Şimdi Ara

4 GB Güncelleme Yükleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yaptıysam yaptım güncellemeyi kuramadım. GMD için orjinal açıklamayı da denedim ama bilgisayar telefonu görmedi. Bazı sitelerde şarj soketi değişen telefonları bilgisayarlar görmüyor yazıyor. Güncellemenin tam sürüm dosyasını da bulamadım manual olarak yüklemek için. Bir tane 390mb lık zip indirdim ama telefon kabul etmedi, sanırım kitkat betasıymış. Herhangi bir çözüm bilen var mı? Çok büyük yardımı olur.

• UP
  • Merhaba arkadaşım öncelikle daha önce telefon bir şarj soketi ile ilgili bir arızalı oldu mu eğer olduysa bazen olabiliyorbu sorun öyleyse serviste yükletmelisin bana göre. Ama tekrar denemek istersen facebook'ta general Mobile discovery ile ilgili bir sayfa var ordan güncel Ful kit kat sürümü edinebilir ve geniş bilgi alabilirsiniz. Aslında zor değil ama siz bir araştırın mutlaka bulursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadır_sad

Merhaba arkadaşım öncelikle daha önce telefon bir şarj soketi ile ilgili bir arızalı oldu mu eğer olduysa bazen olabiliyorbu sorun öyleyse serviste yükletmelisin bana göre. Ama tekrar denemek istersen facebook'ta general Mobile discovery ile ilgili bir sayfa var ordan güncel Ful kit kat sürümü edinebilir ve geniş bilgi alabilirsiniz. Aslında zor değil ama siz bir araştırın mutlaka bulursun.

hangi sayfa kardeş? dediğin şeyleri denedim. olmuyor.
  • http://gionee.co.in/oldsite/Download/GN_MTK_USBDriver(Factory)_V1.1.0_1.rar

Buradaki dosyayı indirip dosyaları bir klasöre çıkart. Daha sonradan denetim masasından aygıt yöneticisini aç ve bilgisayara telefonu bağladığında orada bir MT65 gibi bilinmeyen bir aygıt çıkması lazım. O aygıta sağ tıkla ve sürücü yazılımı yükle deyip dosyaların olduğu klasörü seç. Yüklendikten sonra gerisini normal bir şekilde yapabilirsin.
  • Facebook'a general mobile discovery fan yaz orada var 4gb ve 16gb versiyonu için link oradan daha detaylı alabilirsin yada google a discovery forum. Net yaz o sayfada da gerekli yardımı yaparlar. Sen bilirsin kardeş. Discovery forum buradan ulaşabilirsiniz kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sıkörtıl

http://gionee.co.in/oldsite/Download/GN_MTK_USBDriver(Factory)_V1.1.0_1.rar

Buradaki dosyayı indirip dosyaları bir klasöre çıkart. Daha sonradan denetim masasından aygıt yöneticisini aç ve bilgisayara telefonu bağladığında orada bir MT65 gibi bilinmeyen bir aygıt çıkması lazım. O aygıta sağ tıkla ve sürücü yazılımı yükle deyip dosyaların olduğu klasörü seç. Yüklendikten sonra gerisini normal bir şekilde yapabilirsin.

hacı dediğini yaptım ama bilgisayarda telefon çıkmadı. ne aygıt yöneticinde ne de başka bi yerinde görünmüyor.

quote:

Orijinalden alıntı: bahadır_sad

Facebook'a general mobile discovery fan yaz orada var 4gb ve 16gb versiyonu için link oradan daha detaylı alabilirsin yada google a discovery forum. Net yaz o sayfada da gerekli yardımı yaparlar. Sen bilirsin kardeş. Discovery forum buradan ulaşabilirsiniz kardeş.

sitedeki dosyalar resmi olarak paylaşılan dosyalar. ayrı olarak 4 gb için güncellemeyi zip olarak paylaşan yok. sadece betası var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wohoho kullanıcısına yanıt
    İlk taktığın anda dıt dıt diye ses çıkarken gözükmesi lazım. Eğer yine olmadıysa şu videoyu bir incele biraz daha anlaşılır olur.

http://www.youtube.com/watch?v=KGGnO1kB_7E
  • quote:

İlk taktığın anda dıt dıt diye ses çıkarken gözükmesi lazım. Eğer yine olmadıysa şu videoyu bir incele biraz daha anlaşılır olur.

http://www.youtube.com/watch?v=KGGnO1kB_7E

kardeş tekrar yazıyorum: Bu videodaki olayı defalarca denedim. Bilgisayar hiçbir şekilde telefonu görmüyor. Ne ses geliyor, ne de device managerda çıkıyor.
  • wohoho kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma yardımcı olmaya çalışıyoruz ne yapalım.
    Güncellemenin normal boyutu 600 mb civarı olduğu için bilgisayardan güncelleniyor galiba. Telefonda yeterli alan bulunmaz vs. gibi bir şeyler yazmıştı geçenlerde birisi.
  • quote:

Kusura bakma yardımcı olmaya çalışıyoruz ne yapalım.
    Güncellemenin normal boyutu 600 mb civarı olduğu için bilgisayardan güncelleniyor galiba. Telefonda yeterli alan bulunmaz vs. gibi bir şeyler yazmıştı geçenlerde birisi.

vallaha yüzyılın en saçma olayı. dosya normal olarak indirebilinse yerelden yüklicem telefona ama yok hiçbi yerde.
  • güncellemeyi bulup indirdim ancak telefon kabul etmedi tekrar.
  • Kardeş güncelleme paketini yerelden değil bilgisayardan kurmalısın. Discovery forum.net sayfasında nasıl yüklemesidiye bir açıklama var hemde uyumlu son sürüm verdiler geçen lerde mutlaka bulursun. Paketi indiriyorsun daha sonra rar dosyasını kurup açıyorsun tel kapalı iken telefonu bilg bağla ve download seçeneğine bas tabi ondan önce option seçeneğine tıkla orda Checkwear diye ttıkla bir seçenek var onun tık işaretini kaldırdıktan sonra download seçeneğine bas ve bekle sarı çubuk dolup bittikten sonra okey işareti gelir ve yükleme tamamlanmış olur. Eğer yapamazsan skype den yardım ederim. Kolay gelsin sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadır_sad -- 13 Aralık 2014; 0:20:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.