Şimdi Ara

4. dojutsu (Naruto Teori)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlamadan önce UYARI: Manga spoilerı içerir.

Kendi kendime bu manga nereye gidiyor böyle, nasıl yenilecek bu Madara diye sorarken kendimce bir teori ürettim
    Öncelikle yin ve yang tanımını hatırlatayım.
    Yin: Dark/shadow
    Yang: Light
    diye özetlenebilir. Rinneganın yin ve yang chakralarına aynı anda sahip olunduğunda açıldığını biliyoruz ve açılması için hem senju hemde uchiha dnası gerekiyor.

Benim teorim şu:
    Sot6p'nin Yin chakrasını kullanarak yoktan bazı nesneler yarattıği, Yang chakrasını kullanarak ise bunları hayat ile doldurduğu söyleniyor.

Uchiha'yı Yin olarak düşünelim. Senju/Uzumaki'yi ise Yang. Uchihaların dojutsusu Sharingan ve türevlerinin genel olarak özelliği yaratmak,(susanoo, amaterasu vs) yoktan var etmek. Peki birde Uzumakilerin hayat veren bir dojutsusu varsa? Senjuların atasında olan ve sonradan kimsenin aktif edemediği bir kayıp jutsu... Ve tabiki 2. Sage olarak görülen Naruto onu aktif hale getirebilecek.

Peki bu hayat veren dojutsu nasıl açılacak? Öncelikle manganın gidişatından gördüğümüz gibi Naruto'da Sasuke'de ölmek üzere. Naruto gerçekten ölecek ve sot6p ile bir konuşma olacak. (Bijuular ona chakra verirken birazcık sage'inde gitmiş) Sage Naruto'ya bu dojutsudan bahsedicek ve Naruto dirilecek.

Dojutsunun güçleri nasıl olacak? İlk olarak Naruto'ya tamamen farklı bir algı, duyu yetisi getirecek (Sennin mode gibi). İkinci olarak rinne tensei gibi insanları canlandırabilecek ama sonucu ölüm olmayacak. Ancak kullanıcının chakra havuzu, diriltilen kişinin chakra havuzu kadar azalıcak.
    Ve son olarak inanılmaz hızlı iyileşme/iyileştirme özelliği kazandıracak.

Evet teorim bu şekilde. Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.

Edit: İsim olarakta chiyugan olabilir. Chiyu: şifa, iyileştirici anlamına geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadzzo -- 29 Ocak 2014; 1:08:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle kafa patlatmışsın mantık yürütmüşsün yazmışsın cidden saygı duyuyorum ama Kishi'nin artık bu şekilde düşünüp çizdiğini sanmıyorum son zamanlarda hiç bir jutsunun tutarlılığı kalmadı tamam hepsine bi açıklama patlatıyor tamam diyoruzda keyif aldığım söylenemez şuan mangada bi tapınak gibi bi yere götürmeye çalışıyor Garaa Naruto'yu oraya vardıklarında anlıycaz nasıl diriltirler bilmiyorum ama ölmesi şart Naruto'nun yoksa anası ve diğer taşıyıcılar bedava ölmüş olucak ayrıca Altı yolun bilgesinin Uzumaki ve Hyuuga lardan olduğuna ilişkin bir çok teori var hikaye ile paralel giden daha farklı bir şeyler çıkıcak diye düşünüyorum

paylaşım için teşekkürler eline sağlık
  • Naruto'da yeni göz çıkmaz. Tarz meselesi daha çok. Naruto'nun temsil ettiği taraftaki adamlara bakarsanız -Jiraiya, Kakash, Yondaime, Hashirama, Hiruzen vs.- hiç birinde bu tarz bi durum yok ama Sasuke'nin temsil ettiği tarafta bu var. Ayrıca illa bi göz uyandırılacaksa bu Rikudou'nun büyük oğlunun (Uchiha'nın atası) gözü olabilir. Yeni bi göz çıkmaz ve gerek de yok.
  • Yorumlar için teşekkürler. Naruto'nun bencede ölmesi şart bencede. Hatta sasuke'de ölmeli O tapinakta ölürse ve sot6p le konuşursa yeni bir dojutsu çıkması mümkün bence. Dojutsu olmasa bile yeni bir jutsunjn kesinlikle geleceğini düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Naruto
    18 yıl önce açıldı
    Nabu vs marvel's skyfathers
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.