Arkadaşlar son birkaç oyunumda dikkat ettim ki Miss Fortune, Garen gibi şampiyonlara 3-4 tane Doran's Blade alıyorlar. Bundaki amaç ne şimdi?
4 doran bladele güzel hp, life steal ve dmg alabilirsin ki bu birçok ad champının işine gelir. ayrıca fiyatı da uygun olduğundan büyük itemlar kasana kadar iş görür. +400 hp, +40 ad ve %12 life steal, 1900 golda.
Doran itemlerinin özellikler/performans ı mükemmeldir(bana göre).Oyun başı Parası çok olan bi eşya almayı planlıyorsanız doranlar ile oyun başı açığınızı giderirsiniz uygun bi fiyata
Ben tanklara 2 tane philp stone,1 tane de kaplumbağa kabuğu alıyorum farm için bazen
quote:
Orijinalden alıntı: MacroCosmos
Ben tanklara 2 tane philp stone,1 tane de kaplumbağa kabuğu alıyorum farm için bazen
Özellikle amumuya stone 'lar çok güzel gidiyor oyun başı / ortası :)
quote:
Orijinalden alıntı: panti34
quote:
Orijinalden alıntı: MacroCosmos
Özellikle amumuya stone 'lar çok güzel gidiyor oyun başı / ortası :)
2 phil 1 heartles sonra çok rahat kasıliyor zaten,jungle giriyorum ilk kabuk yapıyorum
Orijinalden alıntı: Reaglew mf'ye mutlaka 3 dorans blade alıyorum
Abi o da zaralı oluyor ya,maliyeti çok :D
Ben onlari yapan adami trollemek icin yapiyor saniyordum. Mid e kadar cok iyi gibi ama mid gamede hicibir ise yaramiyor. O zamana kadar itemlarini almis olmasi gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline Ben onlari yapan adami trollemek icin yapiyor saniyordum. Mid e kadar cok iyi gibi ama mid gamede hicibir ise yaramiyor. O zamana kadar itemlarini almis olmasi gerek.
10-15 dkda yaparsın işte.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme