Şimdi Ara

4. DH Hearthstone Turnuvası [Sona Erdi] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
2
Favori
4.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam siz 13.kişi oldunuz ve size katılımınızı aldım diye mesaj atmamıştım konuyu incelerseniz 16 kişi tamamlanırsa diye konuştuk hatta @Chronos1121 ile yanlız mali katılmıcaktı manuel yapıyoruz madem onun yerine siz geçin.Hocam k.bakmayın namazdaydım anca döndüm konuda mesaj yoktu birden karışmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 23 Kasım 2014; 13:34:57 >
  • Kingdom Rush K kullanıcısına yanıt
    hemen ilk gruptaki arkadaşlarla iletişime geçin o zaman :)
  • Kaç maç yapmamız lazım?
  • Mazel Tov kullanıcısına yanıt
    Grupta kişilerle 1 er maç yapıcaksınız hocam.Arkadaşlar sorunu olan fordexos#2379 açığım şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 23 Kasım 2014; 13:36:50 >
  • Mazel Tov kullanıcısına yanıt
    1 maç BO3 (3 oyunun galibi 2-0 veya 2-1 )
  • Tamamdır hocam :D Lafımı olur siz kusurabakamayın herkes teleşlandı bir anda :D şimdi ben mali arkadaşımızın yerine geciyorum öyle mi?
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Kingdom Rush K kullanıcısına yanıt
    Hocam ID : LYS #2927

Class: Paladin-mage-hunter bunları mesajınıza ekleyin mali_ arkadaşımızın yerine @Kingdom Rush

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 23 Kasım 2014; 13:39:16 >
  • Arkadaşlar saat 2 itibariyle hala rakibine ulaşamamış olan varsa bana haber versin gelmeyenler elenmiş sayılıcak.
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Itzpapalotl#2180 isimli arkadas bizim gruba gelmedi hocam.
  • Benle maç yapacaklar olanlardan çok özür diliyorum.Sabah acil bir işim çıktı.Şimdi gelebildim eve.Kusura bakmayın.
  • 1.Gruptan Kralmania adlı arkadaşımız çıktı
    2.Gruptan MmoPlayer adlı arkadaşımız çıktı.
    ve eşleştiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 23 Kasım 2014; 14:07:49 >
  • İlk final adayı @MmoPlayer 2-1 @KraLmaNia10 adlı arkadaşımızı yendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fordexos

İlk final adayı @MmoPlayer 2-1 @KraLmaNia10 adlı arkadaşımızı yendi.

Finali kazanamasam da "Hearthstone final adayı" ünvanı isterim hocam teselli olur

@ANDREI
  • Grup maçlarında prayerx /BattleTag:NightStalker#2404 ile olan maçımı 2-1
    Mesen90 /BattleTag:Tyor#2547 ile olan maçımı da 2-0 yenerek grup maçlarında 2 galibiyet kazanmış bulunmaktayım.
  • üçüncü gruptan çıkacak olan rakibinizi bekleyin
  • 3.Gruptan @Mazel Tov adlı arkadaşımız çıktı avaraj farjkıyla @WildDestiny ile yarı final oynıcaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 23 Kasım 2014; 15:10:28 >
  • Üçüncü grup skorları yazıyorum.
    Mazel Tov - Yasin350 = 2-0
    thevincent - Mazel tov = 2-1
    thevincent - yasin350 = 1-2

Diğer arkadaşlarda iyiydi. Şansıma çıktım yani
  • Bu arada Binarybeast çalışmaya başladı. Yarı finale kadar braketi yeniden şekillendirdim :)
    Oynayan arkadaşlar yarıfinal sonuçlarını girebilirler.
  • Finale @WildDestiny ve @MmoPlayer isimli arkadaşlarımız çıktı ikisinede başarılar maç 1 saat sonra oynanıcak aralarında anlaştılar.
  • Finalist arkadaşları tebrik ederim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.