Şimdi Ara

4 gb ekran kartlı Monster Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler ben sene başından beri laptop almak istiyordum fakat bi türkü nasip olmadı ilk baş 2500 tl alcaktım sene başında babamın işleri esnaf oldugndan işte zorlamak istemedim her ay para vermek zorunda falan 1 yıl beklediğim için laptop bütçesini 3500'e çıkardım neyse burası sizi ilgilendirmiyor zaten xD ...

Monster sayfasında 4 gb 256 bit laptop nvidie gtx 680m 'li laptop 4.500 lira %25 indirimli fiyatı için sepete atınız diyor yani hesaplamama göre 3500 liraya geriliyor ve tam benim istediğim fiyata uyuyor bu sepete attıktan sonra 3500 oluyor dimi ? İnşallah öyledir 4500 lira veremem çünkü bi laptopa atıldıktan sonra %25 düşüyorsa süper olur ...

Öncelikle aynı Fiyata Ati hd 7950'ler var ama onlar 2 gb sanırım onlarla farkı nedir bu 4 gb lik ekran kartının ??Birde oyunlarda baya iyi midir bu 4 gb'lik kart çok merak ediyorum yoksa photoshop falan mı daha ağırlıklı nvidia kartlarının daha çok o alana kaydığını biliyorum ama malum oyun performanslarıda ATi ile yarışıyor hatta daha üstün ...Merak ettiğim bu 4gb 'lik ekran kartı bana ne katar nedir artıları ( eksisi oldugunu pek düşünmüyorum ama .. XD )) BF3 Son grafik ultra ayarlarda oynayabilirmiyim mesela ??

• oynarsin diye düşünüyorum ancak nvidia kepler serisini bekle aynı paraya daha yüksek performans kazanacaksın ;) 4gb diye hemen alma kepler çok fena gelecek :)
  • Daha detaylı yazarmısın usta ? Bana eylül sonu bilemedin ekim ortasında kesin gelmesi lazım laptopun biraz indirimli almam içinde temmuz ortasında maximum siparişi vermem lazım bu kepler olayı nedir ne zaman gelecek bir bilginiz var mı az daha açarmısınız konuyu?Bide bu indirim konusu benim dediğim gibi dimi o laptopu 3500'e alıcam ben %25 indirim için sepete atın diyor çünkü yoksa boşa kürek çekmeyelim şimdiden
  • kepler 28nm ile üretiliyor bu yüzden ısınma konusunda eski teknolojilere göre çok daha üstün olacak şuan gtx 660m ile 680m kepler bu ikisinden birini tercih etmenizi öneririm ve 680m dünyanın en hızlı ekran kartı olacak sadece bf3 değil 2012 de çıkacak tüm oyunları ultra ayarlarda rahat oynayabilirsiniz, fiyatta dediğiniz gibi %25 indirim uygulanıyor 3500 gibi oluyor özelleştir seçeneğine girip sepete ekleyerek ödemeniz gereken fiyatı görebilirsiniz
  • Serdar anlatmış kepler kesinlikle,diğer kartlara para verilmez :)
  • Anladım peki bu 4gblik ekran kartı piyasada gtx590 ile kapışır ve alt eder mi ? Bunu merak ediyorum 4 gb çok büyük geliyor bana ya allah allah ilk masaüstü aldığında dayım 1998 yılında 16 mb ekran kartından 2005 yılındaki kendi 2. masaüstüm olan casper'in 1 gb ram ( O zaman çok çok iyiydi bilen bilir 3 bin tl'ye almıştım sanal çift çekirdekli masaüstüydü 3.45 , 3,60 işlemcisi vardı ...) şimdide 4 gb ekran kartı yuh dedirtiyo sanki oyun için yapılmamış bir kart gibi ...
  • 680m gayet hızlı ama gtx 590 na yetişemez masaüstünde gtx 480 ne yaklaşır anca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_k

680m gayet hızlı ama gtx 590 na yetişemez masaüstünde gtx 480 ne yaklaşır anca

Masaüstünde gtx480 biraz az olmamış mı ya en azından gtx 560m yada 570'e yaklaşsaydı iyi olurdu ...neyse sağolun bilgileriniz için o kadar düşük olmayacağını varsayıyorum ve alıcam büyük ihtimalle laptopu o laptopların bi sayfası var mı donanımhaber'de onu merak ettim şimdi :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleric03

Evet beyler ben sene başından beri laptop almak istiyordum fakat bi türkü nasip olmadı ilk baş 2500 tl alcaktım sene başında babamın işleri esnaf oldugndan işte zorlamak istemedim her ay para vermek zorunda falan 1 yıl beklediğim için laptop bütçesini 3500'e çıkardım neyse burası sizi ilgilendirmiyor zaten xD ...

Monster sayfasında 4 gb 256 bit laptop nvidie gtx 680m 'li laptop 4.500 lira %25 indirimli fiyatı için sepete atınız diyor yani hesaplamama göre 3500 liraya geriliyor ve tam benim istediğim fiyata uyuyor bu sepete attıktan sonra 3500 oluyor dimi ? İnşallah öyledir 4500 lira veremem çünkü bi laptopa atıldıktan sonra %25 düşüyorsa süper olur ...

Öncelikle aynı Fiyata Ati hd 7950'ler var ama onlar 2 gb sanırım onlarla farkı nedir bu 4 gb lik ekran kartının ??Birde oyunlarda baya iyi midir bu 4 gb'lik kart çok merak ediyorum yoksa photoshop falan mı daha ağırlıklı nvidia kartlarının daha çok o alana kaydığını biliyorum ama malum oyun performanslarıda ATi ile yarışıyor hatta daha üstün ...Merak ettiğim bu 4gb 'lik ekran kartı bana ne katar nedir artıları ( eksisi oldugunu pek düşünmüyorum ama .. XD )) BF3 Son grafik ultra ayarlarda oynayabilirmiyim mesela ??

4 GB gtx 680m zaten kepler olarak gelecek bir arkadaş bekle demiş de ,,gtx 485m sli (çift) ,,hd 6970m crosfire dan tek başına daha hızlı gtx 580m e bazı oyunlarda 2 kata yakın fark atacak gibi şu duruma göre
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
    bu linkten bakabilirsin ekran kartının sırasına daha tam belli olmadı ama kendinden öncekileri tıklayıp en alt kısımda oyun fpsleri yazıyor oradan bir kıyas yapabilirsin ,,evet 3500 e düşüyor ve peşin vereceksen eğer yüzde 3 de indirim daha uygulanıyor,,geçenlerde özgür bey bi kampanya duyurdu,,hd 7970m ekran kartlı eylül teslim modelini seçen ilk 20 sipariş için hd 7970m fiyatına gtx 680m verilecekmiş

• 1.si ATI değil AMD 2. 7850 bir mobil kart değil 2. alıcaksan ve bürçen uygunsa g80M al, ama o kadar para verip o denli yüksek performasnlı bir kart alıcaksan yanındaki donanımında güçlü olmalı:) Paraya kıyacaksın bir nevi yani melez bir PC toplamka istiyorsan o başka..
  • gtx 680m çok iyi bir kart ama fiyatı şu an için çok yüksek. Ayrıca şimdi sipariş versen eylül belki ekimi bulur gelmesi. Onun yerine amd 6990m seçilebilir. Onunla da bf3 ü full grafik ayarlarında oynayabilirsin. Fiyatıda gayet uygun..
  • quote:

Evet beyler ben sene başından beri laptop almak istiyordum fakat bi türkü nasip olmadı ilk baş 2500 tl alcaktım sene başında babamın işleri esnaf oldugndan işte zorlamak istemedim her ay para vermek zorunda falan 1 yıl beklediğim için laptop bütçesini 3500'e çıkardım neyse burası sizi ilgilendirmiyor zaten xD ...

quote:

ilk baş 2500 tl alcaktım sene başında babamın işleri esnaf oldugndan işte zorlamak istemedim her ay para vermek zorunda falan 1 yıl beklediğim için laptop bütçesini 3500'e çıkardım neyse burası sizi ilgilendirmiyor zaten xD ...

burda koptum walla, makinenin linkini versen daha iyi incelyebiliriz aslında ama diyeceğim GB önce ekran kartının kalitesine ve sıralamasına bak :Dburda koptum walla, makinenin linkini versen daha iyi incelyebiliriz aslında ama diyeceğim GB önce ekran kartının kalitesine ve sıralamasına bak :D

• Banane abi 1 yıl beklemek kolay mı yurtta 1.000 lira ceza kestim pedere her ay para vermek zorunda derken işte harçlık yurt masrafları falan cümle biraz garip olmuş bende fark ettim xD ...Gtx680 ekran kartı adı bile yetiyor dedirtiyor fakat gtx 480 seviyesinde değildir ya en azından gt580x önceki nesil bu gtx680 hani daha iyi bir serisi tabi laptop ve masaüstü arasında fark vardır ama hani laptopdaki gtx680 masaüstündeki gtx560'a denktir die düşünüyorum en kötü ...
  • Dostum sıralamaları bu şekilde seni soruyu ne amaçlı sormustun bilmiyorum da zaten x680 bellidir hepsini sollayacagını, daha dagıtılmadı tam belli değil diye mi emin değilsin?
    x680, 580'i ezer :D
    GTX 480 = 44
    GTX 580 = 20
    GTX 680 = 8 *
    GTX 560 = 46 .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kb001

Dostum sıralamaları bu şekilde seni soruyu ne amaçlı sormustun bilmiyorum da zaten x680 bellidir hepsini sollayacagını, daha dagıtılmadı tam belli değil diye mi emin değilsin?
    GTX 480 = 44
    GTX 580 = 20
    GTX 680 = 8 *
    GTX 560 = 46 .

yıl 2012 hala gba göre ekran kartı seçenler var yapmayın lütfen :( notebookcheck sitesinde geniş kapsamlı incelemeler ve sıralamalar var tavsiye ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafatas

quote:

Orijinalden alıntı: kb001

Dostum sıralamaları bu şekilde seni soruyu ne amaçlı sormustun bilmiyorum da zaten x680 bellidir hepsini sollayacagını, daha dagıtılmadı tam belli değil diye mi emin değilsin?
    GTX 480 = 44
    GTX 580 = 20
    GTX 680 = 8 *
    GTX 560 = 46 .

yıl 2012 hala gba göre ekran kartı seçenler var yapmayın lütfen :( notebookcheck sitesinde geniş kapsamlı incelemeler ve sıralamalar var tavsiye ederim...

Yani haklısın kesinlikle ki zaten önceki yorumlarda da ben de belirtmiştim, önemli olan GB değil öenmli olan kalitesi güncelliği, sırası :D
  • Yanlış anlamayın zaten 5 6 yıldır takip ediyorum ekran kartlarını gb'ye göre yorum yapmadığım başlıktan anlaşılması lazım aslında ben direk 4 gb obaa atlayalım desem böyle konu açmazdım artıları eksilerini öğrenmek istedim bide bu grafik tasarımcıları için olan kartlar var onlardan falan mı diye merak ettim güme gitmesin para sonuçta ...

http://www.monsternotebook.com.tr/P150EM-GTX680M-MONSTER®-Q61P150EM08.html

Yukarda makinanın yani canavarın linki Ramlerini 1600 yaparım bide haziranda verceğim için siparişi belki yazın adam gibi iş bulup para kazanırsam üni başlamadan işlemciyide 3720'ye çeviririm daha ne yapayım :)) bi ssd kalıyor oda artık 1 sene sonra anca ucuzlamasını beklicez ...Sağlam bi makine olacak gibi geliyor bana çok heyecanlıyım nedense ...

• quote:

Banane abi 1 yıl beklemek kolay mı yurtta 1.000 lira ceza kestim pedere her ay para vermek zorunda derken işte harçlık yurt masrafları falan cümle biraz garip olmuş bende fark ettim xD ...Gtx680 ekran kartı adı bile yetiyor dedirtiyor fakat gtx 480 seviyesinde değildir ya en azından gt580x önceki nesil bu gtx680 hani daha iyi bir serisi tabi laptop ve masaüstü arasında fark vardır ama hani laptopdaki gtx680 masaüstündeki gtx560'a denktir die düşünüyorum en kötü ...

gtc560ti den kuvvetli gtx570 den düşük seviyede, kepler teknolojisi barındıracak 28nm yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nm1 -- 25 Nisan 2012; 21:49:44 >
  • Teşekkürler cevap için ..

Şimdi bu gtx 570 seviyesinden biraz düşük dediniz yada benzeri herneyse bu masaüstüne göre yapılmış bir hesaplama değil mi ?? Zaten öyle değilse giderim amd 6990 HD alırım daha iyi 3bin tl'ye ,masaüstü olarak gtx570 olursa performansı çok memnun olurum şahsen bir laptopdan daha ne isterki insan hem ergonomk hem oyunların canına okuyan :D ...

Birde soğutucu alıcam artık para falan kalmıcak ama yemicem içmicem bi soğutucu alıcam Zalman'In var 170 liralık vatanda yada hepsiburada.com'da indirime girdiğinde almayı düşünüyorum zaten piyasada o seriden iyi sogutucuda yok peki o sogutucu Monster'e gider mi ? Hava çıkış ve girişleri uygunmudur merak ettim buda önemli bir konu aslında ...
  • quote:

Teşekkürler cevap için ..

Şimdi bu gtx 570 seviyesinden biraz düşük dediniz yada benzeri herneyse bu masaüstüne göre yapılmış bir hesaplama değil mi ?? Zaten öyle değilse giderim amd 6990 HD alırım daha iyi 3bin tl'ye ,masaüstü olarak gtx570 olursa performansı çok memnun olurum şahsen bir laptopdan daha ne isterki insan hem ergonomk hem oyunların canına okuyan :D ...

Birde soğutucu alıcam artık para falan kalmıcak ama yemicem içmicem bi soğutucu alıcam Zalman'In var 170 liralık vatanda yada hepsiburada.com'da indirime girdiğinde almayı düşünüyorum zaten piyasada o seriden iyi sogutucuda yok peki o sogutucu Monster'e gider mi ? Hava çıkış ve girişleri uygunmudur merak ettim buda önemli bir konu aslında ...

Walla ben hangi kartları kıyaslıyoruz iyice kaçırdım da GTX 570 iyi bir kart tabi X670m daha güçlü biraz pahalı benim bildiğim yeni mimari ama eski dediklerini de duydum 670m için
    Tavsiyem x660m ama paran varsa X680m ancak suan gtx680 m çok tuzlu gelir :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.