Şimdi Ara

4 gb memory stick sorun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

quote:

Orjinalden alıntı: dragonstory

Arkadaşım geçmiş olsun öncelikle. Piyasadaki ms lerin bir çoğu maalesef fakedir. Özellikle 100-150 ytl arası satılan 4gb MS nin orjinal olma olasılığı yüzde -9999 falandır.

Fiyatları ucuz görüp aldanıp bir çok insan sahte MS alıyor. Bir çoğu aldıktan 3 gün sonra anlıyor, bazısıda 3-4 ay sonra. Sonuç olarak sahte MS den uzak durun.

Ben psp çıktığından beri MS satışı yapıyorum. Hiç bir zaman uzakdoğudan gelen dandirik MS lerden satmadım.

Sadece USA den getirtiyorum belli aralıklarda. Fiyatı sahtelere göre biraz tuzlu ama TR de diğer yerlere göre daha ucuza sattığımı iddia edebilirim. Ayrıca sattığım ürünler performans olarak 2gb olanlardan daha hızlıdır.

Bir haftaya kadar Sandisk in yeni çıkarttığı %100 psp ile uyumlu şeffaf ms lerden elime gelecek.

USA satış fiyatı 119,99$ olan bu ürünü bende 135 dolara satıyorum.

İlgilenen arkadaşlar özelden iletişime geçebilirler...

Sattığım MS için detaylı bilgi aşağıdaki linktedir.

http://www.sandisk.com/Products/ProductInfo.aspx?ID=1970

4 gb memory stick sorun

bende ayni ms var ve sahte degil internetten siparis ettim ve 122€ (avro) odedim (Amazone.de). Kargo masraflari dahil
    ancak turkiye'yede gonderiyorlar mi bilmiyorum. 135 dolar bana pahali geldi kimse kusura bakmasin.

Arkadaşım yazında kendin ile çelişmişsinz :)
    122 euro diyorsun hsaplarsan 122 Euro bugünkü kur ile yaklaşık 225 YTL yapar.
    Ben aynı ürünü sana 135 dolara, yani yaklaşık 190 ytl ye veriyorum

Bilmeden konuşmak , atıp tutmak, yazmış olmak için yazmak size hiç yakışmıyor

USA orjinal fiyat 119,99$ olan bir ürünü 135 dolara satıyorum neresi pahalı onuda anlamış değilim

• quote:

Orjinalden alıntı: dragonstory

Arkadaşım yazında kendin ile çelişmişsinz :)
    122 euro diyorsun hsaplarsan 122 Euro bugünkü kur ile yaklaşık 225 YTL yapar.
    Ben aynı ürünü sana 135 dolara, yani yaklaşık 190 ytl ye veriyorum

Bilmeden konuşmak , atıp tutmak, yazmış olmak için yazmak size hiç yakışmıyor

USA orjinal fiyat 119,99$ olan bir ürünü 135 dolara satıyorum neresi pahalı onuda anlamış değilim

Ozur dilerim kuru bilmedigim icin Messenger'da arkadasima sormustum o da bana yanlis bilgi vermis.
    tekrar pardon

• bana cvp pls lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: 135-psp

bana cvp pls lütfen

yapamazlar onu merak etme sanmıyorum. haksız rekabete yol açar.
  • bu arada fake olsa bile çalışır. sen önce versiyonunu kontrol et. ben ağustostan beri sahte ms kullanıyorum 2 gb bi sorununu görmedim. sürekli tak çıkar yapıp card raider a takıp duruyorum. şimdilik birşey yok açıkçası. ama bu sandisk bana mantıklı geldi. 135 dolar da uygun. alabilirim sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: skaralar

quote:

Orjinalden alıntı: 135-psp

bana cvp pls lütfen

yapamazlar onu merak etme sanmıyorum. haksız rekabete yol açar.

çok tş ederim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.