Mouse yenilemeye karar verdim. Maksimum 70 e kadar açılabilirim. Sadece oyun için kullanacağım. Elim normalden fazla şekilde büyük. Almanyadan getirtme gibi bir şansım var. Bir alman sitesinden baktım da orda burdakinden farklı markalar ve çeşit var. Pek fazla bilgim yok mouse performansları hakkında. Logitech G300 almaya karar vermiştim, incelemelerde elde küçük kalabilir deniliyordu biraz soğudum. Sağlağım. İster burdan ister yurtdışı tavsiyenizi bekliyorum
Aynı konuyu bende açacaktım , Mouse önerisi için X7'de bakabilirsin güzel fakat çok dayanıklı değilmiş (orta tekerlek problemi)
logitech g400 en iyi mouse şuanda, veya zowie am . bende steelseries xai ve microsoft sidewinder x8 varken g400 aldım. istedigin kadar araştırma yap g400 den iyi mouse bulamazsın
Juelz yazdığın mouse lar epey pahalı :) Aşırı oyun fanatiği olmadığım için gerek görmüyorum. XL 750-BH alacağım. Tekerlek sorun çıkarmaz umarım. Teşekkürler cevaplarınız için...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme