayt kıymetini bil dedi çıkmamış oyunları bile oynarsın
    şuan 15'' tüplü monitörümde dokunmatik olarak geta beş bile oynuyorum
    teşekkürler mahalle bilgisayarcısı abi
  • 4 cigolayt ekran kartım var pacman kasmadan oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reul -- 2 Temmuz 2013; 13:24:49 >
  • 16 cigolayt ramım var kantırı kasmadan oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Bende var her oyunu aciyor 4 cigolayt ekran kartim

forumda cigolayt kelimesini ilk ben kullandım ama kimsenin haberi yok ben değilde kullandığım kelime popi olunca bile seviniyorum halkimi siz düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

16 cigolayt ramım var kantırı kasmadan oynuyorum

O önemli değil kardeş, bende ati var. Her oyunu kaldırıyor süper. Kuzenin bilgisayarın işlemcisi Windows 8, yeni aldılar.
  • benimde var dört cigolayt heyçdi ekran kartlı kespır bilgisayar süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silence26

Arkadaşım yeni bilgisayar almış. Özellikleri ne dedim. "4 gb ram, i5" falan dedi. Sonra hevesle "4 gb ekran kartı var" dedi. Hevesini kırmamak için iyiymiş dedim.

Hala gb'ın işe yaradağını sanan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: santacalculus06

çok şükür şu "ekran kartı sevenler sohbet konusu" na tepki geldi .
    ulan ekran kartının neyini seveceksin yahu zaten sevsen de sevmesen de pc'nde mecbur olacak . yani nedir bunun sohbeti niyedir bunun sidik yarışı ? diyaloglar da şu şekilde:
    +benim ekran kartım ati xyz
    -hah! o da bir şey mi benim ki nvidia geforce abc
    +benim ekran kartım seninkini döver!
    -nah döver

konudışında gördükçe gıcık oluyorum artık
    edit büdüt : hem onun adı bir kere CiGORAyt hıh!

http://forum.donanimhaber.com/m_77236495/f_/key_ekran+karti+sevmeyenle//tm.htm#77272635

Benim bilgisayarımını ekran kartının rami 512 megelabayttı bi abiye götürüp 50 TL verdim o bi program yükledi 8 cigolabyt oldu sonra işlemci olarakta XP'den 7 yaptı şimdi her oyunu son ayarlada açıyor. Mesela GTA 3 yükledim son ayarlarda 30 Fps ile açtı. İnanabiliyor musunuz? Kantır 1.6'yi falan hep son ayarlarda 40 FPS ile oynatıyor zaten.

• benimki Ati 1 cigölayt hepsini döver

• bende bi bilgisayar var 4 cigolayt windows 7 işlemcisi var ondan sonra 4 cigolayt envidiya ekran kartı var pes fifa falan dinlemiyo hepsini açıyo bi kıraysis 3ü açmıyo o oyun da bozuk galiba

Bunları kafamdan uydurmadım arkadaşım aldığı bilgisayarı tanıtıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 20 Temmuz 2013; 22:23:31 >
  • Korsan mı?

• ps3 lerde 200 çikofayt ekran kartı ve 500 çikobik işlemci varmış eee tabi her oyunu açıyor zaten!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.