Şimdi Ara

4 GB RAM VAR 2 GB OLARAK GÖZÜKÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemci:AMD Phenom x4 955 Black Edition
    Anakart:ASUS M4A785TD-V EVO
    Ekran Kartı:SAPPHİRE HD 5770
    Ram:Kingston 4Gb 1333 Mhz RAM
    Power Supply:High Power 600 Watt
    Sistem 32bit Windows 7 Ultimate

Arkadaşlar ramlerim bios'ta,cpu-z programında, heryerde 2 gb olarak gözüküyor,işlemciyi söküp taktım olmadı,ram slotunu değiştirdim,başka ram denedim gene olmadı.bu problemi nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim.

• Merhaba

http://forum.donanimhaber.com/m_51552391/tm.htm

Ilgili konuyu incelemeniz ardindan konuyu acan kisinin su yorumuna bakmanizi rica ederim.

Size karşı çıkmıştım ama sanırım haklı çıktınız işlemciyi,ekran kartı ve ramleri söktüm ram slotlarını diş fırçası ile temizledim ve geri montajlayıp sistemi başlattım ve sorunum çözüldü.Ama ram slotlarından olmadığından eminim %90 ihtimalle işlemci den kaynaklanan bir problemdi teknik servise götürmeden önce sizin yönteminizi son çare olarak kullandım ve işe yaradı çok teşekkür ederim.
  • The Legends kullanıcısına yanıt
    Gösterdiğiniz alakadan dolayı teşekkür ederim,ancak dikkatinizi çekmek istiyorum,bu arkadaşın problemi kullanılamayan ram mikarınıda gösteriyor,benim 4gb ram ise biosta ve sistem özelliklerinde 2 gb olarak gözüküyor resimdeki dosyadan görebilirsiniz
     4 GB RAM VAR 2 GB OLARAK GÖZÜKÜYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lolipopi -- 1 Aralık 2013; 4:36:26 >
  • 64 bit yap
  • Lolipopi L kullanıcısına yanıt
    sistemee 32 bit yuklemissiniz ondan ama 64 yukleseniz tam 4 gb olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2001 model xp kasa bile bu kadar arıza çıkarmadı mübarek
  • Lolipopi L kullanıcısına yanıt
    Ram 2 parça mı tek parça mı?
  • vallahi 2001 modelde bu kadar problem çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum ama bendeki şans kimsede yok ondan eminim.bu arada ram tek parça evet'te onu geçtik format atamıyorum
  • ouick boot enable et ayrıca birinci boot cd rom 2 boot sata hdd belirtiniz
    diğer cözüm olmazsa cd rom okuma yapmıyor olabilir başka cd rom deneyiniz
    elinizdeki 4 gb ram anakarta uyumlu olmayabilir sitesinden ovl listesini destekleyip desteklemediğini kontrol ediniz

sistem ram kaynaklarının 2 gb lık kısmını ekran kartına ayırmış olabilirsin biosu kontrol et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 2 Aralık 2013; 2:03:24 >
  • dephyr kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkür ediyorum problemi çözdüm.1600 mhz taktım şuan 4gb olarak çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.