Şimdi Ara

Satıldı WTS L101 Wizard, Max Skill,+9 staff, D10 son set+5 fb ,honorking 600tl İriste

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
7.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben çarı sattıktan sonra kaç el değiştirdi bilmiyorum. Ama son sahibinin "100 tl" deyip birinin parasını çaldığını duydum. Kendim ilgileniyorum. Siz de dikkat edin.

Merhaba arkadaşlar,

Level 100.99.99 olan çarımı satıyorum. Tüm ayrıntılar ve ss'ler verdiğim linkte hazırladığım sitededir... İletişim için mfatihbarut@yahoo.com u kullanabilirsiniz. Fiyatını gayet uygun bir seviyeye çektim.

http://site.mynet.com/mfatihbarut/wizard/index.htm

Bu çarı kullanarak tek başına kestiğim medusa ile ilgili mesajımın linki de aşağıda
    http://forum.donanimhaber.com/m_31573156/tm.htm

Dh kuralları gereği gerekli bilgi ve ssleri de aşağıya ekledim.

* Char Adı ve Serveri : AFFETMEYEN - İRİS
    * Build Bilgisi : WİZARD-CLERİC full int
    * Ödeme Opsiyonu : Peşin, havale
    * Başlangıç fiyat: 600 ytl
    * Özel Notlar :

Satıldı WTS L101 Wizard, Max Skill,+9 staff, D10 son set+5 fb ,honorking 600tl İriste

+9 staf

Güncel ex durumu (şuan 33 değil 46k sp bulunmaktadır)

Skiller (Şuan 46k sp bulunmaktadır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbarut -- 25 Ağustos 2009; 18:55:44 >

• Hayırlı satışlar.
  • tşk
  • Hayırlı satışlar çok güzel bir çar keşke param olsaydıda alsaydım.
  • char müthişdir fiyatıda çok ucuzdur hayırlı satşlar
  • hayırlı satışlar char'a çok emek vermişsin satman kötü olmuş hele 100 de satman daha kötü olmuş gibi...

mustafa barut(lisesi) ile bir ilgin varmı kardeş?
  • 800 bırakırsan alırım 100 olduğu gün ilgilenirsen "sn_altina@hotmail.com"

Hayırlı satışlar
  • hangi şehirde yaşıyorsunuz ?
  • :D ustune yazın calısır 1 mılyar daa koyar ybr cbr 125 alırım :D
  • Süper^^ hayırlı satışlar
  • Sana hayırlı satışlar
    Çok süper çar.
    Selim Derki;
    Bence satma bu çarı 100 lwl olunca herkes en kral çar
    biraz keyfini çıkart
  • hayırlı satışlar up u hakedior...
  • Dibim düştü bakarken
  • Güncellenecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbarut -- 25 Nisan 2009; 10:43:57 >
  • itemler gold miktarı fln iyide skiller baya bi uğrastırır:(
  • quote:

itemler gold miktarı fln iyide skiller baya bi uğrastırır:(

yeni açılan bir servarda powerfarmsız, elle fazladan 170k kasılmış (toplam 600k sp harcanmış) başka bir wizard bulursanız bu yorumu yapın.
    Ayrıca henüz 100 olmadığı için yeterli sp olduğu halde tüm skillerde max yazısı görünmüyor. Anlayacağınız yaklaşımınız psikolojik... .Birkaç gün sonra resimleri güncellemeyi planlıyorum o zaman bakın.
  • up
  • Güncel
  • Eline Sağlık Kardeşim Gerçekten Güzel OLmuş charın
  • oh, 100 levelde wizardlar zorlar diye düşünüyordum ama yine aynı tas aynı hamam unique-taxi kralı olcaklar sadece :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.