Şimdi Ara

Satıldı WTS L101 Wizard, Max Skill,+9 staff, D10 son set+5 fb ,honorking 600tl İriste (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
7.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

100 levelde wizardlar zorlar diye düşünüyordum ama yine aynı tas aynı hamam unique-taxi kralı olcaklar sadece :D

eksik kaldığın bir konu daha var. ilk mesajda verdiğim linke bir bakıver...
    http://forum.donanimhaber.com/m_31374164/tm.htm
  • Güncel
  • gercekten muhtesem bir çarın var hayırlı satışlar
  • hocam manyadınmı ya :S bu çar satılırmı inanılmaz bi char valla
  • Mükemmel charın var inş satarsın niye sattığını biliyorum önceden de konu acmıştın satmak için SS olmadığı için konun kapanmıştı ve o zmn sen satmayı düşününce benimde silkroad oynamak hiç canım istememişti neyse lafı uzatmıyalım inş satarsın
  • Hayırlı Satışlar...
  • 71 lvl yaratığa 200k.
    1 lvl ne kadar ki?
  • tüm yorumlar için teşekkürler
  • Msn ni Ekledim Bi konuşalım
  • Charın Harika Heleki bu serverde muhteşem.Sanırım bi ara konu açmıştın iris serverinin en havalısının ezikliği hakkında

Fakat merak ettiğim konu şu bu charı kendi emeklerinle mi bu hale getirdin yoksa para basarak mı(Ör,Greece:KUWAİT)

Hayırlı Satışlar...
  • emek ürünü para basmadım.
  • 800 tl mi ? lol
  • quote:

800 tl mi ? lol

Bilmeyenler için açıklıycam

1 milyar gold=200tl (bakınız gold siteleri)
    +9 staf=700m(son gelen teklif)=140 tl
    +5 full blue set (soslu)=tanesi 50m olsun 6 giysi + 4 accessory=500m= 100 tl
    98+5 staff= 400m=80 tl
    çar için harcanan silk = 400 tl

genel toplam
    200+140+100+80+400=920 tl
  • fatihim s.a carına alıcıyım.ekle msn adresimi wammer00@hotmail.com.bekliyorum seni.şimdiden herkese hayırlı forumlar bye
  • arkadaşlar daha önce bu forumda da paylaşılmış olan bir güvenlik açığı sebebiyle çarı satıncaya kadar msn'i açmıyorum. iletişim için mfatihbarut@yahoo.com'u kullanabilirsiniz.
  • sanki kıyafetlerin eksik 99sapka ve ayaklık 98 kollukve omuz luk goremedım yuzukler de oyle yanlıs kıyafetlere blue basmıssın yada acele etmıssın herkez 100 olduhunda bu kıyafetler iş yapmaz cok pasıf kalır bu char son lvl kıyafetlerin varsa onuda ekle bence char hakkında daga bılgı sahıbı olalım...
  • quote:

yanlış kıyafetlere bleu basmışsın

sanırım kendi bankanın tablet ve stone reservini göz önüne almışsın benimkini değil... Ben 50 taneden aşağı str ve int stone bulundurmam store'umda. Diğerlerinin de alt limiti budur. Hiç bir levelda blue basma sorunu yaşamadım.

quote:

99sapka ve ayaklık 98 kollukve omuz luk goremedım yuzukler de öyle

Dikkatli bak 98 ring mevcut yalnız ringe bakarken kaynak gözlüğü kullan parıltısı gözünü almasın. 98+5 fb omuzluk resmini eklemedim. Bununla birlikte;

İnsanların 3 gün sonra ucuzlayacak olan Yüksek level clean (+ ve bluesuz) itemleri 100m den kaktırmaya çalıştığı bir zamanda 99 bilmem ne 98 bilmem ne almaya hevesliysen ya baban zengin veya aklın fakir demektir.

Üçüncüsü ben bu mesajda çarı karalamaya ait art niyet seziyorum. Aksi takdirde mesaj şöyle başlardı

"Öncelikle 100 level çarın için tebrik ederim ancak kendi fikirlerimi söylemek istiyorum. Çarın üzerindeki itemlerin tamamlanması gerektiğini düşünüyorum.... vb."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbarut -- 6 Mayıs 2009; 11:37:24 >

• belki bi kaç eksiği olabilir am resimler herşeyi göstriyor tebrikler inş değerine bi fiyata satılır
  • FEna Car hangi ara +9 :D
  • bence harika helal sana
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.