4 GB ADSL kullanan bir gencim. Bildiğim kadarıyla bu tarifelendirmede 61,25 YTL den fazla para gelmiyor; kotayı ne kadar geçersek geçelim..
Ancak ttnet adamı sıkıntıya düşüyor. Çoğu kişiye yine 70, 67,130 ytl gibi paralar geliyor. Bunu doğrulayan birisi çıkarsa çok sevinirim.. GTA 4 ü indirmeyi düşünüyorum şu sıralar.
Teşekkür ederim.
** Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTL'yi geçemez.
Cevabın için teşekkürler. Ancak ben zaten bunu biliyorum.
Benim sorunum şurda; çoğu kişiye sorduğmda koyaı geçtiklerinde 70,65 ytl gibi paralar geliyormuş. Hatta birisine 140 ytl fatura gelmiş.. Benim korkum buradan işte.
1 aylık fatura öyle gelmez ancak ilk açtırdığı andan itibaren geçmiştir ilk fatura genelde 1 aylıktan fazla oluyor ondan gelmiştir bunun haricinde o tarz fatura gelme ihtimali yok.gelmişse söyle başkalarını boşver ben geçen sene de bu senede o şekil kullandım 61.25 ten 1 kuruş fazla gelmedi.
gecen senee kotali 4 GB Kullaniyordum 1 Ayda 50 GB Download Yapmisim Ve Gelen Fatura 224 YTL Oldu Evlat Acisi Gibi Koymustuu Bence Kotaliykenn Pek Birsey Download Etmeyin Download Yapacaksaniz Sinirsiz Olunn En Guzeli...;)
quote:
Orjinalden alıntı: Boradurualp
gecen senee kotali 4 GB Kullaniyordum 1 Ayda 50 GB Download Yapmisim Ve Gelen Fatura 224 YTL Oldu Evlat Acisi Gibi Koymustuu Bence Kotaliykenn Pek Birsey Download Etmeyin Download Yapacaksaniz Sinirsiz Olunn En Guzeli...;)
arkadasim o 2 aylik fatura + baglanti ücreti icindeyse gelebilir. yanı 62+62+59 = 183 birde ay başı baglatmişsan kıst ayliktan 41 YTL'de ordan gelmiştir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme