Dördüncü hakta da kalırsan tekrar mı baştan kursa gideceksin? |
4. Direksiyon sınavım (son hak) (2. sayfa)
-
-
ben dosyayı yaktım yeniden açtırdım 4 defa daha girme hakkın oluyor. arabayı sürmeyi hiç bilmiyordum kursta öğrendim. bir de sınavı geçebilsem keske. Direksiyon sınavı puanlama cetveli; mavi, sarı ve kırmızı renk hatalar; Direksiyon sınavı kırmızı hataları 1 kez yaparsanız, direksiyon sınavı sarı hataları 2 kez yaparsanız ve direksiyon sınavı mavi hataları 5 kez yaparsanız başarısız sayılıyorsunuz.
-
Yeni dosya açılıyor ve işte yeni ücret yatırmak gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende senin gibiyim kursta öğrendim
bence bu işten vazgeç zaten acemi kaynıyor ortalık 2 gram yağmur düşsün trafik felc süremiyorsanız sürmeyin abi.
-
Eğitimlere gideceğim
Keynes mi Adam Smith mi
-
eğitimde heyecan yapmıyorsanız sınav zamanı yaptığınız sürüşü de sınav olarak görmeyip eğitim ya da sıradan araba kullanıyormuş gibi düşünün. kendinizi buna inandırın. heyecan yapacak bir şey yok sıradan bir şekilde araç sürüyorsunuz.
-
Ben yakmıştım dosyayı :) sonra 2. Dosyanın ilkinde aldım. Çok saçmaydı. Gereksiz bi stres ve para tuzağı. Ehliyeti zaten soran da yok.
Adam Smith
Milton friedman
Yeni dosyayi otomatik vites actir baska turlu ehliyet alamazsin, tecruben olmadan kursa manuel kayit olman hata olmus, ehliyeti es kaza alabilirsen otomatik vites kullan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 16 Aralık 2022; 12:37:15 >
Aynen sana katılıyorum hiç bilmeden manuel yazılmam en büyük hatam oldu
İki sınav arasında 3 direksiyon dersi hakkın falan oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yetersiz geliyorsa ve durumun varsa özel direksiyon al
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X