Şimdi Ara

4, GELENEKSEL POKEMON CRATER TURNUVASI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
4.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alamam ama gucsuz pokelerle savasırsan alırım
  • jason305

gücün bana mı yetiyo da savaş açıyon??
  • yaww kardesler arkadaslerınız falan yıkmuu gucsuz olaann bi kisi kaldı hadiii gayyert
  • Bize misafirler gelicek birazdan bu akşam büyük ihtimalle oynayamicam Turnuvaları yarın başlatırsanız sevinirim.
  • ben de sevinirim zaten bugün kü hatalrın geçmesiyle ilgili umudum yok
  • kayıtlar tamam birazdan eslesmelerin ss ini yollucam site duzelince maçlar yapılcak
  • ya abi ben mangoser1995 im ya güçsüzüm anlamıyonuzmu bütün rozetleri alamadım tamam pokeler 70-80 arası ama olsun abi rozetleri alamadım ve güçlülerin çoğu dark,metallic 6 sıda böle ve hepsinin de 10 lwl o metallic ler bana bi koyuş öldürür bak güçsüzlerinde 4 tane felan 100 lwllik var benimde 6 tane felan var nolur benide güçsüzlere alın güçlülere girersem ilk maçda yenilirim be
  • tamam ben 2 tane güçsüz poke koyacam tamammı ama alcanız 4 tane 80-70 arası 2 tane de 30 -50 lwl arası alcanız ama oyun düzelsin ben değiştircem pokeleri ok ??
  • mangoser imzan çok manyak

• saol canım ama turnuvaya almadılar ki üfff bizde 5. turnuvayı bekicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaNgOsEr -- 20 Temmuz 2006; 14:47:30 >
  • olsun mangoser kardeş canını sıkma. kendi yapcağım turnuvaya seni alcam merak etme
  • noluyo yaw daha 3 bitmedi 4 e kayıtlar başladı 5 yolda ömrümüz turnuvalarla geçecek
  • hakkaten ya muhaaa furkan aga sende güçsüzler turnuvasu kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaNgOsEr -- 20 Temmuz 2006; 15:01:18 >
  • kurarım ya zaten canım sıkılıyo ismi de şööle olur

POKEMONCRATER GÜÇSÜZLER TURNUVASI
  • bende katılcam bana ne bana ne
  •  4, GELENEKSEL POKEMON CRATER TURNUVASI
  • kardesler isteen maçını yapan yapsın kazanan ss yollasın ok maçlar basladı yarın saat gece 12,00 a kadar maçını yapmayanlar elenecek
  • BeNi DiReKT eLeYeBiLiRSiNiZ

• Hasan;

daha 3. turnuva bitmedi bu ne acele

retro dj;

kızma hemen,en geç yarını bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsahini -- 20 Temmuz 2006; 15:57:08 >
  • kurucu dediki 3, turnuva olmuycakmııııssss ole dedi kimse maç yapmamıss
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.