Şimdi Ara

4 gb ekran kartlı Monster Notebook (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cleric03

Teşekkürler cevap için ..

Şimdi bu gtx 570 seviyesinden biraz düşük dediniz yada benzeri herneyse bu masaüstüne göre yapılmış bir hesaplama değil mi ?? Zaten öyle değilse giderim amd 6990 HD alırım daha iyi 3bin tl'ye ,masaüstü olarak gtx570 olursa performansı çok memnun olurum şahsen bir laptopdan daha ne isterki insan hem ergonomk hem oyunların canına okuyan :D ...

Birde soğutucu alıcam artık para falan kalmıcak ama yemicem içmicem bi soğutucu alıcam Zalman'In var 170 liralık vatanda yada hepsiburada.com'da indirime girdiğinde almayı düşünüyorum zaten piyasada o seriden iyi sogutucuda yok peki o sogutucu Monster'e gider mi ? Hava çıkış ve girişleri uygunmudur merak ettim buda önemli bir konu aslında ...

soğutucuya ihtiyaç duycağınızı sanmıyorum bende p150hm var the witcher 2 oyununda (grafikleri çok iyi) ultradan bir önceki ayarda yuksek performans ayarında full çözünürlükte gtx560 ekran kartını oc yaptığım halde turbo fanı açınca max 83 derece işlemcide max 82 dereceye çıktı. dereceler yuksek gelebilir ama laptobun sağında solunda klavye vb hiçbir yerinde sıcaklığı hissetmiyorsunuz.

• semiozbas@
    Ne bileyim oldumu tam olsun istiyorum bundan 6 sene öncede casper almıştım 1 gb ram'le o zaman neydi öyle nfs most wanted ve knight onlineyi aynı anda açıyordum knight'ta koxpa bırakıp most wanted atıyodum hey gidi günler amma çocukmuşum :D ...Onun için sogutucuda olsun istiyorum ne olur ne olmaz böyle laptop alıpta ultra ayarlarda oynamamak cihaza ayıp olur öyle oynayıncada muhtemelen ısınacaktır onun için zalman'ın aşağıdaki modelini indirime girdiği gibi kapmayı düşünüyorum ama merak ediyorum fan çıkışları nasıl olur tam birbirine denk gelirse tadından yenmez aslında xD ...

kb001@

Yok aslında kıyaslama şöyle yapıyoruz hani masaüstündeki bir ekran kartı laptoptakine kıyasla nasıldır mesela laptoptaki gtx580 ekran kartı masaüstü olarak gtx560 civarındamıdır bana göre bi laptop ekran kartı bi masaüstü ekran kartı performansını vermez gibime geliyor ..Aynı şekilde Gtx680m laptop ekran kartıda masaüstü performansı olarak gtx570 den fazla performans verirse mükemmel olurdu aslında bunu merak ediyorum daha doğrusu ..Ve biraz pahalı ama ben zaten 4 ay beklemeli alıcaım için gene ucuza denk geliyor laptop 4500 tl ama %25 indirimle 3.300'e falan denk geliyor işlemci ve ram'i yükseltince bana 3700'e falan patlıcak ama değcek sanırım :) o laptopla ilgili bir konu var mı onuda merak ettim şimdi gerçi daha eline geçen kimse olmamıştır ama

• cooler master u2 yada u3 düşünebilirsin fanların konumunu kendin ayarlıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleric03

Teşekkürler cevap için ..

Şimdi bu gtx 570 seviyesinden biraz düşük dediniz yada benzeri herneyse bu masaüstüne göre yapılmış bir hesaplama değil mi ?? Zaten öyle değilse giderim amd 6990 HD alırım daha iyi 3bin tl'ye ,masaüstü olarak gtx570 olursa performansı çok memnun olurum şahsen bir laptopdan daha ne isterki insan hem ergonomk hem oyunların canına okuyan :D ...

Birde soğutucu alıcam artık para falan kalmıcak ama yemicem içmicem bi soğutucu alıcam Zalman'In var 170 liralık vatanda yada hepsiburada.com'da indirime girdiğinde almayı düşünüyorum zaten piyasada o seriden iyi sogutucuda yok peki o sogutucu Monster'e gider mi ? Hava çıkış ve girişleri uygunmudur merak ettim buda önemli bir konu aslında ...

Masaüstü eşdeğerleri mobil kartlar değil. mobil kartlarda gtx580m den %36 fazla performans vereceği söyleniyor, masaüstü gtx560ti den biraz kuvvetli bir kart olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nm1 -- 27 Nisan 2012; 1:15:08 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.